- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Eline emeğine sağlık kaptanımSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 1.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Eline saglik kaptanimSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 1.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Eline emeğine sağlık kaptanım
Günaydınnn kaptanlarımEline saglik kaptanim
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 1.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Rica ederim kaptanımEllerine sağlık kaptanım.
Eline emeğine sağlık, teşekkür ederiz.Eki Görüntüle 2896190
10. Takımdan E Etabiti 15 haftada 6,5 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40 Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00 Verilen Toplam Kilo : 15,40 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15% Toplam Süre : 14 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Sizde akrepcim ben biliyorsunuz ama sonrasında yapacaksınız diye düşünmüştüm yapayım istersen şimdi ?Çok afedersiniz ama moni kaptan 10.takım kaptanı mı acaba? Eğer öyle ise liste sırası bizde☺
Hemen yapıyorum canım. Sıkıntı olursa çalarım kapını❤Sizde akrepcim ben biliyorsunuz ama sonrasında yapacaksınız diye düşünmüştüm yapayım istersen şimdi ?
BaşladımHemen yapıyorum canım. Sıkıntı olursa çalarım kapını❤
Benden birtane dahaSonuç listeleri hazırlanmamış diye baktım ama yoksa liste sırası bizde mi
Hemen bakıyorum