Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım baskül bildirimlerinde problem gözükmüyor, sonuç listeleri hazırlanabilir bilgilerinize :KK200:
Bilgilendirme için teşekkürler kaptanım.. :KK200:

Sonuç listeleri hazır kaptanlarım :KK200:

Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum :KK36:

Ellerine sağlık kaptanım.. :KK200:

Adsız.png

4. Takımdan Ozzybal Ozzybal 30 haftada 17,8 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Arkadaşlar bir şey soracağım.

Fotoğraf eklerken sıklıkla ilk denemede olmuyor ve birkaç kez denemek gerekiyor.
Sizin de yaşadığınız bir sorun mu, eğer cevabınız evetse nasıl çözdünüz, eğer cevabınız ilk soruya hayır ve ikinci soruya çözemedim ise cevap yazmanıza gerek yok. :KK53: :KK70:
Fotograf yüklerken bazen yüklenmedi olarak görünüyor ama beklediğim de yükleniyor :-)

Eki Görüntüle 2874998

4. Takımdan Ozzybal Ozzybal 30 haftada 17,8 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
Eline saglik kaptanım

Sorunu cevapsiz birakamiyorum
Arada ayni sorun ile karsilasiyorum ama cozum bulamadim.

Adsız.jpg

6. Takımdan C Chikolata_gozlum 10 haftada 10,45 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2875009

6. Takımdan C Chikolata_gozlum 10 haftada 10,45 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
Elinize sağlık kaptanim🥰

Eki Görüntüle 2875009

Mezunumuzun karnesi:
Eline sağlık kaptanım teşekkür ederiz 💞

Adsız.jpg

6. Takımdan kackaloribu kackaloribu 17 haftada 11,7 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2875384

6. Takımdan kackaloribu kackaloribu 17 haftada 11,7 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
Eline sağlık kaptanım teşekkür ederiz 💞

X