Takımla ilgilenecek biri olursa daha güzel olur tabi ki. Sonuçta o kadar emek var... Ama ben takımın kapanıp diğer takımlara geçiş yapılmasına da karşı değilim. Takımla ilgilenecek biri çıkmaz ya da bulunmazsa mecbur yapılacak. 10 takım da olsak 9 takım da olsak yarışma açısından sıkıntı olmaz. Burada önemli nokta takımı kapatmak kolaydır da yeni takım açmak hep zor olur. Bu konuda tüm takım kaptanları takım sayfalarında duyuru yapabilir. 9. takımla ilgilenmek isteyen kişi/kişiler geçiş yapar. Aslında bu sıkıntı bir çok takımda mevcut. Takımın sorumluluğu hep 1-2 kişi üzerinde oluyor, diğer arkadaşlar da sorumluluk almadan rahat rahat gelip gidiyor. Bence takım listesini bile takımın kaptanı hazırlamamalı. Her üye kendi sütununu yazıp paylaşmalı. Ben takımımız için bu hafta uygulamayı bu şekilde başlatacağım. Kilosunu yazıp kaçmasın kimse, otursun hesaplasın da. Takım kaptanı da son listeyi oluşturur. Bir de motivasyon konusu var tabi. Bu noktada takımı canlandıracak birileri mutlaka olmalı, herkes kendi kendini motive etsin desek olmazUmarım takımla ilgilenecek biri olur da takım kapanmaz...
Bizim takımda öyle canım sistem.herkes kilosunu ve yüzdesini listeye ekler,bu takım kurallarımızda yer alıyor zaten.mesaj sayımını da el birliğiyle yapıyor arkadaşlarımız ancak yine de kaptanın üstünde daha fazla sorumluluk oluyor,heleki benim gibi zar zor yardımcı bulduysan daha da zor.bir de yardımcım izinli,özledim yardımcımı yauv
herkes paylaşıma bakıp,okusun 9. takımın durumunu,belki sorumlu olmak isteye birisi çıkar ve böylece takım kapamaz,yani inşallah kapanmaz,bana çok üzücü geliyor takım kapanması olayı,çok emek oluyor gerçekten
SONUÇ LİSTELERİ:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-67.html#post26447483
Bu hafta listemizi paylaşmakta sorun yaşadık, ben de kendi kendime ceza verdim sonuç listelerini hazırladım :))
3. TAKIM
...
winstonlight (72,3 / 74,0 / -1,7 / -2,35%) Kilosu aynı
...
Kilosu aynı demişsiniz ama aynı değil :44: Emin olamadım ama listeyi hazırlarken de bir değişiklik yapmadım bilginize...
4. TAKIM
Ben takım ortalamanızı -0,15% çıkartıyorum, kontrol eder misiniz ?
9. TAKIM
Takım ortalamanızı 0,19% hesapladım, kontrol ederseniz sevinirim :)
***püsküüt 6. takımın kaptan yardımcısı "kadis" oldu, karar defterini güncellerken değiştirirsen seviniriz
ellerine sağlıkSONUÇ LİSTELERİ:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-67.html#post26447483
Bu hafta listemizi paylaşmakta sorun yaşadık, ben de kendi kendime ceza verdim sonuç listelerini hazırladım :))
özür dilerim ben 8 kişi saymışım 7 kişiymişiz evet -0.15% uyarı için teşekkürler...3. TAKIM
...
winstonlight (72,3 / 74,0 / -1,7 / -2,35%) Kilosu aynı
...
Kilosu aynı demişsiniz ama aynı değil :44: Emin olamadım ama listeyi hazırlarken de bir değişiklik yapmadım bilginize...
4. TAKIM
Ben takım ortalamanızı -0,15% çıkartıyorum, kontrol eder misiniz ?
9. TAKIM
Takım ortalamanızı 0,19% hesapladım, kontrol ederseniz sevinirim :)
***püsküüt 6. takımın kaptan yardımcısı "kadis" oldu, karar defterini güncellerken değiştirirsen seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?