Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlasilan Bos durmayi sevmiyorsunuzBu hafta mezunumuz yok, performans analizleri de bitti.
Anlayacağınız işim yok.
Ben de fırsat bu fırsat tatile çıkayım bari, dermişim.
Ne tatili ya hu, salgın başlayalı ne deniz ne tatil.. ankara dışına burnumu uzatmadım.
Şaka bir yana fırsat bu fırsat bireysel sıralama listesini hazırlayayım bu hafta.
Zaten haftaya hazırlamam gerekiyordu, bir hafta öne almış olurum.
Bundan önceki gecikmişliklerin de telafisi olur hem.
Normal hayatımda boş durmak gibi bir alışkanlığım yok, burası ile ilgili değil. Karakter böyle.Anlasilan Bos durmayi sevmiyorsunuz
Kolay gelsin
Eline saglik kaptanımEki Görüntüle 2908951
Son yedi haftalık dönemi kapsayan ve 741. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . sara_28 *** 10.Takım *** ► 11.07.18 ► 106,50 ► 77,80 ► 28,70 ► 26,95% 2 . Restful *** 13.Takım *** ► 16.07.20 ► 104,00 ► 80,10 ► 23,90 ► 22,98% 3 . strontium *** 9.Takım...www.kadinlarkulubu.com
İlk beş dereceye iki üyesini yerleştiren 4. Takım tebrikler!
Liste birincisi BLU3 (4. Takım) kocaman tebrikler!
Not: Yarışmacı sayısının otuzlu sayılara düşmüş olması sebebi ile ilk ona değil ilk beşe girenleri öne çıkardım, bilginize.
Teşekkür ederiz kaptanım elinize sağlıkEki Görüntüle 2908951
Son yedi haftalık dönemi kapsayan ve 741. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . sara_28 *** 10.Takım *** ► 11.07.18 ► 106,50 ► 77,80 ► 28,70 ► 26,95% 2 . Restful *** 13.Takım *** ► 16.07.20 ► 104,00 ► 80,10 ► 23,90 ► 22,98% 3 . strontium *** 9.Takım...www.kadinlarkulubu.com
Not: Yarışmacı sayısının otuzlu sayılara düşmüş olması sebebi ile ilk ona değil ilk beşe girenleri öne çıkardım, bilginize.
Elinize saglik kaptanimEki Görüntüle 2908951
Eline saglik kaptanimSevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır, bilgilerinize sunarım
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
50.TUR / BİRİNCİ HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 13. TAKIM 737.Etap=>%-1,572=> 1.NOTA ***50.Tur Başlangıç Etap: 737.Etap ( bayram sebebiyle 736.ve...www.kadinlarkulubu.com
rica ederim kaptanımEline saglik kaptanim
Eline saglik E Emnis kaptanimSevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır, bilgilerinize sunarım
50.TUR / BİRİNCİ HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 13. TAKIM 737.Etap=>%-1,572=> 1.NOTA ***50.Tur Başlangıç Etap: 737.Etap ( bayram sebebiyle 736.ve...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba sevgili kaptanlarım
@Niran Nevra kaptanım ailevi durumlarından dolayı yaklaşık yılbaşından bu yana takımda yok ve o zamandan beri takımı tek başıma götürmeye çabalıyorum fakat hamileliğim ve doğumumun yaklaşması nedeni ile diyet, spor konusunda takımda motivasyon sağlayamıyorum bu durum haliyle takım motivasyonu düşürüyor takıma faydam değil zararım dokunuyor artık Niran kaptanımın ailevi durumları çözüme kavuşmuş olmadığından kendisinin de takıma ayıracak vakti ve gücü maalesef yok ayrıca okula başlıyorum 3 hafta kadar sonrasında zorunlu doğum iznim başlıyor hem hamileliğin son günleri , hem doğum hazırlıkları, hem çalışma hayatına kısa süreli de olsa dönüş, hem evimin, kızımın sorumlulukları daha da durumumu zorlaştırıyor her ne kadar takımın kapanmasına gönlüm el vermese de takımın iyiliği için bunu yapmamız gerekiyor zannedersem
seaBahAR
A Arrietty_
E Emnis
Zipzip-
moni
@LAydLiNe
Rica ederim kaptanım
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için sevgili kaptanım seviliyorsunKaptanım herkes döndü ben yazamadım az çok biliyorsun internet - köy sorunlarımı :))
Birebirde teşekkür edilirdi ama haklıya hakkını yerinde ve zamanında vermek doğru olanı sanırım Öncelikle niran nevra sonrası ekibe kol kanat germen bir de bunu hamilelik sürecinde yapman takdire şayan bir hareketti bence. Çünkü herkes biliyor ki bu platformda kaptanlara 15000 tane laf söyleniyor ama e hadi çık sen kaptan ol dendiğinde ayy ben uğraşamam yapamam oluyor cevap sen tüm bunların üstesinden çok güzel geldin her şey için teşekkür ederiz Sağlıklı doğumlar diliyorum canım
Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır, bilgilerinize sunarım
Kaptanım herkes döndü ben yazamadım az çok biliyorsun internet - köy sorunlarımı :))
Birebirde teşekkür edilirdi ama haklıya hakkını yerinde ve zamanında vermek doğru olanı sanırım Öncelikle niran nevra sonrası ekibe kol kanat germen bir de bunu hamilelik sürecinde yapman takdire şayan bir hareketti bence. Çünkü herkes biliyor ki bu platformda kaptanlara 15000 tane laf söyleniyor ama e hadi çık sen kaptan ol dendiğinde ayy ben uğraşamam yapamam oluyor cevap sen tüm bunların üstesinden çok güzel geldin her şey için teşekkür ederiz Sağlıklı doğumlar diliyorum canım
Rica ederim kaptanımEllerine sağlık kaptanım.
Ne güzel yazmışsın.
Eline emeğine sağlık.Eki Görüntüle 2908951