canım böyle yazmıs.geçen hafta davetimi cuma günü gördü.hemen gelmiş.bu haftada çok yogun katılımı olmadı .bizim takımda mini gruplar var.bu haftaki eşim oydu.ilgilendimde ama diyetini toparlayamadı sanıyorum :44: bu noktada kalması için bişeyler yazmak anlamsız kalıyor.kişi kendi istemediği sürece diyeti sürdüremiyor malesef :44:
Tamam şekerim ikimizin de aklında kalsın bu tuhaf kız..
Takım kapandığında transfer olmayan üyeler "kendi isteğiyle ayrıldı" statüsünde oluyor.. bu kız da bunu yaşamak istemiyor.. o nedenle olur da dönerse, ona bu kuralı uygulamayalım..
yahu bik bik yazana kadar bendeki listeye bu kız içn not düşsem ya.. açlıktan sıyırdım artık yani
bademle çalışan beyin bu kadar bugün
8. takımıda gururla sunarımharikalar değilmi
şampiyon belli ikinci kim diyorsun yanii
8. takımıda gururla sunarımharikalar değilmi
yok tatlım o açıdan demedimonlar benim bebeklerim hatta hilalinde bebekleri artık 2 takımım var hepsini çok sevdim
bizde seni çok sevdik prensesim.....gözlerim seni arıyo sürekli:))yok tatlım o açıdan demedimonlar benim bebeklerim hatta hilalinde bebekleri artık 2 takımım var hepsini çok sevdim
Gerçekten tebrik ederim çok güzel bir giriş yaptılar listeye ..
Uğramadan edemiyoruz artık dimi prensesim 8. takıma ama sonucunun böyle olduğunu görmek çok sevindirici.
Sana tekrar teşekkür ederim takım için bir şey yapma fikrinden dolayı.
yok tatlım o açıdan demedimonlar benim bebeklerim hatta hilalinde bebekleri artık 2 takımım var hepsini çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?