- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
Elinize sağlık kaptanım21. KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.61 - 60,5 = 0,50,5 / 61 = 0,0081967210,008196721 x 100 = %0,820Üyenin kilo verme/alma yüzdesinin ondalık basamağı 3 haneli olacaktır. 2) Takım toplam yüzdesinin hesabı:Yukarıda anlatıldığı gibi hesaplanan üye yüzdeleri toplanır. Toplam yüzde, mevcut üye sayısına bölünür.Takım toplam yüzdesinin ondalık basamağı 3 haneli olarak yazılacaktır.3) Yuvarlama: Genel geçer matematik ilkesi uygulanacaktır. Gerek üyelerin kilo hesabında, gerekse takım yüzdesinde ondalık basamağın üçüncü hanesinde yer alan sayı, dördüncü hanenin 5 ve üstündeki bir sayı olması durumunda bir üst sayıya yuvalanır:Örnek:0,38764 = 0,387 _ YANLIŞ0,38764 = 0,388 _ DOĞRUAltı beşten büyüktür. Bu nedenle de bir önceki basamakta yer alan 7 sayısını 8 e yuvarlar. İlgili madde değişikliğinden lütfen haberdar olunuz. (Bu son olsun bu son)El_Em Zipzip- moni
Yuvarlama olması matematik kuralı.Elinize sağlık kaptanım
Kafa karışıklığı olmaması adına yuvarlama hiç olmasa nasıl olur acaba
Geçen haftaki tereddütlerin oluşma nedeni de yuvarlama olmasıydı çünkü...
Eline emeğine sağlık püsküütüm.698. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2713983
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2713984
10. Takım yarışmacısı Zehra_mda 698. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
4. Takım yarışmacısı Morvampirella 698. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
698. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2713986
698. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (6 ► 4)
- 6. TAKIM (7 ► 1)
ETAP NOTLARI
4. TAKIM
Takım ortalamanızı 0,327% olarak sonuç listelerinde güncelleyin lütfen.
6. TAKIM
1) Hepfitim ile ilgili olarak;
Üyemizin ayrıldığı tarih bendeki kayıtlarda 645. etap olarak görünüyor. Doğru mu?
2) sleepy angel ile ilgili olarak;
Üyemizin ayrıldığı tarih bendeki kayıtlarda 641. etap olarak görünüyor. Doğru mu?
Geri dönüşlerde etap bilgisi vermeye özen gösterelim lütfen. Böylece ben teyit almak durumunda kalmam.
Bu bilgiler hem geri dönüş için gereken zamanın hesaplanabilmesi hem de mezuniyet karnesi detayları için önemli olduğundan teyit etmek durumunda kalıyorum, çünkü belki de ben kayıt alırken hata yapmış olabilirim.
9. TAKIM
1) Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 9. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
2)Listenizin yazım hataları ve 0,825% olan takım ortalamasını sonuç listelerinde düzenleyiniz lütfen.
10. TAKIM
Hem Aylin42konya'nın bildiriminin düzenlenmesi hem de takım ortalamanızın 0,826% olması nedeni ile sonuç listesini düzenleyiniz lütfen.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
- 6. Takım yarışmacısı Felicio mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Kusura bakmayin kaptanım sureleri doldu diye yazmamistim bundan sonra geri dönüşlerde yazacagim ayrildiklari etapları6. TAKIM
Üyemizin ayrıldığı tarih bendeki kayıtlarda 645. etap olarak görünüyor. Doğru mu?
Üyemizin ayrıldığı tarih bendeki kayıtlarda 641. etap olarak görünüyor. Doğru mu?
Geri dönüşlerde etap bilgisi vermeye özen gösterelim lütfen. Böylece ben teyit almak durumunda kalmam.
Bu bilgiler hem geri dönüş için gereken zamanın hesaplanabilmesi hem de mezuniyet karnesi detayları için önemli olduğundan teyit etmek durumunda kalıyorum, çünkü belki de ben kayıt alırken hata yapmış olabilirim.
