Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Son cümleyi anlamadım ben.
"Pazartesi 02.11.20 de yeni tartı ile kontrol tartımı yaptım"

monişim Nasıl güncelleyelim? Var mı önerin? Yan yana iki tartı fotosu mu olsun mesela?
Eski tartı bozulduğu için yeni tartıya geçen üye ne yapabilir?

Bu arada Arrietty bana geçen hafta özel mesajla yeni tartısının çok farklı kilo gösterdiğini, bir sorun olup olmayacağını sordu. Ben de elbette olmayacağını ilettim.
Neticede bu her zaman olan bir şey. 3,5 kilo farkı çok net hatırlıyorum mesela. + veya - olabiliyor fark.
İyi Akşamlar Kaptanlarım,
Sonuç listelerini hazırladım, umarım yanlışım yoktur.
Dereceye giren takımların kaptanlarını ve üyelerini tebrik eder iyi haftasonları dilerim
Ellerine sağlık kaptanım.

seaBahAR bizim takimda Pazartesi de tartiliyoruz. Kontrol amaci ile. O gunden itibaren yeni tartiya gectim. Sadece onuda belirtmek istedim

püsküüütüm şu an nasıl bir çözüm bulunabilir bilemedim, çünkü eski tartıları bozulduğu için iki tartıyı kıyaslayamayacak olanlar olacak dediğin gibi. Düşüncem 2 tartı fotoğrafı idi, ama şu durumda geçerliliğini kaybetti.

10. Takım açıldığı tarihten beri takım içi tartı artışlarını nasıl yapmışız diye baktım, eski yıllar olduğu için 3 kişinin beyanını almışım. 2 Kişinin ise biri de benim, karşılaştırmalı tartı fotoğrafları ile baskül artışını eklemişim. Alıntılarda paylaştığım gibi.

Iyi aksamlar seaBahAR kaptanim ve kaptanlarim.
Dunku mesajdan oturu kendimi biraz rahatsiz ve uzgun hissettim ve bunu sizlerle paylasmak istedim.Ben dogdugumdan beri yurtdisinda yasiyorum ve Turkceyi sizler gibi rahat kullanamadigim zamanlar olabiliyor, bu da yanlis anlasilmalara sebep versin istemiyorum.Eger mesajim yanlis anlasildiysa affiniza siginiyorum.

moni kaptanim sizde kusura bakmayin cidden emir verir gibi yazmak istememistim.

Gosterdiginiz anlayisada tesekkur ederim, sevgiler.

Cümleler, kelimeler ve hatta ekler iletişimde çok önemli gerçekten..

Yazı dilinde duygu ve ses tonu hissedilmediği için mimiklerde olmadığından dolayı yanlış anlaşılmalar olabiliyor.

Ancak bazen kafa yoğunluğu ve aceleden detaylı düşünülemeyebiliyor.

Yurtdışında yaşamanız da mazur görülebilecek bir durum..

Muhatap ben değilim ama kendi adıma üzülmenizi istemedim, sevgiler

Rica ederim kaptanım, lütfen kendinizi kötü hissetmeyin..
Sevgiler.

Takım içinde halletmişsiniz durumu.
Bir takıma, diğer takım baktığında atlanabiliyor böyle şeyler, fark edilemiyor.

Ben de bir çözüm üretemedim monişim. Belki aklımıza bir şey gelir. O zaman yeniden konuşuruz. Dediğim gibi tartısı bozulan ne yapacak? Orada kilitleniyor konu maalesef.

Bizden de sana sevgiler.
Tanımıyoruz birbirimizi. Ben de şaşkınlığımı dile getirmek istemiştim. Hani olur a üslup böyle ise sıkıntı yaşamaktan korktum çünkü. Sizin kişiliğinizden tamamen bağımsız, geçmişte böyle problemler yaşadık. Ve problemlerin kaynağında üslup sorunu olan arkadaşlar oldu.

Hassasiyetin için ve özellikle de beni yanlış anlamadığın için çok teşekkür ederim.

moni şim sana da teşekkür ederim anlayışın için.

699. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

10. Takım yarışmacısı
Aylin42konya 699. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
4. Takım yarışmacısı
nanekekik 699. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR
699. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 13. TAKIM
  • 14. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

699. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 5. TAKIM (5 ► 1)
  • 13. TAKIM (7 ► 6)
  • 14. TAKIM (6 ► 4)

ETAP NOTLARI

4. TAKIM
Arrietty_ ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 4 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (76,20) Eski (72,20)
Hedef kilosu: Yeni (58,20) Eski (54,20)

10. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 10. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 6. Takım yarışmacısı Nidsalii ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

Eline emegine saglik kaptanim ❤❤

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

Teşekkür ederiz kaptanım elinize sağlık

6. Takımdan N Nidsalii 19 haftada 11,50 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…