Benim güzel kaptanım Leylacım..
Yürekten tebrik ediyorum seni.. a.s.
Öncelikle de bir aydır duraksadığın halde moralini bozmadığın ve devam etme azmini gösterdiğin için tebrik ediyorum.. :hooray:
Herşey gönlünce olsun arkadaşım.. opuyorumnanaktan
Senin başarının kaymağını biz de takım olarak 2. olup yemiş olduk.. cokacimcoook ellerine sağlık.. :roflol:
ellerin dert görmesin sılacığım. bende burdan 1. olan takımı ve diğer dereceye giren takımları :hooray:hatta kendi takım arkadaşlarımı:hooray: ve grur kaynağımız sayın başkanım leylecığımıda tebrik ediyorum
canım çok tşk edrm ben neden yanlış yapmışım onları ya bu aralar çok stresliyim aklım başımda değil ondan olacak çok teşekkür ederim canım a.s.
Çok özür dilerim. 5. Takımı kontrol ettim ve yuvarladım. Daha dikkatli olacağım. Ellerine sağlık canım )))
dereceye giren takımları özelikle 4. ve 2. takımları ..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ve bireyseldeki arkadaşları kutlarım .....a.s.
sıla ellerine saglık .......
ben ne yaptım da bu kadar kiloyu verdim 1 haftadabilmiyorumkismile
öncelikle hep 1 haftada 2-3 kg ve fazlasını verenlere hep hayretle bakmışımdır,ben bunu hayatta yapamam,1 hafta aç kalsam veremem diye yorumlarım olurdu kendimce
bu hafta özellikle yaptığım bir şey yok...
takım arkadaşlarımın da bildiği gibi 1 aydır falan olduğum yerde sayıyordum...hiç kilo veremezken bir de üzerine 200-300 gr ekleniyordu...inadına devam ettim moralimi bozmadan...çünkü kilo veremezsem bir rahatsızlığım vardır diye düşünüyordum,1-2 hafta daha sabredip doktora gidecektim...
geçen Cuma regliydim ve tartıda hep 2-3 kg fazla çıkan ben sadece 200 gr fazla çıktım.bu beni çok sevindirdi demek ki kilo verdim diye...
aynen düşündüğüm gibi oldu..reglim bitti ve ben tartıda gün gün eksilmeye başladımzemuszemus
verilen kilo 1 haftalık değil yaklaşık 1 aylık bi uğraşım sonucudurzemuszemus sabreden derviş muradına ermiş atasözünün sağlaması yani
günlük düzenimi anlatacak olursam;
her gün 7 saat uyuyorum..kahvaltımı yapmaya özen gösteriyorum...ara öğünlerim olmazsa olmaz ki ağzım boş durmaya gelmiyorcokacimcoookgenellikle meyve yiyiyorum ara öğünlerde...
hı bir de ben bu hafta genellikle gün de 1 öğün içine çilek ve muz doğradığım k fleksimi yedim...
2.5 lt suyumu mutlaka içiyorum..
spor yapmaya vaktim olmadığından boş zamanlarımı zıplayarak geçiriyorumhihoyyyt
yatmadan önce doğadan form çayımı içiyorum...
aynaya baktığımda kendimi güzel görüyorum,gün geçtikçe eriyorumm,elimde değiill diyoruummzemuszemus
su içerken,içtiğim su vücuduma çok faydalı,benim zayıflamamı sağlıyooorrr diye düşünerek içiyorum yerimseniben
öyle bi yazdım kiii sankiii mezun oldum kaydirigubbakcemile3 ilk defa 1. olmanın etkisi:1rolleyes:
takım arkadaşlarımın desteği göz ardı edilemez...özellikle Püsküütümüz bana acayip bi disiplin getirdi (onun adı yetiyo valla :1ninca:) Şeniz hepsine teşekkür ediyoruuumma.s.
Ellerine sağlık sılagülcüm.. a.s.
Benim güzel kaptanım Leylacım..
Yürekten tebrik ediyorum seni.. a.s.
Öncelikle de bir aydır duraksadığın halde moralini bozmadığın ve devam etme azmini gösterdiğin için tebrik ediyorum.. :hooray:
Herşey gönlünce olsun arkadaşım.. opuyorumnanaktan
Senin başarının kaymağını biz de takım olarak 2. olup yemiş olduk.. cokacimcoook ellerine sağlık.. :roflol:
6. Takımdan mmmf27 ve 7. Takımdan genciza arkadaşlarımızın mezuniyet karneleri hazır..
Kendilerini ve takımlarını tekrar tebrik ediyorum.. a.s.
Ayrıca 3. Takımdan ozgey arkadaşımıza da sağlıklı bir hamilelik temenni ederim..a.s.
Herkese iyi hafta sonları..
arkadaşım adına teşekür ederim canım iyi dileklerin için.zaten ben artık 3. takım zayıflama grubu adını 3. takım hamile kalma grubumu yapsam iyi olcak :roflol: son 2 ayda zayıflamak için gelen 3 bacum hamile kaldı gitti. grup olarak 7 hamile 8 bebek oldu. biri ikiz.
hamile kalmak isteyenlere uğurlumu geliyor ne.:roflol:
tebrik ediyorum canım.Şenizalkisalkisalkisa.s. başarılarının devamını diliyorum. darısı başıma.:Saruboceq:
Leylacım iraden için ayrıca tebriği haketmişsin tatlım, azmin elinden birşey kurtulmuyor demek ki..:lepi:
KK da bir sürü başlık görüyorum.. Hamile kalmak isteyip de ümit içinde bekleyen yığınlarca arkadaş var..
Sahiden sizin takımın adını değiştirip oraya mı transfer etsek acaba?
iyi fikir.. hatta bir bacum (ben grubumdakilere bacum diyorum) tedaviyle hamile kaldı bebişini kaybetti.sonra kendiliğinden hamile kaldı çok kısa bir süre sonra süpriz oldu.
rabbim isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:
Püsküütümle bana köpüş gezdirme alanıda olsun ama
herkese merhabaa,
ben yarın yine yollardayım, takımıma not bıraktım, sizleri de bilgilendireyim istedim, 9 a değin dönmüş olabilmeyi umud ediyorum tabi..
görüşmek üzerea.s
Fırsat buldukça bakarım takımına şekerlik.. yerimseniben
Öğleden sonra yoğunum ama yine de akşam üzeri mutlaka bakarım..
Ben de boşum bu gün Püsküütüm ben de ilgilenirim senin olmadığın zamanlarda zorlama kendini yaniŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?