Kaptanım çok teşekkür ederiz ellerinize sağlıkPerformans Uygulaması 44. turu hiç nota almadan tamamlayan 5. Takımın 688. ve 695. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
Açıklama: 306. - 313. etap aralığını kapsamaktadır. İlgili etaplarda olmayan üyelerin ise en yakın etap bilgilerini kullandım ve haftalık ortalamayı ona göre hesapladım.www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
El_Em
@reyyanK
@EceZ
Kaptanım çok teşekkür ederiz ellerinize sağlık ❤
İnşallah kaptanım, sağolunYeter ki keyfimiz yerinde olsun, huzurlu olalım.
O zaman zevkle yapıyorum her şeyi.
Başarılarınızın devamını dilerim kaptanım.
DUYURU
696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:
Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:
Eki Görüntüle 2704669
Yawrukush
El_Em
Zipzip-
Handandandan
moni
LAydLiNe
P Pinarbartu
Not: Görsel içinZipzip- kaptanıma teşekkür ederim.
Ben bu parmakları bir yerden taniyorumDUYURU
696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:
Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:
Eki Görüntüle 2704669
Yawrukush
El_Em
Zipzip-
Handandandan
moni
LAydLiNe
P Pinarbartu
Not: Görsel içinZipzip- kaptanıma teşekkür ederim.
Desene rezil oldum tüm foruma
Asıl benim anlamadığım o parmaklar niye tartıya yansimiyor 58.9 ne parmaklar +50 kilo
Ten rengi çorap giyinelim tamamdırayaklari da cekmek zorunlu mu? her cuma pedikurle ugrasmayalim
Ben babaannemin patiklerini hazırladımayaklari da cekmek zorunlu mu? her cuma pedikurle ugrasmayalim
hic ten rengi corabim yok. evde corap da giymedigimden bu dahiyane fikir yeminle aklima gelmemistiTen rengi çorap giyinelim tamamdır
Patik olmaz Gr fark ederBen babaannemin patiklerini hazırladım
patik en az 50 gram bu riski alamam kedicimBen babaannemin patiklerini hazırladım
Patik olmaz Gr fark eder
Patik farkı diye ekleme-düzenleme yapsakpatik en az 50 gram bu riski alamam kedicimama cizgili coraplarimla hazir olacagim
Hadi bakalım cuma zayıflama yarışması kış kreasyonupatikler coraplar :))
Parmağın gözükmesi zorunlu değil bu arada ben üstünde tartılmıyordum mesela tartı bir süre sabitliyor ya kiloyu o anda fotoğrafı çekiyordum bizim için önemli olan baskülde kilonun gözükmesi + üyenin nicki /tarihi olan not ✌ yanlışım varsaseaBahAR kaptanım dönerse sevinirim parmak şartı var mı yok mu
Ben geçen yıl ağustos ayından beri öyle çekiyorum öncesi sonrası için albüm yaptım listede yarışırken de cuma günleri tarti resmiyle bildirim yapiyordum daha havalı oluyorHadi bakalım cuma zayıflama yarışması kış kreasyonupatikler coraplar :))
Parmağın gözükmesi zorunlu değil bu arada ben üstünde tartılmıyordum mesela tartı bir süre sabitliyor ya kiloyu o anda fotoğrafı çekiyordum bizim için önemli olan baskülde kilonun gözükmesi + üyenin nicki /tarihi olan not ✌ yanlışım varsaseaBahAR kaptanım dönerse sevinirim parmak şartı var mı yok mu