Eline sağlık kaptanım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 47.tur ikinci hafta performans listesi sonuçları hazırdır, bilgilerinize sunarım.
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Eline emeğine sağlık püsküütüm.713. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2782912
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2782913
6. Takım yarışmacısı Dileksnr 713. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
6. Takım yarışmacısı Tesnim1989 713. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve kilo alma nedenini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
713. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2782914
713. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (5 ► 3)
- 9. TAKIM (4 ► 2)
- 10. TAKIM (6 ► 5)
ETAP NOTLARI
4. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 4. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
- 4. Takım yarışmacısı Arrietty_ mezun oldu, tebrikler!
- 6. Takım yarışmacısı birbeste ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Eline sağlık kaptanım ❤İyi akşamlar, sonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve bireysel derecede olan arkadaşlarımızı kutluyorum.
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 736 - 737. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (6. TAKIM) ==> % 0,559 2. (4. TAKIM) ==> %0,461 3. (5. TAKIM) ==> %0,410 BİREYSEL DERECELER 1. @monarosaa ==> % 1,751==> 5.TAKIM :nazar: 2. @BLU3 ==> %1,372 ==> 4.TAKIM :nazar: 3...www.kadinlarkulubu.com
En Büyük TÜRKİYE714. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE (12 Şubat - 19 Şubat 2020) ***4.Takım 714. Etap***ÜÇÜNCÜ neutral (65.10/64.35/0.75/%1.152) sedulu (66.1/65.4/0.7/%1.059) Ceyhans (62.5/61.7/0.8/%1.280) Ozzybal (79.7/79.2/0.5/%0.627) ozrengin (69.7/69.1/0.6/%0.884)...www.kadinlarkulubu.com
Eline saglik kaptanımİyi akşamlar, sonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve bireysel derecede olan arkadaşlarımızı kutluyorum.
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 736 - 737. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (6. TAKIM) ==> % 0,559 2. (4. TAKIM) ==> %0,461 3. (5. TAKIM) ==> %0,410 BİREYSEL DERECELER 1. @monarosaa ==> % 1,751==> 5.TAKIM :nazar: 2. @BLU3 ==> %1,372 ==> 4.TAKIM :nazar: 3...www.kadinlarkulubu.com
En Büyük TÜRKİYE714. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE (12 Şubat - 19 Şubat 2020) ***4.Takım 714. Etap***ÜÇÜNCÜ neutral (65.10/64.35/0.75/%1.152) sedulu (66.1/65.4/0.7/%1.059) Ceyhans (62.5/61.7/0.8/%1.280) Ozzybal (79.7/79.2/0.5/%0.627) ozrengin (69.7/69.1/0.6/%0.884)...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık kaptanım teşekkür ederizİyi akşamlar, sonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve bireysel derecede olan arkadaşlarımızı kutluyorum.
Şimdi güncelleyeceğim kaptanım.
Ellerine sağlık monişim.İyi akşamlar, sonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur. Dereceye giren takımları ve bireysel derecede olan arkadaşlarımızı kutluyorum.
Şimdi güncellerim sizinkini de kaptanım.GünaydınseaBahAR kaptanım,
Pembe Lotus (Beyaz kuğu) kaptanlığı bırakmıştır, güncellerseniz memnun oluruz, şimdiden teşekkür ederiz
Eline sağlık kaptanım ❤714. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2786857
Eki Görüntüle 2786859
5. Takım yarışmacısı nikinik 714. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
13. Takım yarışmacısı LaydLiNe 714. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
714. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2786863
714. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (4 ► 3)
- 5. TAKIM (3 ► 1)
ETAP NOTLARI
6. TAKIM
Cordeliaa ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 0,2 kiloluk eksilme hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (91) Eski (91,2)
Hedef kilosu: Yeni (59,8) Eski (60)
13. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 13. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
5. Takım yarışmacısı Belmayne mezun oldu, tebrikler!
5. Takım yarışmacısı Namaria ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
5. Takım yarışmacısı nnurc mezun oldu, tebrikler!
6. Takım yarışmacısı Dileksnr mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Eline emeğine sağlık püsküütüm.714. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2786857
Eki Görüntüle 2786859
5. Takım yarışmacısı nikinik 714. Etap birincisi oldu!
13. Takım yarışmacısı LaydLiNe 714. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
714. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2786863
714. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (4 ► 3)
- 5. TAKIM (3 ► 1)
ETAP NOTLARI
6. TAKIM
Cordeliaa ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 0,2 kiloluk eksilme hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (91) Eski (91,2)
Hedef kilosu: Yeni (59,8) Eski (60)
13. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 13. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
5. Takım yarışmacısı Belmayne mezun oldu, tebrikler!
5. Takım yarışmacısı Namaria ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
5. Takım yarışmacısı nnurc mezun oldu, tebrikler!
6. Takım yarışmacısı Dileksnr mezun oldu, tebrikler!
Rapor Kaynağı