Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinize sağlık kaptanım teşekkür ederiz iyi akşamlar709. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2763250
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2763252 Eki Görüntüle 2763251
6. Takım yarışmacıları Denp ve Haticesnr 709. Etap birincisi oldular!
İkisini de kutluyor ve başarılarının sırrını paylaştıkları için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı obezzto 709. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
709. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2763256
709. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (6 ► 2)
- 9. TAKIM (5 ► 3)
ETAP NOTLARI
5. TAKIM
hawar ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 1,4 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (69,2) Eski (67,8)
Hedef kilosu: Yeni (64,4) Eski (63)
6. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 6. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
- 9. Takım yarışmacısı medine66 ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 9. Takım yarışmacısı Pnrrr-20 üçüncü kez mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Etap raporunu paylaşmayı unuttuğum bu saatte aklıma geldiği için iyi hafta sonları dilemem manasız olacak..
keyifli akşamlar o vakit.
Eline sağlık kaptanım ❤
Elinize sağlık kaptanım
Eline saglik kaptanım
Eline sağlık kaptanım.
Teşekkür ederim PüsküütümmmEllerine sağlık Laydim..
Şimdi güncelliyorum kaptanımcım.
Hayırlı olsun.
Eline saglik kaptanım709. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2763250
İkisini de kutluyor ve başarılarının sırrını paylaştıkları için teşekkür ediyorum.
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2763256
- 5. TAKIM (6 ► 2)
- 9. TAKIM (5 ► 3)
ETAP NOTLARI
5. TAKIM
hawar ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 1,4 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
6. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 6. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Eline emeğine sağlık püsküütüm.709. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2763250
MARATONCU TAKIMLAR
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2763256
- 5. TAKIM (6 ► 2)
- 9. TAKIM (5 ► 3)
ETAP NOTLARI
5. TAKIM
hawar ile ilgili olarak;
6. TAKIM
ETAP MEZUNLARI
Rapor Kaynağı
Eki Görüntüle 2763687
9. Takımdan M medine66 32 haftada 13 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @PAPATYAM 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (684. Etap) : 80,00 Bitiş Kilosu (708. Etap) : 59,80 Verilen Toplam Kilo : 20,20 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 25,25% Toplam Süre : 25 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / %...www.kadinlarkulubu.com
Eline emeğine sağlık kaptanım teşekkür ederizKarnede belirttim ve bir önceki karne linkini de koydum ama buradaki paylaşımımda eklemeyi unutmuşum.
Üyemiz ikinci kez mezun oldu.
Karnede belirttim ve bir önceki karne linkini de koydum ama buradaki paylaşımımda eklemeyi unutmuşum.
Üyemiz ikinci kez mezun oldu.
Eline, emeğine sağlık kaptanımEki Görüntüle 2764325
9. Takımdan Pnrrr-12 21 haftada 10,20 kilo vererek üçüncü kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
:nazar: @PAPATYAM 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (684. Etap) : 80,00 Bitiş Kilosu (708. Etap) : 59,80 Verilen Toplam Kilo : 20,20 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 25,25% Toplam Süre : 25 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / %...www.kadinlarkulubu.com
Ellerinize saglık kaptanım. Cok mutlu oldum, iyiki var burası ve sizlerEki Görüntüle 2764325
9. Takımdan Pnrrr-12 21 haftada 10,20 kilo vererek üçüncü kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Eline sağlık kaptanım ❤Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 6.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Rica ederim kaptanımEline sağlık kaptanım ❤
Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 6.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 6.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Ellerine sağlık kaptanım
Rica ederim kaptanlarımEllerine sağlık kaptanım..