- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
Dost başa düşman ayağa bakarmış bilemiycemmmParmaktan ifşa olmayalım durduk yere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dost başa düşman ayağa bakarmış bilemiycemmmParmaktan ifşa olmayalım durduk yere
Dost başa düşman ayağa bakarmış bilemiycemmm
Tamam kaptanım Pnrrr-12 gereken duyuruyu yaptı takımaKaptanınız ceza aldığı için lütfen siz bilgilenin. Bu Cuma bu kural işlemeye başlayacak çünkü.
Pnrrr-12
Pembe Lotus
Ellerinize sağlık kaptanımKaptanınız ceza aldığı için lütfen siz bilgilenin. Bu Cuma bu kural işlemeye başlayacak çünkü.
Pnrrr-12
Pembe Lotus
Kaptanımcım gülerek yazıyorum ki; koşullardan biri parmak göstermek değil.Hadi bakalım cuma zayıflama yarışması kış kreasyonu patikler coraplar :))
Parmağın gözükmesi zorunlu değil bu arada ben üstünde tartılmıyordum mesela tartı bir süre sabitliyor ya kiloyu o anda fotoğrafı çekiyordum bizim için önemli olan baskülde kilonun gözükmesi + üyenin nicki /tarihi olan not ✌ yanlışım varsa seaBahAR kaptanım dönerse sevinirim parmak şartı var mı yok mu
Paylaşım alanında bir sürü mesaj yazılmış diye ufaktan gerilip, öncesinde okuduğum özel mesajın da etkisi ile...
bir ne göreyim paso makara
Sağ olun vallahi hiç beklemezken gülmek iyi geldi.
Kaptanımcım gülerek yazıyorum ki; koşullardan biri parmak göstermek değil.
İkinci örnek benden parmaksız model Zipzip- kaptanımın parmaklarına meydan okuyorum
mezuniyet sonrası biraz kilo aldığım doğrudur
Eki Görüntüle 2705307
işte bu kadar..
eleştiri yerine öneri getirenlere saygım sonsuz.
imza: eleştirilerden yorgun biri
senin o üzgün suratını yerim El_Em kaptanım..
Biz onun çaresini ten rengi çorapla bulmuştuk ama neyse artıkKoşun kızlar pedikür masrafından kurtulduk
Teşekkür ederiz kaptanım :))
O parmaklara kimse meydan okuyamaz valla o neydi gızzzzİkinci örnek benden parmaksız model Zipzip- kaptanımın parmaklarına meydan okuyorum
mezuniyet sonrası biraz kilo aldığım doğrudur
Eki Görüntüle 2705307
Canım canım :) yanlış yerdesin
Evet kaptanım yaCanım canım :) yanlış yerdesin