Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Iyi geceler kaptanım Allah yardımcınız olsun

Kolaylıklar diliyorum, iyi geceler.

LAydLiNe kaptanım kampta ve net sıkıntısı olacağını söylemişti..

Ellerine sağlık..

Bu mesajı yazdığında ben burada olsaydım da durum değişmezdi. İyi ki Zipzip- yetişmiş yardıma, her zaman olduğu gibi.

2-3 hafta yetmez bana.
2-3 yıl anca.
Bir an acaip telaş yaptım.. Elime yüzüme bulaşıyor düzeltemiyorum diye. Sağolsun Zipzip- kaptanım yetişti imdada.

729. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

10. Takım yarışmacısı
Eftalios 729. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
13. Takım yarışmacısı
LaydLiNe 729. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
729. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 6. TAKIM
  • 9. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

729. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 4. TAKIM (3 ► 2)
  • 9. TAKIM (5 ► 3)
  • 10. TAKIM (4 ► 1)

ETAP NOTLARI
5. TAKIM
1) Cagrihilal1 ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 0,05 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (82,85) Eski (82,8)
Hedef kilosu: Yeni (67,05) Eski (67)
2) matteroftime ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 0,05 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (59,05) Eski (59)
Hedef kilosu: Yeni (53,15) Eski (53,1)

9. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 9.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 5. Takım yarışmacısı Mathildablue mezun oldu, tebrikler!
  • 9. Takım yarışmacısı Goklerce mezun oldu, tebrikler!
  • 9. Takım yarışmacısı Jasminium84 beşinci kez mezun oldu, tebrikler!
  • 9. Takım yarışmacısı kumsal68 mezun oldu, tebrikler!

Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:

Rapor Kaynağı

Sevgili arkadaşlar,

2007 yılından bu yana yapmakta olduğum etap raporunun sonuncusunu az önce yayımladım.
Bu hafta itibari ile etap raporu hazırlamayacağım.
Karne, analiz raporları, bireysel sıralama listesi ve karar defteri güncellemesi işlerime devam edeceğim.

14 yıl direndikten sonra bu kararı almış olmama karşı göstereceğiniz anlayıştan eminim.
Buradan ayrılmak yerine, bu kararı alarak iş yükümü hafifletmekten başka bir çare bulamadım.

Yarın görüşmek ümidi ile, kalın sağlıcakla.

Elinize sağlık kaptanım teşekkür ederiz

Eline sağlık kaptanım

Eline saglik kaptanım
Rahatlamaniz icin iyi bir karar olmus. 14 sene, dile kolay

Aklima bisey takildi seaBahAR kaptanim.
Simdi etap birincisi ve sonuncusu, sonuc listesinde paylasiliyor. Bu kisiler hangi takimda ise, takim kaptani yazilmasi gereken konulari hatirlatacak degil mi?

Ayrica siz rastgele takimlardan birinin ortalamasini kontrol ediyorsunuz ya hani. O kismi kardes takimlar birbirinin ortalamasini mi kontrol edecek, yoksa bu konuda birsey yapilmayacak mi?

Belkide bosuna yoruyorum kafami

Teşekkür ederiz kaptanım elinize sağlık

Sevgili kaptanım
Sabrınızın sonuna kadar dayandığınızı anlıyor ve bu platform uğruna gösterdiğiniz bu ekstra çaba için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum

Etap raporu ne yalan söyleyeyim benim yarışma içindeki hafta sonu heyecanımdı acaba raporda bir şey çıkacak mı ne var ne yok yine ne hatalar yaptık biz falan şimdi halım nice olacak bilemedim şaka bir yana önemli olan tabiki sizin burda bizlerle oluyor oluşunuz gerisi işin cilası zaten belli başlı devam etmesi zaruri işleri devam ettiriyor olacakmışsınız sağolun var olun

Ay çok tatlısın yine kaptanım yaa

Vallahi Bende heycan ile bekleyendim. Ne hatam var, yine firca yiyecegim seaBahAR kaptanimdan diye.

Eline emeğne sağlık püsküütüm.

ben sadece rapor hazırlamayı bıraktım kaptanım.. onun dışında varlığım burada.
karar defterinde yazan kurallar aynen devam ediyor.
birinciyi, sonuncuyu ilgili kaptan takip edecek, paylaşım perşembeye kadar yazılmazsa ceza alacak.

kardeş takımların kurulma amacı buydu zaten. ama ciddiye alınmıyor. En azından bu yenilik bu işe yarayabilir.

Güzel dileklerin için kocaman teşekkürler kaptanım.
Emnisim beni de en çok zorlayan etap raporuydu. İçerik olarak değil.
İlla ki her hafta sonu zamanımı ona harcamak zorunda olmak ve pazar günü yetiştirmekle mükellef olma sorumluluğundan çok bunaldım.
Ama devam ettirecek olduğum diğer işler aslında rapordan katbekat daha zor, ama zaman serbestisi var.
Yaya yaya yaparım artık.

Türkce anlama sorunum yine cok belli oldu desene

Sevgili arkadaşlar,

Bu sene uygulamaya başladığımız fotoğraflı tartı bildirimleri takiplerini sizin de bildiğiniz gibi sevgili kaptanlarımız E Emnis ve Zipzip- yapıyorlar. İkisine de ayırdıkları zaman için kendi adıma teşekkür ediyorum. Var olsunlar.

Takiplerini yapmaya devam edecekler ve hatalı bildirimleri ilgili takım kaptanını etiketleyerek paylaşım alanında yazacaklar.
Listelerde buna bağlı değişiklik yapılacak.
Bütün takımların listeleri ilgili kontrolden geçtikten sonra sonuç listeleri hazırlanacak.

Bu işlerin fazla zaman alıp gecikmelere yol açmasını önlemek adına listeleri daha erken paylaşmaya özen gösterirseniz sevinirim.

Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…