- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.073
- 1.123
Ben 13. takım kaptanı Hatice.Tüm paylaşımlar gün içinde yapılıp çözüm bulunmuş .Ben öğretmenim ve okuldan yeni geldiğim için gün içinde paylaşılan çözümlere yardımcı olamadım. Neyse ki grup arkadaşlarımızdan biri yorumda yazıp burayı takip etmiş Oyumuzu kullanmış.
Mesajlarınızı okuyunca aklıma ilk gelen çözüm o hafta genel sonuç listesini yapan kişinin,uyarılar ve hatalar yayınlandıktan sonra problem olan durumları ilgili takıma gidip ileterek cevap vermelerini hızlandırmak olduğuydu.Çünkü bu işi 1 kişi yaparsa zor olur diye düşünmüştüm. Her kaptan liste hazırlarken bu durumla karşılaşacağından paylaşım alanını daha çok takip edecek ve neyin nasıl yürüdüğünü daha iyi anlayacaktır demiştim. Bu aklıma gelen çözüm önersiydi ancak akrep arkadaşımızın sorumluluğu üstlendiğini görünce mutlu oldum.Kendisini bu davranışından dolayı tebrik ederim.
Sizinde böyle bir çözüm sonucunda gitmediğinize de çok ama çok sevindim. Kendi adıma ihtiyacınız olan herdurumda yardım etmeye hazırım. Yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz
Haticecim ben de Bahar
İçimden geçeni yazmışsın.. Benim de aklımda beliren buydu. Ama sonra Cuma günleri yaşanan, işi çıkan kaptanlar vs. aklıma gelince tek tabancanın daha doğru olduğunu düşündüm. Sağolsun akrebim de yardıma koştu.
Umarım ve sanıyorum artık etap raporu okunmasında daha dikkatli olunacak.
Aslında okumak ve cevaplamak için yaklaşık 1 hafta vakti var takım yönetimlerinin.
Akrebi yormayacağınızı ümit ediyorum.
İyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ediyorum.