Püsküüt, evet canım bana kendiside yazmıştı. sanırım başka bir takımdaydı. emin değilim ama 1. takımdaydı galiba.
ne yapmam lazım? şimdi bidahaki sefere izindeydi geri döndü kilosu şukadara bölündümü yazayım?
hayirli aksamlar arkadaslar hepinize kolay gelsin
birzamanlar burda guzel kilolar vermistim hey gidi gunler hey
puskuuut, akrep ,aynalar sizi gordugume cok sevindim insallah su beynime soz gecirip geri donecem insallah cok fena kilol aldim ve beni sadece burasi firenliyor bakalim gorusemk umidiyle diyeyim hepinize selamlar ...
Neslihancım hoş geldin..
Keşke kilo almamış olsaydın da hatrımızı sormak için uğramış olsaydın..
Daha önce başardın, yine başarırsın..
9. TAKIM
Takım ortalamanızı 0,19% hesapladım, kontrol ederseniz sevinirim :)
***püsküüt 6. takımın kaptan yardımcısı "kadis" oldu, karar defterini güncellerken değiştirirsen seviniriz
274. ETAPLA İLGİLİ OLARAK:
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
3. TAKIM
9. TAKIM
Takım listenizde yer alan antsibel, bendeki listelerde yarışmacı olarak görünmediği için herhangi bir işlem yapamıyorum.
Yarışmacı ile ilgili "yeni üye" kaydını sanırım vermediniz. Kontrol eder misiniz lütfen?
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 9.takıma isabet etti.
Sizin etap bildiriminize göre; takım ortalamanız 0.16% görünüyor. Oysa benim hesaplamama göre 0.19%
Yanlışlığın kaynağını görebilmek amacıyla, hatanın nereden kaynaklandığını lütfen kontrol eder misiniz?
Benim listem şöyle:
9. TAKIM
Fadime02 ( 95,5 / 95 / 0,5 / 0,52% )
Mursh ( 85 / 84,8 / 0,2 / 0,24% )
Nora ( 69,9 / 69,9 / 0 / 0,00% )
antsibel ( 65 / 65 / 0 / 0,00% ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
taçsızprenses ( 78,6 / 78,3 / 0,3 / 0,38% )
buk@ ( 108,7 / 108,7 / 0 / 0,00% )
rdlpstck ( 54,8 / 54,8 / 0 / 0,00% ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
magnum_opus ( 87,2 / 86,9 / 0,3 / 0,34% )
9. TAKIM YÜZDELER TOPLAMI: 1,48%
9. TAKIM YARIŞMACI SAYISI: 8
9. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,19%
Merhaba. :)
Ben 5. takım kaptanı Funda.
Üyelerimizden tunituni'nin yeni üye kaydının yapıldığı hafta hedef kilosu belirtilmemiş. Bu konuyla ilgilenir misiniz lütfen?
Yarışmaya ilk girdiği etap: 257. etap
Hedef kilosu: 65
Teşekkürler. :)
Funda grubunuza katılan yeni üye, listeye girene kadar 2 haftalık süreyi doldurduysa litede o ismin yanına "yeni üye.Kilosu 2 'ye bölündü " yazman gerekiyor.Üye gruba katılalı 2 hafta dolmadıysa sadece "Yeni üye.Hedef ..." şeklinde bildirim yapman yeterli.2 ye bölmene gerek yok.Bu durum gruba aldığımız yeni üyelere 2 hafta deneme süresi vermemizden kaynaklanıyor.Üyenin 2 haftalık durumuna göre listeye alıyoruz.Kızlar merhaba.
Bir şey dikkatimi çekti bu hafta, onu size sormak istiyorum.
6. takım bu hafta listeye giren 4 yeni üyesinin kilosunu takıma girişinden almış ve ona göre hesaplamış, yanlarına da "yeni üye kilosu 2ye bölündü" notunu düşmüş.
Ben kaptan olalı daha 2 hafta oldu. Daha önce bu şekilde bir uygulama görmedim diye hatırlıyorum. Zaten ben kendi takımıma yeni giren üyeleri bir önceki haftadaki kilolarına göre hesaplayıp, öyle bildirmiştim. Biraz kafam karışır gibi oldu bu yüzden.
Her iki şekilde de bildirim yapılabiliyor mu? Ya da hangisini kullanmak daha doğru olur? Bu konuda bana cevap verebilir misiniz? :)
Funda grubunuza katılan yeni üye, listeye girene kadar 2 haftalık süreyi doldurduysa litede o ismin yanına "yeni üye.Kilosu 2 'ye bölündü " yazman gerekiyor.Üye gruba katılalı 2 hafta dolmadıysa sadece "Yeni üye.Hedef ..." şeklinde bildirim yapman yeterli.2 ye bölmene gerek yok.Bu durum gruba aldığımız yeni üyelere 2 hafta deneme süresi vermemizden kaynaklanıyor.Üyenin 2 haftalık durumuna göre listeye alıyoruz.
