- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
geçmiş olsun kaptanım başınız sağolsunRica ederim kaptanlarım
Eşim hastalandı o iyileşti derken ben biraz hastalandım sonra İstanbul'dan eniştemiz vefat etti şok olduk ona gittik geri geldik hepsi 3 4 gün içinde olunca bedenen ve ruhen coluk cocuk yıprandık maalesef
Geçmiş olsun, başınız sağolsun.Rica ederim kaptanlarım
Eşim hastalandı o iyileşti derken ben biraz hastalandım sonra İstanbul'dan eniştemiz vefat etti şok olduk ona gittik geri geldik hepsi 3 4 gün içinde olunca bedenen ve ruhen coluk cocuk yıprandık maalesef
Hem geçmiş olsun hem de Allah rahmet eylesin diyeyim.. sahiden de dediğin gibi olumsuzlukla üst üste gelmiş.Rica ederim kaptanlarım
A
geçmiş olsun kaptanım başınız sağolsun
Geçmiş olsun, başınız sağolsun.
Çok teşekkür ediyorumHem geçmiş olsun hem de Allah rahmet eylesin diyeyim.. sahiden de dediğin gibi olumsuzlukla üst üste gelmiş.
Yine de Allah beterinden korusun, diyerek yola devam ediyoruz. Hayat böyle bir şey.
Bir an önce toparlanmanı dilerim kaptanımcım.
Sağol kaptanım
Rica ederim kaptanlarım
Eline sağlık kaptanımSonuç listeleri hazır kaptanlarım
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 729. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (10. TAKIM) ==> % 1,454 2. (4. TAKIM) ==> %1,187 3. (9. TAKIM) ==> %1,084 BİREYSEL DERECELER 1. @Eftalios ==> % 4 ==>10.TAKIM :nazar: 2. @Pembegomlek ==> % 2.972==>10.TAKIM :nazar: 3...www.kadinlarkulubu.com
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 729. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (10. TAKIM) ==> % 1,454 2. (4. TAKIM) ==> %1,187 3. (9. TAKIM) ==> %1,084 BİREYSEL DERECELER 1. @Eftalios ==> % 4 ==>10.TAKIM :nazar: 2. @Pembegomlek ==> % 2.972==>10.TAKIM :nazar: 3...www.kadinlarkulubu.com