- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
Eline sağlık kaptanım.Kaptanlarim sonuç listeleri hazir kilo veren dereceye giren herkesi tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık kaptanım.Kaptanlarim sonuç listeleri hazir kilo veren dereceye giren herkesi tebrik ederim
İlginiz için teşekkür ediyorum kaptanım hepimizin dikkatinden kaçabilecek şeyler sonuçtaEvet tekrar kontrol ettim, 4 e bölünecek.
Üyem 2 haftadır kilo bildirimi yapıyor fakat tartı resminde sorun çıkınca maalesef bildirimsiz yazılıyor, bu durumda da takım içinde benim hesap karışabiliyor.
Teşekkür ederim.
Üç haneli 0,825 idi bizim yüzde kaptanımZipzip- ve El_Em kaptanlarım iyi akşamlar.
Bu etap düzenlemelerle birlikte 9. ve 10. takımın yüzdeleri %0,83 , 3 haneli olduğunda da aşağıda ki şekildedir.
Handandandan kaptanım hata yapma olasılığıma karşın sizde hesaplar mısınız.
9. Takım % 0,825
10. Takım % 0,826
Binde 1 lik farkta olsa yüzdeniz bizden yüksek kaptanım.Zipzip- ve El_Em kaptanlarım iyi akşamlar.
Bu etap düzenlemelerle birlikte 9. ve 10. takımın yüzdeleri %0,83 , 3 haneli olduğunda da aşağıda ki şekildedir.
Handandandan kaptanım hata yapma olasılığıma karşın sizde hesaplar mısınız.
9. Takım % 0,825
10. Takım % 0,826
Teşekkür ederim kaptanım, bende sizleri kutlarım.Binde 1 lik farkta olsa yüzdeniz bizden yüksek kaptanım.
2.likten dolayı sizi ve takım üyelerinizi tebrik ederim
Bende sizleri ozleyecegim kaptanim, sevgiler.
Ellerine sağlık sevgili kaptanım.Kaptanlarim sonuç listeleri hazir kilo veren dereceye giren herkesi tebrik ederim
Ortalama değişmiyorsa sorun yok. Etap raporundan sonra sonuç listesini güncelleyin lütfen kaptanım.
Monişim bendeki listede düzeltirim. Etap raporundan sonra sonuç listesini güncellersen sevinirim.seaBahAR püsküütüm, bir üyemin yüzdesinin aşağıdaki şekilde düzenlenmesi gerekiyor. Sonuç listelerini etkileyen bir durum oluşmuyor, takım yüzdemizin de ; % 0,84 den %0,83 şeklinde düzenlenmesi gerekiyor. Etap raporunda dikkate alırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
698. ETAP
Aylin42konya(74,0/72,9/1,1/% 0,37 )Tartı kuralı gereği 3 kez bildirimde bulunamayan üye, yüzdesi 4 e bölündü.
10. Takım Ortalaması: % 0,83
Evetttt kaptanımBir soru:
Bizim yıllardır devam eden 3 basamaklı ortalama uygulamamız bir yuvarlama mevzuusu üzerine 2 basamağa çekilince daha ilk haftadan sorunlar başladı.
Bunu görmenizi istediğim için karar almıştım zaten.
Ne dersiniz? Dönelim mi eskiye?
Bence dönelim kaptanimBir soru:
Bizim yıllardır devam eden 3 basamaklı ortalama uygulamamız bir yuvarlama mevzuusu üzerine 2 basamağa çekilince daha ilk haftadan sorunlar başladı.
Göreceğimizi gördük, bence de dönelim.Bir soru:
Eski sistem daha iyiydi.Bir soru:
Evet. Yazmıştım geçen hafta. Tutarsızlıkları önlemek için üyeler de 3 basamaklı olmalı.Eski sistem daha iyiydi.
Bence üyelerin yüzdesi de yuvarlama yapılmadan virgülden sonra 3 basamaklı olarak yapılırsa güzel olur.
Takım yüzleri de yine aynı şekilde virgülden sonra 3 basamaklı daha iyiydi.
Tamamdır kaptanım bu haliyle şahane oldu, elinize sağlık tesekkur ederiz21. KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.61 - 60,5 = 0,50,5 / 61 = 0,0081967210,008196721 x 100 = %0,820Üyenin kilo verme/alma yüzdesinin ondalık basamağı 3 haneli olacaktır. 2) Takım toplam yüzdesinin hesabı:Yukarıda anlatıldığı gibi hesaplanan üye yüzdeleri toplanır. Toplam yüzde, mevcut üye sayısına bölünür.Takım toplam yüzdesinin ondalık basamağı 3 haneli olarak yazılacaktır.3) Yuvarlama: Genel geçer matematik ilkesi uygulanacaktır. Gerek üyelerin kilo hesabında, gerekse takım yüzdesinde ondalık basamağın üçüncü hanesinde yer alan sayı, dördüncü hanenin 5 ve üstündeki bir sayı olması durumunda bir üst sayıya yuvalanır:Örnek:0,38764 = 0,387 _ YANLIŞ0,38764 = 0,388 _ DOĞRUAltı beşten büyüktür. Bu nedenle de bir önceki basamakta yer alan 7 sayısını 8 e yuvarlar. İlgili madde değişikliğinden lütfen haberdar olunuz. (Bu son olsun bu son)El_Em Zipzip- moni LAydLiNe P Pinarbartu
Hımm Monarşi'ye geçtik ufaktan4 kaptandan onay geldiğine göre oylama başlatmadan çoğunluk sağladım.
Çaktırmayın son günlerde oylamasız kararlar alıyorum.
Düzeltirim karar defterini. Buraya da eklerim, okumayan kalmasın diye.
Doğru alıntıya gidince paylaşılan liste çıkıyor.Mecbur geri geldim.
Bu mesajda "alıntıda" düzelttim demişsiniz. Ancak ben alıntıya bastığımda Uçansüpürgenin paylaşımı geliyor. Ve sizin bahsettiğiniz farklılıkları içermiyor.
Doğru liste nedir?
Bu haliyle ortalama 0,957% çıkıyor çünkü.