2 hafta zorunluluğu yok diye biliyorum ama bence kesinlikle gerekli bir süre.1 hafta gelip sonra bırakanlarıa gördüğümüz için 2 hafta ideal diye düşünüyorum.Teşekkürler. :)
O zaman bu 2 haftalık sürenin de illa dolması gerekmiyor anladığım kadarıyla... Duruma göre 2 hafta dolmadan da katılabiliyorlar. Öyle mi?
2 hafta zorunluluğu yok diye biliyorum ama bence kesinlikle gerekli bir süre.1 hafta gelip sonra bırakanlarıa gördüğümüz için 2 hafta ideal diye düşünüyorum.
2 hafta kuralını ben de gerekli buluyorum ve uyguluyorum, yanlış anlaşılma olmasın. :) Sanırım pek çok takım da yapıyordur zaten. Ama yeni üyenin kilosunun ikiye bölündüğünü ilk defa gördüğüm için sordum. O zaman neden 2 haftalık süreyi dolduran her üyenin kilosu ilk girişte "ikiye bölündü" olarak yazılmıyor onu da anlayabilmiş değilim.Nasıl yazacağımızın seçimi sanırım bize ait.
Fundacım hedef kilosunu listeme ekledim. İyi ki hatırlatmışsın. Mesajları sıkı takip edemedim son zamanlarda..Mesajım dikkatlerden kaçtı sanırım. Hatırlatayım dedim.
Burada, yarışmanın genel mantığına uygun bir durum var aslında. Şöyle ki; üye izne ayrıldıktan sonra döndüğünde aldığı veya verdiği kilo haksızlık olmasın diye nasıl izinli olduğu hafta sayısına bölünüyorsa, deneme süresinde verilen kilo da yine haksızlık olmasın diye yarıştığı süreye bölünüyor.2 hafta kuralını ben de gerekli buluyorum ve uyguluyorum, yanlış anlaşılma olmasın. :) Sanırım pek çok takım da yapıyordur zaten. Ama yeni üyenin kilosunun ikiye bölündüğünü ilk defa gördüğüm için sordum. O zaman neden 2 haftalık süreyi dolduran her üyenin kilosu ilk girişte "ikiye bölündü" olarak yazılmıyor onu da anlayabilmiş değilim.Nasıl yazacağımızın seçimi sanırım bize ait.
Fundacım hedef kilosunu listeme ekledim. İyi ki hatırlatmışsın. Mesajları sıkı takip edemedim son zamanlarda..
Burada, yarışmanın genel mantığına uygun bir durum var aslında. Şöyle ki; üye izne ayrıldıktan sonra döndüğünde aldığı veya verdiği kilo haksızlık olmasın diye nasıl izinli olduğu hafta sayısına bölünüyorsa, deneme süresinde verilen kilo da yine haksızlık olmasın diye yarıştığı süreye bölünüyor.
Şöyle bir örnek vereyim. 2 haftalık deneme sırasında, ilk hafta 2 kilo verdi, ikinci hafta 1 kilo verdi. Deneme süresi bitti, sen dedin ki tamam abi ben bu üyeyi sevdim ve kesin üye kaydını yapıyorum.
Bu düşünce ile üyeyi o hafta etap listesine "yeni üye" olarak kaydettin. E bu üye 15 günde 3 kilo verdi. Eğer bölme yapmaz isen, diğer bütün yarışmacıların verdikleri kiloyu son bir hafta için yansıtırken, yeni üyenin aslında 15 günde verdiği kiloyu da 1 haftada vermiş gibi yansıtmış olursun ki bu da diğer arkadaşlarımıza, yani 1 haftalık sürede verdikleri kiloyla yarışan arkadaşlarımıza haksızlık olcaktır.
Sonuç olarak "seçim" diye bir durum yok. Uygulama bu şekilde. Ve herkesin bu şekilde uygulama yapması gerekiyor..
Hedef kilo konusunda yardımcı olduğun için teşekkürler. :)
Listeleri incelediğimde yeni üyelerin de son bir haftada verilen kilolarının yazıldığını görmüştüm ben, tabi önceki sayfalara gitmedim. Zaten iki haftada verdikleri kiloyu bir hafta için yazmıyordum, son bir haftada verdiklerini yazıyordum. Ama hala daha bana herkes de bu şekilde yapıyor gibi geliyor.Çünkü daha önce hiç yeni üyenin 2 haftasını da hesaplayan bir takım görmemiştim.
Herneyse... :) Bundan sonra bu şekilde uygulama yapacağım, sanırım bu mesajları okuyanlar da artık bu şekilde yaparlar. Teşekkürler Püsküütcüm. :)
Püsküüt cuma 6. takım olarak listemizi hazırlamakta geçiktik, o telaşla "duruece"yi listeye dahil etmeyi unutmuşum. Listede "izinli" yazmıştı arkadaşlar, onu silip "hamilelik nedeniyle ayrıldı" yazacaktım. Unutmuşum eklemeyi, ortalamamız da düşüyor ama sıralamada bir değişiklik yaratmıyor. duruece'yi 274. etap itibariyle ayrıldı diye kaydedebilir misin? Sonuç listesinde de düzeltmem gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?