Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Elinize sağlık kaptanım
Kafa karışıklığı olmaması adına yuvarlama hiç olmasa nasıl olur acaba
Geçen haftaki tereddütlerin oluşma nedeni de yuvarlama olmasıydı çünkü...

seaBahAR kaptanım buraya aldım doğru hâlini

* * * 9.Takım 698. Etap * * *

hadikonusalim (64.7/63.7/1/%1.55)
Pnrrr-20 (69.7/69.0/0.7/%1.00)
Niran Nevra (72.9/72.2/0.7/%0.96)
strontium (64.7/64.6/0.1/%0.15)
Bi prenses annesi (90.3/90/0.3/%0.33)
Papatya_2014 (74.8/74.6/0.2/%0.27)
ela_2019 (76.0/73.9/2.1/%2.76)
medine66 (58.0/62.4/-4.4/%-0.42) 680.etapta 58.0 ile izne ayrılan üye, yüzdesi 18'e bölündü

9.Takım Ortalaması:% 0.83

Elinize sağlık kaptanım
Kafa karışıklığı olmaması adına yuvarlama hiç olmasa nasıl olur acaba
Geçen haftaki tereddütlerin oluşma nedeni de yuvarlama olmasıydı çünkü...
Yuvarlama olması matematik kuralı.
İki basamaklı sayıların benzer olma ihtimali çok yüksek.
Ama üç haneli sayılarda benzerlik olasılığı düşük.

Yine de olası benzerliği sadece ve sadece yuvarlama işlemi ortadan kaldıracaktır.
0,3879 ile 0,3874 rakamları eğer yuvarlama yapılmaz ise: 0,387 ve 0,387 olarak yazılacak ve benzerlik sağlanacaktır.
Yuvarlama yapıldığında ise rakamlar sırası ile 0,388 ve 0,387 olacaktır.

698. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

10. Takım yarışmacısı
Zehra_mda 698. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
4. Takım yarışmacısı
Morvampirella 698. Etap sonuncusu oldu!

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR
698. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

698. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 4. TAKIM (6 ► 4)
  • 6. TAKIM (7 ► 1)

ETAP NOTLARI

4. TAKIM
Takım ortalamanızı 0,327% olarak sonuç listelerinde güncelleyin lütfen.

6. TAKIM
1) Hepfitim ile ilgili olarak;
Üyemizin ayrıldığı tarih bendeki kayıtlarda 645. etap olarak görünüyor. Doğru mu?
2) sleepy angel ile ilgili olarak;
Üyemizin ayrıldığı tarih bendeki kayıtlarda 641. etap olarak görünüyor. Doğru mu?

Geri dönüşlerde etap bilgisi vermeye özen gösterelim lütfen. Böylece ben teyit almak durumunda kalmam.
Bu bilgiler hem geri dönüş için gereken zamanın hesaplanabilmesi hem de mezuniyet karnesi detayları için önemli olduğundan teyit etmek durumunda kalıyorum, çünkü belki de ben kayıt alırken hata yapmış olabilirim.

9. TAKIM
1) Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 9. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
2)Listenizin yazım hataları ve 0,825% olan takım ortalamasını sonuç listelerinde düzenleyiniz lütfen.

10. TAKIM
Hem Aylin42konya'nın bildiriminin düzenlenmesi hem de takım ortalamanızın 0,826% olması nedeni ile sonuç listesini düzenleyiniz lütfen.

ETAP MEZUNLARI

• 6. Takım yarışmacısı Felicio mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

-Etap raporu yükümlülüğü: gerekli düzeltmeler yapıldı.

Son düzenleme:
Kusura bakmayin kaptanım sureleri doldu diye yazmamistim bundan sonra geri dönüşlerde yazacagim ayrildiklari etapları
Iki uyeminde ayrildiklari etaplar dogru kontrol ettim simdi
Eline emegine saglik kaptanim ❤❤

Elinize sağlık kaptanım

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

-Etap raporu yükümlülüğü: gerekli düzeltmeler yapıldı.
Ellerine sağlık monişim.

Kusura bakmayin kaptanım sureleri doldu diye yazmamistim bundan sonra geri dönüşlerde yazacagim ayrildiklari etapları
Iki uyeminde ayrildiklari etaplar dogru kontrol ettim simdi
Eline emegine saglik kaptanim ❤❤
Sevinirim kaptanımcım. Bendeki bilgiyi de böylece raporda sormadan teyit etmiş olurum ben de.
Eline sağlık.

Ellerine sağlık sevgili kaptanım.

Merhaba kaptanım
Konu hâlâ toplight kaptanımın takibinde bir ara taşınma döneminde biraz aksama olmuştu o zamanda ben dönmüştüm toplight kaptanıma sağolsun yazdı hemen

Merhaba kaptanım
Konu hâlâ toplight kaptanımın takibinde bir ara taşınma döneminde biraz aksama olmuştu o zamanda ben dönmüştüm toplight kaptanıma sağolsun yazdı hemen

Sevgili Namaria sordu. İletip bir de genel durumunu sorar mısın lütfen. Takip edebilecek mi?

Not: Ben senin o "hala" sözcüğüne koyduğun şapkalarını severim. Aşık olmuş olabilirim şu an. Hasretim böyle şeylere ben ya.

İkinci Not: Ben sadece pc den paylaşım yaptığım için şapka yok bu vestiyerde.

sorayım kaptanım tabi dönerim size de

6. Takımdan Felicio 19 haftada 13,10 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Eline saglik teşekkür ederiz kaptanim ❤❤

merhabalar sevgili püsküütüm taşınma dönemi bayaa bir ara vermiştim yeni işyerine alışma dönemi pc ayarlanması vs derken biraz gecikti
en son 1 ekimde sevgili kazen e yazmışım şimdi hemen eksikleri mesaj atarım 1 ekim e kadar olan mezunlardan ricam profillerinden rozeti aktif hale getirilmesi olacak

az önce 695. etaptan bu etaba kadar olan mezunları sevgili kazen e bildirdim en kısa sürede onların rozetleri de gelir hayırlı olsun şimdiden
bu mezun arkadaşlar tek tek etap raporlarına baktım ama gözden kaçma ihitimaline karşı atladığım mezun üyemiz varsa haber verirse onlaroı da eklerim
696. etap Namaria
697. etap G GCA
697. etap sudem34
698. etap Felicio

Ellerine sağlık kaptanım
En son MotivatedAlready e rozeti verilmişti kalan 4 üye için doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…