- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Amin kaptanımcım.. Eminim öyledir. Hayatımda tanıdığım en güzel kalpli adamla evlendim. Allah herkese nasip etsin. Amin.Ne denir böyle durumlarda pek ifade edemem ama cok uzuldum kaptanim mekani cennet olsun esinizin
700 etap icin emeklerinize saglik iyi ki varsiniz kaptanim ❤❤
Amin.Kaptanim cok duygulandim kelimeler yetmiyor bazen basiniz sagolsun mekanlari cennet olsun..
Esiniz ve bulutun varligi size huzur vermiş gittikleri yerde huzur bulsunlar inşallah
Kuzenimin rüyasına girmiş ikisi birlikte. Geziyorlarmış. Recep beyaz şilebezi bir gömlek giymiş, saçları uzunmuş, toplamış. Bulut yanında ve hastalanmadan önceki halindeymiş. Bahar'a söyle kendini harap etmesin demiş.
Oradan bile yetişmiş benim reco de nirom. Yakışıklı meleğim.
Her zamanki gibi çok güzelsin.. Sen de hep sevgiyle kal, hep iyiliklerle karşılaş.Bahar kaptanim dusundunuz mu hic, kac insanin hayatina dokundunuz, kac insanin yuzunde tebessum oldunuz, bazen yureklerine dokunup gozlerini doldurdunuz, bazen onlara ornek oldunuz, daha bir suru sey...Ben burada sizinle beraber insanlarin hayatlarina kucucukte olsa dokunmayi cok sevdim.Her donup dolasip geldigimde sizi burada gormeyi de...(yurttan eve donen ogrenci misali)
Acinizi yurekten hissetmis ama yazamamistim onceden, bugun bu mesaji okuyunca hem arayi cok acmamisken yazmak, hemde Goethe'nin dedigi gibi acinizi bolusmek istedim..Cunku biliyorum ki, acinin paylasildigi sevgi cok kiymetlidir.Sizde benim icin cok kiymetlisiniz, sevgiyle kalin.
Canım Laydim.. Teşekkür ederim.Yüreğin öyle kocamanmış ki sığdırabilmişsin hepsini. Ne hakkın ödenir, ne yerin dolar
Bu arada sana minik bir müjde vermek isterim. Artık bizim de Mars isminde 45 günlük mini minnacık bir yavrumuz var
Hoş gelmiş Mars.
İlk bir yıl tahmin edemeyeceğin kadar yorulacaksın.
Mars ın akıllanması eğer dişi ise 1,5-2 yaşı bulur.
Erkekse ancak 5-6
Sağlıklı, uzun bir hayat dilerim kuyruklu meleğe.