Elinize sağlık kaptanım698. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2713983
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2713984
10. Takım yarışmacısı Zehra_mda 698. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
4. Takım yarışmacısı Morvampirella 698. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
698. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2713986
698. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (6 ► 4)
- 6. TAKIM (7 ► 1)
ETAP NOTLARI
4. TAKIM
Takım ortalamanızı 0,327% olarak sonuç listelerinde güncelleyin lütfen.
6. TAKIM
9. TAKIM
1) Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 9. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
2)Listenizin yazım hataları ve 0,825% olan takım ortalamasını sonuç listelerinde düzenleyiniz lütfen.
10. TAKIM
Hem Aylin42konya'nın bildiriminin düzenlenmesi hem de takım ortalamanızın 0,826% olması nedeni ile sonuç listesini düzenleyiniz lütfen.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
- 6. Takım yarışmacısı Felicio mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Eline sağlık kaptanım.GünaydınseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur üçüncü hafta performans listeleri hazırdır bilgilerinize sunarım.
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Ellerine sağlık monişim.Eline emeğine sağlık püsküütüm.
-Etap raporu yükümlülüğü: gerekli düzeltmeler yapıldı.
Sevinirim kaptanımcım. Bendeki bilgiyi de böylece raporda sormadan teyit etmiş olurum ben de.Kusura bakmayin kaptanım sureleri doldu diye yazmamistim bundan sonra geri dönüşlerde yazacagim ayrildiklari etapları
Iki uyeminde ayrildiklari etaplar dogru kontrol ettim simdi
Eline emegine saglik kaptanim ❤❤
Ellerine sağlık sevgili kaptanım.GünaydınseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur üçüncü hafta performans listeleri hazırdır bilgilerinize sunarım.
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Merhaba kaptanım
Eline sağlık kaptanım.
Rica ederim kaptanlarımEllerine sağlık sevgili kaptanım.
Merhaba kaptanım
Konu hâlâtoplight kaptanımın takibinde bir ara taşınma döneminde biraz aksama olmuştu o zamanda ben dönmüştüm toplight kaptanıma sağolsun yazdı hemen
SevgiliNamaria sordu. İletip bir de genel durumunu sorar mısın lütfen. Takip edebilecek mi?
Not: Ben senin o "hala" sözcüğüne koyduğun şapkalarını severim. Aşık olmuş olabilirim şu an. Hasretim böyle şeylere ben ya.
İkinci Not: Ben sadece pc den paylaşım yaptığım için şapka yok bu vestiyerde.
Eline saglik teşekkür ederiz kaptanim ❤❤Eki Görüntüle 2714834
6. TakımdanFelicio 19 haftada 13,10 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Felicio 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (680. Etap) : 66,40 Bitiş Kilosu (698. Etap) : 53,30 Verilen Toplam Kilo : 13,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,73% Toplam Süre : 19 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / %...www.kadinlarkulubu.com
merhabalar sevgili püsküütüm taşınma dönemi bayaa bir ara vermiştim yeni işyerine alışma dönemi pc ayarlanması vs derken biraz geciktiSevgiliNamaria sordu. İletip bir de genel durumunu sorar mısın lütfen. Takip edebilecek mi?
Not: Ben senin o "hala" sözcüğüne koyduğun şapkalarını severim. Aşık olmuş olabilirim şu an. Hasretim böyle şeylere ben ya.
İkinci Not: Ben sadece pc den paylaşım yaptığım için şapka yok bu vestiyerde.
Ellerine sağlık kaptanımaz önce 695. etaptan bu etaba kadar olan mezunları sevgili kazen e bildirdim en kısa sürede onların rozetleri de gelir hayırlı olsun şimdiden
bu mezun arkadaşlar tek tek etap raporlarına baktım ama gözden kaçma ihitimaline karşı atladığım mezun üyemiz varsa haber verirse onlaroı da eklerim
696. etapNamaria
697. etap G GCA
697. etapsudem34
698. etapFelicio