Sevgiler PüsküütümSaphiracım, bildirimi yanlış yaptınız.
Dolayısı ile doğrusunu yaparsanız eğer takım sonucunun ne olması gerektiğini göreceksiniz.
Doğru sonuç genel sıralamayı etkileyecek mi onu da kontrol edeceksiniz.
Siz ya da kardeş takımınız konuya ilgi göstersin lütfen.
Karar defterinde baskül değişimi prosedürü bana göre oldukça net. Ama yine de anlayamadık diyorsanız, dediğim gibi 5. takımın etap listesini kontrol edin. Çünkü onların baskül değişimi uygulaması doğru.
Karar defterinin ilgili bölümü şu:
1- BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE OLACAK?
Yarışmacının yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen farklılık, bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnekle açıklayayım:
Yarışmacı etabı 58 kilo ile bitirdi. Yeni etapta aldığı baskül 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilosu 58+2= 60 olarak belirtilecek. İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" denilecek.
Lütfen ufak bir konu bile bu kadar uzamasın artık bunca yıldan sonra..
Özne sen olunca rahat rahat takılırım bilirsin.. Takıldım takılmasına ama içimden bir ses de "Akrep kimbilir yine kaç parçaya bölündü?" diyordu.. Herşeye ilk cevap verenler arasındasın 188 yıldır..Aman Tanrım! Ve hala hedefine ulaşamadın.. Bu o demek oluyor di mi? :86:
Luluta hep sarılıyorum.. Bi'de kızın için sarılacağım hemen şimdi.. Fosur fosur uyuyo zaten, iyi olur..
Minik prensesin doğum günü kutlu olsun.. Sağlıkla, onu bekleyen uzun ve mutlu ömüre ailesi ile birlikte bir adım daha atmış olsun inşallah..
Sevgiler Püsküütüm
hep burlarda olmamıza ragmen sizleri özlüyorum .
...seni ve sabrını her daim takdir etmişimdir
.. Akrebim kuzucunun dogum gününü kutlarım canım , nice hayırlı yaşlara inşallah
Sevgiler Püsküütüm
hep burlarda olmamıza ragmen sizleri özlüyorum .
...seni ve sabrını her daim takdir etmişimdir
.. Akrebim kuzucunun dogum gününü kutlarım canım , nice hayırlı yaşlara inşallah
İşte olmuş Saphiracım..***7. TAKIM 273. ETAP*** ETAP
SAPHIRA (82.8 / 82.5 / 0.3 / %0.36)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (74 / 73.5 / 0.5 / %0.68)
pasam3405 (83 / 80 / 3 / %3.61) geçen hafta izin almıştı ama döndü
shopaholic (82.3 / geri dönmek üzere ayrıldı
maviyesil1999 (64.8 / 66 / -1.2 / %-1.85)
senarist (109.1 / 109.1 / 0 / %0 ) tartı değişiminden 1.5 fazlalık eklendi
yesilerik (64.4 / 64.4 / 0 / %0)
anşaa ( 75.4 / 75 / 0.4 / %0.53) mezun üye geri döndü
7. TAKIM ORTALAMASI: % 0.37
senarist 272. etabı 107.6 kg ile bitirmiştir.273. etapta,tartı değişiminden kaynaklı 1.5 kg fark eklenmiştir
Geçen hafta listeyi ben hazırlamıştım.Listeye 7. takım listesinin doğrusunu ekleyerek bu sayfada tekrar paylaştım.Genel ortalama değişmiyor.Sonuç listesi sayfasında tekrar paylaşmamıza gerek var mı?İşte olmuş Saphiracım..
Bak gördün mü doğrusunu yapınca takım ortalamanız da 0.22% den 0.37% ye yükseldi.
Etap listelerini hazırlayan arkadaşımız da genel duruma etkisi oldu mu diye kontrol ederse sevinirim.
Fark büyük çünkü.. Haksızlık olmasın.
CUMA zayiflama YARIŞMASI 273. ETAP SONUÇ LİSTESİ
31 AGUSTOS-07 EYLÜL
***7. TAKIM 273. ETAP*** ETAP 7. Sİ
SAPHIRA (82.8 / 82.5 / 0.3 / %0.36)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (74 / 73.5 / 0.5 / %0.68)
pasam3405 (83 / 80 / 3 / %3.61) geçen hafta izin almıştı ama döndü
shopaholic (82.3 / geri dönmek üzere ayrıldı
maviyesil1999 (64.8 / 66 / -1.2 / %-1.85)
senarist (107.6 / 109.1 / -1.5 / %-1.39) tartı değişiminden 1.5 fazlalık eklendi
yesilerik (64.4 / 64.4 / 0 / %0)
anşaa ( 75.4 / 75 / 0.4 / %0.53) mezun üye geri döndü
7. TAKIM ORTALAMASI: % 0.22
İlk 3 sıra değişmiyor diye sorun olmaz diyordum ve püsküüte sordum ama dereceniz değiştiği için tekrar düzeltip paylaşayım.Uzayımcım biz düzeltilmemiş haliyle etap 7. siydik...Yeni listeyle 5. oluyoruz
Kızlar öncelikle herkese slmlar.Mutlu bir perşembe olsun hepiize
9. takım kaptanıyım bilen bilmeyene hatırlatayım.Bizim takım olarak sorunlarımız var kızlar.Devamlılıgı olan uyeler yok takımda benımde ıs yerındekı konumumun degısmesıyle ıs yukumun artması sonucu cok fazla ılgılenemıyorum.Uzun zamandır bole devam eden konu artık benıde pıskolojık olrak rahatsız etmeye başladı.
1. si takımdaki az sayıdaki aktif üyeyi başka takımlar pay edip takımı bırakmak yada kapatmak.
2. si takımla ilgilenip takımı toplayabılecek guvenılır ellere teslım etmek.
Benım kaptan sorumluluklarından kacmak gıbı bı nıyetım yok.ben gene ıstenırse cuma lıstelerını ve genel lıstelerı yaparım.Ama takımı toparlamak acısından kendımı empoze edemıyorum.Hem ıs younlugum hemde takımın cıddıyetsızlıgınden olsa gerek...
Benden daha tecrubelı takım kaptanlarından yardım rica ediyorum .Teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?