Ama ama beni unutmuşsunuz arada yaaaaaa
evet sende varsın seninde desteğin, katkın çok fazla
çok özür çok özür nasıl unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ama beni unutmuşsunuz arada yaaaaaa
sanırım bir karışıklık olmuş yada ben durumu kavrayamadım cuma zayıflama yarışmasındaki bireysel derecelerde benim kisi %3 normalde dereceye girmem gerekmiyormu yada gerekçesini anlatabilirmisiniz kavrayamadım da
evet sende varsın seninde desteğin, katkın çok fazla
çok özür çok özür nasıl unuttum
Kendimi hatırlatmasam olmazdı zaten
8. takımıda gururla sunarım harikalar değilmi
Akrebim yok anacım be..canım
1. sonuç listeleri topiğine değil buraya yazıyoruz.
2.eğer okuduysan herhangi bir hatam varsa söyleyin düzeltirim diye yazmıştım..
yani bu kadar sivri bir dille yazmana üstelik yanlış topiğe yazmana hiçmi hiç gerek yoktu
Hem de nasıl harikalar..
Üç meleğe de tekrar teşekkürler..
Akrebim yok anacım be..
Okudum..okudum.. eğer bahsettiğin akıllıbıdığın buradaki mesajıysa; benim algıma göre vallahi de tillahi de sivri dil yok.. sanal ortamda yargıya varırken reele göre bi'kaç kat daha fazla düşünmek lazım..
Önemli olan 8. takımı böyle görmekti. Eminim ilerleyen günlerde çok daha iyi olacaklar.
Aynen püsküüt'çüm ben sana sonuna kadar katılıyorum. Gayet normal bir tepki ama Akrep yanlış anlamış. Bu arada ben yazacaktım ama Akrep'in bir iki farklı yaklaşımını gördüm cesaret edemedim. Sanırım biraz agresiflik var. Söylemesem içimde kalacaktı. Böylesi daha iyi oldu
253. etapla ilgili bir eklemem olacak arkadaşlar.. Kusura bakmayın yukarıdaki mesajımda atlamışım.
Yeniden kurulan 8.takımın üyelerinden olan cimcime81 arkadaşımız daha önce de yarışmacımız olduğu için, bireysel derece listemizde giriş bilgileri aşağıdaki şekilde görülecektir.
Giriş tarihi: 24 Nisan 2009
Giriş kilosu : 81.5
Hem üyemize hem de takım kaptanımıza duyurulur.
Tatlım bildiğim kadarı ile arkadaşlar telaşlandı senin için.. inşallah bir terslik yoktur diye..merhaba arkadaşlar
püsküütüm benim internetim kesikti iki gündür haberde veremedim özür dilerim
birinci olmuşuz çok sevindim
hala takımdamıyım ve hala kaptanmıyım :26:
Aminnnn cümlemizi..püsküütüm sen beni mutlu etsin..Allah ta seni mutlu etsin inşallah....kesin elin sürçtü...sürçen eline kurban da....bi yanlışlık olmasın ben çoook uun yıllardır 81 olamadım...evet öncedende yarışmadaydım ama listedeki kilom bile 98,5
Kendimi hatırlatmasam olmazdı zaten
Hem de nasıl harikalar..
Üç meleğe de tekrar teşekkürler..
Akrebim yok anacım be..
Okudum..okudum.. eğer bahsettiğin akıllıbıdığın buradaki mesajıysa; benim algıma göre vallahi de tillahi de sivri dil yok.. sanal ortamda yargıya varırken reele göre bi'kaç kat daha fazla düşünmek lazım..
Püsküüt evden çıkar.. araba kullanır.. kafasında aynı cümleler dönüp durmaktadır.. "Allah Allaaaah cimcimenin kilosunda nasıl oluyor dsa hata oluyor?" arkadan korna yer.. markete gider.. alışveriş yapar.. alışkanlıktan kaloriye bakarken yine aklına cimcime gelir.. "Ya iyi de kız kendi kilosunda hata yapacak değil herhalde.. yapmışsın demek ki bi'hata"
marketten çıkar.. yine direksiyon başı "neden hata yaptım ki.. yok canım yapmamışımdır"
eve gelir..
bir kahve pişirir (şekersiz Türk kahvesi) ve Mr. Excel ile sohbete başlar..
....
sonuç az sonraaaaa
Püsküüt evden çıkar.. araba kullanır.. kafasında aynı cümleler dönüp durmaktadır.. "Allah Allaaaah cimcimenin kilosunda nasıl oluyor dsa hata oluyor?" arkadan korna yer.. markete gider.. alışveriş yapar.. alışkanlıktan kaloriye bakarken yine aklına cimcime gelir.. "Ya iyi de kız kendi kilosunda hata yapacak değil herhalde.. yapmışsın demek ki bi'hata"
marketten çıkar.. yine direksiyon başı "neden hata yaptım ki.. yok canım yapmamışımdır"
eve gelir..
bir kahve pişirir (şekersiz Türk kahvesi) ve Mr. Excel ile sohbete başlar..
....
sonuç az sonraaaaa