- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
701. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
9. Takım yarışmacısı Papatya-2014 701. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı moni 701. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
701. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
YÜKSELEN YILDIZLAR
701. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
ETAP NOTLARI
5. TAKIM
ummhnisa ile ilgili olarak;
Başlangıç kilosu 85 olan üyemizin mezuniyet kuralları gereği hedef kilosunun minimum 72,25 olması gerekmektedir. Oysa siz 72,3 e yuvarlamışsınız.
"Minimum şartı" gereği 72,2 ye yuvarlamamız gerekir. (Neden 72 değildir o ayrı konudur bu konuyu 10. takıma da sormaktayımdır. Bkz: Ozgurkusun hedefi: 65,61 )
9. TAKIM
strontium ile ilgili olarak;
26/4/2017 tarihli başlangıç kilosu 81,6 ve belirtilen hedef 60 kilo.
Güncel kilosu 64,4 ile mezuniyet koşulunu sağlamıyor. "Minimum" 80% olması gerekirken 79,63%de kalıyor.
Bendeki kayıtlara göre durum bu, hata yapma olasılığıma karşın lütfen siz de kontrol ediniz.
13. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 13. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
Rapor Kaynağı
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
9. Takım yarışmacısı Papatya-2014 701. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı moni 701. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
701. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
701. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (5 ► 4)
- 5. TAKIM (3 ► 1)
- 6. TAKIM (4 ► 2)
ETAP NOTLARI
5. TAKIM
ummhnisa ile ilgili olarak;
Başlangıç kilosu 85 olan üyemizin mezuniyet kuralları gereği hedef kilosunun minimum 72,25 olması gerekmektedir. Oysa siz 72,3 e yuvarlamışsınız.
"Minimum şartı" gereği 72,2 ye yuvarlamamız gerekir. (Neden 72 değildir o ayrı konudur bu konuyu 10. takıma da sormaktayımdır. Bkz: Ozgurkusun hedefi: 65,61 )
9. TAKIM
strontium ile ilgili olarak;
26/4/2017 tarihli başlangıç kilosu 81,6 ve belirtilen hedef 60 kilo.
Güncel kilosu 64,4 ile mezuniyet koşulunu sağlamıyor. "Minimum" 80% olması gerekirken 79,63%de kalıyor.
Bendeki kayıtlara göre durum bu, hata yapma olasılığıma karşın lütfen siz de kontrol ediniz.
13. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 13. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
Rapor Kaynağı