Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Bu hafta mezunumuz yok, performans analizleri de bitti.
Anlayacağınız işim yok.

Ben de fırsat bu fırsat tatile çıkayım bari, dermişim.
Ne tatili ya hu, salgın başlayalı ne deniz ne tatil.. ankara dışına burnumu uzatmadım.

Şaka bir yana fırsat bu fırsat bireysel sıralama listesini hazırlayayım bu hafta.
Zaten haftaya hazırlamam gerekiyordu, bir hafta öne almış olurum.
Bundan önceki gecikmişliklerin de telafisi olur hem. :temizlik:

Bu hafta mezunumuz yok, performans analizleri de bitti.
Anlayacağınız işim yok.

Ben de fırsat bu fırsat tatile çıkayım bari, dermişim.
Ne tatili ya hu, salgın başlayalı ne deniz ne tatil.. ankara dışına burnumu uzatmadım.

Şaka bir yana fırsat bu fırsat bireysel sıralama listesini hazırlayayım bu hafta.
Zaten haftaya hazırlamam gerekiyordu, bir hafta öne almış olurum.
Bundan önceki gecikmişliklerin de telafisi olur hem. :temizlik:
Anlasilan Bos durmayi sevmiyorsunuz 🤭
Kolay gelsin

o6QkD2.jpg

Son yedi haftalık dönemi kapsayan ve 741. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

İlk beş dereceye iki üyesini yerleştiren 4. Takım tebrikler! :nazar: :KK9:
Liste birincisi BLU3 BLU3
(4. Takım) kocaman tebrikler! :nazar: :KK9:

Not: Yarışmacı sayısının otuzlu sayılara düşmüş olması sebebi ile ilk ona değil ilk beşe girenleri öne çıkardım, bilginize.

Eki Görüntüle 2908951

Son yedi haftalık dönemi kapsayan ve 741. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

Not: Yarışmacı sayısının otuzlu sayılara düşmüş olması sebebi ile ilk ona değil ilk beşe girenleri öne çıkardım, bilginize.
Eline saglik kaptanım 💕

Eki Görüntüle 2908951

Teşekkür ederiz kaptanım elinize sağlık 💕

Eki Görüntüle 2908951

Elinize saglik kaptanim
Tesekkur ederiz

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır, bilgilerinize sunarım :KK68:

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır, bilgilerinize sunarım :KK68:

Eline saglik kaptanim 💕

Eline saglik E Emnis kaptanim 😍

Merhaba sevgili kaptanlarım
@Niran Nevra kaptanım ailevi durumlarından dolayı yaklaşık yılbaşından bu yana takımda yok ve o zamandan beri takımı tek başıma götürmeye çabalıyorum fakat hamileliğim ve doğumumun yaklaşması nedeni ile diyet, spor konusunda takımda motivasyon sağlayamıyorum bu durum haliyle takım motivasyonu düşürüyor takıma faydam değil zararım dokunuyor artık 😕 Niran kaptanımın ailevi durumları çözüme kavuşmuş olmadığından kendisinin de takıma ayıracak vakti ve gücü maalesef yok ayrıca okula başlıyorum 3 hafta kadar sonrasında zorunlu doğum iznim başlıyor hem hamileliğin son günleri , hem doğum hazırlıkları, hem çalışma hayatına kısa süreli de olsa dönüş, hem evimin, kızımın sorumlulukları daha da durumumu zorlaştırıyor her ne kadar takımın kapanmasına gönlüm el vermese de takımın iyiliği için bunu yapmamız gerekiyor zannedersem
seaBahAR seaBahAR
A Arrietty_
E Emnis
Zipzip- Zipzip-
moni moni
@LAydLiNe

Kaptanım herkes döndü ben yazamadım az çok biliyorsun internet - köy sorunlarımı :))
Birebirde teşekkür edilirdi ama haklıya hakkını yerinde ve zamanında vermek doğru olanı sanırım :KK200: Öncelikle niran nevra sonrası ekibe kol kanat germen bir de bunu hamilelik sürecinde yapman takdire şayan bir hareketti bence. Çünkü herkes biliyor ki bu platformda kaptanlara 15000 tane laf söyleniyor ama e hadi çık sen kaptan ol dendiğinde ayy ben uğraşamam yapamam oluyor cevap :KK70: sen tüm bunların üstesinden çok güzel geldin her şey için teşekkür ederiz :KK200: Sağlıklı doğumlar diliyorum canım

Kaptanım herkes döndü ben yazamadım az çok biliyorsun internet - köy sorunlarımı :))
Birebirde teşekkür edilirdi ama haklıya hakkını yerinde ve zamanında vermek doğru olanı sanırım :KK200: Öncelikle niran nevra sonrası ekibe kol kanat germen bir de bunu hamilelik sürecinde yapman takdire şayan bir hareketti bence. Çünkü herkes biliyor ki bu platformda kaptanlara 15000 tane laf söyleniyor ama e hadi çık sen kaptan ol dendiğinde ayy ben uğraşamam yapamam oluyor cevap :KK70: sen tüm bunların üstesinden çok güzel geldin her şey için teşekkür ederiz :KK200: Sağlıklı doğumlar diliyorum canım
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için sevgili kaptanım seviliyorsun ❤️

Ellerine sağlık kaptanım. :KK200:

Ne güzel yazmışsın. :KK200:

Eki Görüntüle 2908951

Eline emeğine sağlık.💞

En Büyük TÜRKİYE742. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE
( 27Ağustos- 03 Eylül 2021)

*** 10. TAKIM 742. ETAP ***

Zerosima(63,7///% )Sabit.
Fatma_4224 (78,2/77,1/1,1/%1,4077)
Baby Cat (73,7//%)kilo bildiriminde bulunmadı.

10. Takım Ortalaması: % 0,469

En Büyük TÜRKİYE742. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE
( 27Ağustos- 03 Eylül 2021)
***6.Takım 742. Etap ***

nehir6161(73.2/72.9/0.3/%0.410)
Elisa83(67.1/66.6/0.5/%0.745)
TekrarDene (73.1/72.7/0.4/%0.547)
Tutaste53(70.45/69.8/0.65/%0.923)
chikolatagozlum(53.25/52.7/0.55/%1.033)
Poni Bon(81.25/80.8/0.45/%0.554)
Tostombalakanne(67.7/67.9/+0.2/-%0.295)
bluegreeneyes(74.7/73.8/0.9/%1.205)
pisi pisi kopatim(65.60/65.15/0.45/%0.686)

6.Takım Ortalamasi:%0.645

*** 10. TAKIM 742. ETAP ***

Zerosima(63,7///% )Sabit.
Fatma_4224 (78,2/77,1/1,1/%1,4077)
Baby Cat (73,7//%)kilo bildiriminde bulunmadı.

10. Takım Ortalaması: % 0,469

Son düzenleme:
X