Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır kaptanımcım, güncelliyorum şimdi.Iyi günler seaBahAR kaptanim
Birgaripanne kaptan yardimciligina daha fazla devam edemeyecek. Guncelleyebilir misiniz simdiden tesekkur ederim
Rica ederim kaptanımSevgili kaptanlarım,
Mesajları takip eden konuya da vakıf olur. Özetle:
Ben fikrimi belirttim. Üyemiz strontium un durumu mezuniyet kurallarını karşılamıyor.
Tartısı bozuk. Geçen haftaki kilosunu aldığımızda yeterli gelmiyor.
100 gr fark nedeni ile kaptan Handandandan mezuniyet talep etmiş.
Eski üyeler bilirler 100 gr için kabul etmediğimiz üyelerimiz oldu. Kızıp yarışmadan gidenler de.
Sevgili UcanSupurge ye bilgiler için teşekkür ederim.
Sevgili El_Em kaptanımız da fikrini belirtti. O da kabul etmiyor.
Aksi fikirde olan varsa yazsın lütfen. Konuyu çok uzatmadan toparlayalım.
Kolay gelsin. Kalın sağlıcakla.
canım tartı bıldırımım duruyor olması lazım sılmedıysem. ben yalancıysam ve 1 haftada 10 kg alabılıyorsam zaten helal olsun bana. bana gore bu enterasan olurdu. neyse... pekı benım mola hakkım varmıydı kılo veremıyorum bu durum kafama takıldıkca sinirimi bozuyor en azından bıraz dınleneyım yoksa da senı zora sokmak ıstemıyorum ıstenılen kıloya ınene kadar zorakı dururum burda bu kadar emek verıp de bırakmak ıstemıyorum 100 gr ıcın.strontium Cuma günki tartı resmin hala duruyorsa burada paylaşır mısın canım
Aynen.Rica ederim kaptanım
mezun olmak istiyorsa Cuma’ya yeni tartı ile bildirim yapması ve en az 64.3 olması gerek anladığım kadarıyla strontium
Yalancılık ihtamı nereden çıktı onu anlayamadım. Sanırım zihin yapısı ile ilgili bir durum.canım tartı bıldırımım duruyor olması lazım sılmedıysem. ben yalancıysam ve 1 haftada 10 kg alabılıyorsam zaten helal olsun bana. bana gore bu enterasan olurdu. neyse... pekı benım mola hakkım varmıydı kılo veremıyorum bu durum kafama takıldıkca sinirimi bozuyor en azından bıraz dınleneyım yoksa da senı zora sokmak ıstemıyorum ıstenılen kıloya ınene kadar zorakı dururum burda bu kadar emek verıp de bırakmak ıstemıyorum 100 gr ıcın.
Eline sağlık kaptanım ❤Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur altıncı hafta performans listeleri hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Rica ederim kaptanımEline sağlık kaptanım ❤
Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur altıncı hafta performans listeleri hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Çok teşekkür ederim PüsküüüttttümmmEllerine sağlık Laydim..
Sen yeter ki sağlıklı ol.
Giderek zorlaşıyor işiniz.. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Eline sağlık kaptanım.Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur altıncı hafta performans listeleri hazırdır bilgilerinize sunarım
Ellerine sağlık kaptanım
Rica ederim kaptanlarımEline sağlık kaptanım.
Sevgili seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur altıncı hafta performans listeleri hazırdır bilgilerinize sunarım
Rica ederim kaptanımEllerine sağlık kaptanımcım.
17. HEDEF KİLO REVİZESİ
Yarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; yarışmacının güncel kilosu, yeni hedef kilosunun en az 5% üzerinde olmalıdır.
Örnek:
Üyemizin hedefi 60 kilo. 68 kiloya indi ve hedef kilosunu 65 olarak revize etmek istedi.
65 x 1.05 = 68.5
Güncel kilo (68), revize hedef kilonun %5 üzeri (68.5) sınırından büyük olmadığı için revize kabul edilmez.
Yarışmacının hedef kilosunu 65 olarak revize edebilmesi için güncel kilosunun en az 68.5 olması gerekmektedir.
seaBahAR Kaptanım yukarıda ki madde gereğince strontiumun hedefini yukarı revize ederek mezun edebiliyoruz.
Kendisinin de daha önce hedefi yukarı revize etme talebi olmuştu.
Güncel kilosu olan 64.4 ' ün %5 aşağısı olan 61.1 'e hedef güncellemesi yaptığımızda mezuniyet şartlarını 65.2 'de sağlamış oluyor.
Bu şekilde kurallara uyuyor.
Kabul ederseniz açıklamayı "hedefini 61.1 olarak revize etmek istiyor, mezun olmak istiyor" şeklinde değiştireyim.
Teşekkür ederiz kaptanımKurala uydurmuşsunuz zaten.
Benim kabul edip, etmeme gibi bir lüksüm yok.
Açıklamayı değiştiriniz o halde.