- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
canım arkadaşımız iki haftadır ne katılıyor ne de kilo bildiriminde bulunuyor..
ben böylesi durumlarda dahil edilmediğini biliyorum...
Bu konuyla ilgili yazmış olduğum mesaj şu:
"İster mezun olsun, ister izne ayrılsın, ister kilo bildiriminde bulunmasın, isterse de yarışmadan ayrılsın... ne olursa olsun özetle listede kişi isminin yanına bu açıklamalardan herhangi birini yazıyorsak o kişi o etapta listede olur arkadaşlar. Bunun farklı bir uygulama biçimi yoktur.
Çok net bir konu olduğunu düşünmekteyim.
Listeye sözkonusu kişi için şöyle oldu böyle oldu diye not düşüyorsak, o kişinin aldığı/verdiği/bildirmediği X kilosu ilgili etabın listesinde yer alır ve toplama mutlaka ama mutlaka dahil edilir."
link:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-390.html#post21600580
Karışmayayım diyorum ama, uygulama açısından takımlar arasında farklılık olursa bu sonuçlar açısından tutarsızlık yaratır ve istemsiz de olsa bizleri haksızlık yapma durumuna sokar..
O nedenle bu konuyu, bir kez daha ve kısaca netleştireyim:
"İlgili etabın listesinde yer alan yarışmacının kilosu, yanına ne tür not düşüldüyse düşülsün mutlaka ve mutlaka genel toplama dahil edilir."
Bugünkü konuyu toparlarsak da mutedeyyincim düzelteyim mi diye teklifte bulunmuşsun ama akrep sanırım çıktı.. döner, dönmez bilemeyiz.. Teklifin gereği sen düzeltiver lütfen.. gerçi sen de çıkmış görünüyorsun ama.. neyse ben de çıkayım şartlar eşitlensin bari..
Bu konuyla ilgili yazmış olduğum mesaj şu:
"İster mezun olsun, ister izne ayrılsın, ister kilo bildiriminde bulunmasın, isterse de yarışmadan ayrılsın... ne olursa olsun özetle listede kişi isminin yanına bu açıklamalardan herhangi birini yazıyorsak o kişi o etapta listede olur arkadaşlar. Bunun farklı bir uygulama biçimi yoktur.
Çok net bir konu olduğunu düşünmekteyim.
Listeye sözkonusu kişi için şöyle oldu böyle oldu diye not düşüyorsak, o kişinin aldığı/verdiği/bildirmediği X kilosu ilgili etabın listesinde yer alır ve toplama mutlaka ama mutlaka dahil edilir."
link:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-390.html#post21600580
Karışmayayım diyorum ama, uygulama açısından takımlar arasında farklılık olursa bu sonuçlar açısından tutarsızlık yaratır ve istemsiz de olsa bizleri haksızlık yapma durumuna sokar..
O nedenle bu konuyu, bir kez daha ve kısaca netleştireyim:
"İlgili etabın listesinde yer alan yarışmacının kilosu, yanına ne tür not düşüldüyse düşülsün mutlaka ve mutlaka genel toplama dahil edilir."
Bugünkü konuyu toparlarsak da mutedeyyincim düzelteyim mi diye teklifte bulunmuşsun ama akrep sanırım çıktı.. döner, dönmez bilemeyiz.. Teklifin gereği sen düzeltiver lütfen.. gerçi sen de çıkmış görünüyorsun ama.. neyse ben de çıkayım şartlar eşitlensin bari..
kızlar listeleri hazırladım inş bir hata yapmamışımdır 13. takım bir değişiklik yapmış ama sonuç ve yüzdeler değişmemiş değişikliği anlamadım
yüzdelerde değişiklik olmadığı için sorun olmaz
3. takımda destinam adlı üyenin kilosu yanlış hesaplanmış düzelttim
dereceye giren takım ve üyeleri tebrik ediyorum
bir hata varsa hemen düzeltirim
kızlar listeleri hazırladım inş bir hata yapmamışımdır 13. Takım bir değişiklik yapmış ama sonuç ve yüzdeler değişmemiş değişikliği anlamadım
3. Takımda destinam adlı üyenin kilosu yanlış hesaplanmış düzelttim
kızlar listeleri hazırladım inş bir hata yapmamışımdır 13. takım bir değişiklik yapmış ama sonuç ve yüzdeler değişmemiş değişikliği anlamadım
3. takımda destinam adlı üyenin kilosu yanlış hesaplanmış düzelttim
bireysel derecede birnci olmusum, tskler.. buda dukan diyeti sayesinde olduuu:)))))
herkese basarilarrrr :))
cnm 1. Yi 3.takımdan yazmıştın
1. Takım olcaktı
seng hesabın doğru canım.tam ben ekliyordumki sen eklemişsin zaten
tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?