Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
708. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2757643
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2757644
6. Takım yarışmacısı Denp 708. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı 88prenses22 708. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
708. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2757646
708. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 10. TAKIM (5 ► 3)
- 13. TAKIM (6 ► 4)
ETAP NOTLARI
9. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 9. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
- 6. Takım yarışmacısı PAPATYAM ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 10. Takım yarışmacısı sara_28 mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Eline emeğine sağlık püsküütüm.708. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2757643
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2757644
6. Takım yarışmacısı Denp 708. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı 88prenses22 708. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
708. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2757646
708. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 10. TAKIM (5 ► 3)
- 13. TAKIM (6 ► 4)
ETAP NOTLARI
9. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 9. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
- 6. Takım yarışmacısı PAPATYAM ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 10. Takım yarışmacısı sara_28 mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Merhabaİyi geceler kızlar bende size katılabilir miyim?
Eline sağlık kaptanım ❤Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Eline sağlık kaptanım ❤
Ellerine sağlık sevgili kaptanım..Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Eline emeğine sağlık kaptanım teşekkür ederiz ❤❤Eki Görüntüle 2758788
6. Takımdan PAPATYAM 25 haftada 20,20 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @PAPATYAM 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (684. Etap) : 80,00 Bitiş Kilosu (708. Etap) : 59,80 Verilen Toplam Kilo : 20,20 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 25,25% Toplam Süre : 25 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / %...www.kadinlarkulubu.com
Eline saglik kaptanımSevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Ellerine sağlık sevgili kaptanım..
rica ederimEline saglik kaptanım
Eline sağlık kaptanım.Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım