ÖNERİ:
Karar Defteri 1.madde:1- Toplam takım sayısı “12” yi geçmeyecek. Takımlardaki üye sayısı “12” olarak belirlenecek. İstisnai durumlarda üye sayısı 13'e yükseltilebilir. Karar takım yönetimine aittir.
Bu maddenin aşağıdaki şekilde değiştirilmesini oyunuza sunuyorum.
1- Toplam takım sayısı “12” yi geçmeyecek. Takımlardaki üye sayısı “12” olarak belirlenecek. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir. 15 üye her takım için üst sınırdır.
İstisnai durumlarda, gerekçesi ile birlikte oylamaya sunularak ve sonuç olarak diğer takımlardan oybirliği ile tam oy alınarak, üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir.
OYLAMA:
1.Takım: Evet
2.Takım: Evet
3.Takım: Evet
4.Takım: Evet
5.Takım: Evet
6.Takım: Evet
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Öneri sunulmuş ve oy çokluğu ile karar verilmiş. Çoğunluk kabul ettiği için hayırlı olmasını diliyoruz.Biz 13. takım olarak oy kullanmakta geciktik ancak grup içinde bu durum tartışıldı. Oyumuzu 13.Takım: Hayır olarak kullanıyoruz.ÖNERİ:
Karar Defteri 1.madde:1- Toplam takım sayısı “12” yi geçmeyecek. Takımlardaki üye sayısı “12” olarak belirlenecek. İstisnai durumlarda üye sayısı 13'e yükseltilebilir. Karar takım yönetimine aittir.
Bu maddenin aşağıdaki şekilde değiştirilmesini oyunuza sunuyorum.
1- Toplam takım sayısı “12” yi geçmeyecek. Takımlardaki üye sayısı “12” olarak belirlenecek. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir. 15 üye her takım için üst sınırdır.
İstisnai durumlarda, gerekçesi ile birlikte oylamaya sunularak ve sonuç olarak diğer takımlardan oybirliği ile tam oy alınarak, üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir.
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Artık geç karar alındı oy kullanmanıza gerek yok gibi bir düşünce oluşabilir ancak biz geçte olsak sonucu değiştiremesekte oyumuzu kullanıp sebeblerini açıklamak istiyoruz.Şuan grubumuzda 11 üyemiz ve misafir olarak katılan 2 arkadaşımız var. Toplam 13 kişiyiz.
*Grup olarak her haftanın mesajlarının toplamı olan bir tablo oluşturuyoruz. Grup paylaşımı ile ilgili yorumlar yapıp düzeltmelere çalışıyoruz.
*Haftalık spor tablomuz var bunda da haftada kim kaç gün spor yapmış belli.
*Beden ölçülerimiz olan bir tablomuz var.Ayda bir yenileyerek durumu değerlendiriyoruz.
*Hergün yapılmasını oy birliği ile karar verdiğimiz sporlar var ve bunu hergün tablo olarakta paylaşıyoruz.
Peki bunları neden sayıyorum. Bu tabloları sürekli oluşturup paylaşıp değerlendirmek oldukça yararlı ancak kişi sayısı arttıkça bunu yapmak çok zor.. Biz bunları hep zevkle ,sıkılıp kimseye yük bindirmeden yapmaya çalışırken kişi sayısı artarsa zorlanırız. Kişi sayısı az olunca daha samimi ve bol sohbetli zaman geçiriyoruz ve burda olamaktan zevk alıyoruz. Ben kaptan olarak sayı artarsa takip açısından zorlanacağımıda düşünüyorum,Tek tek takip yapıp yorum yapmamda zor. Bizce 12 üst sınır olmaya devam etmeli ve bu sayı arttırılmamalıydı.
Durumu değiştiremesekte düşüncelerimiz bunlar.Bu maddenin hayırlı olmasını ve sorunlar çıkarmamasını diliyoruz.