- 4 Ocak 2020
- 2.122
- 5.856
- 31
Kendi adima cok sevindimEllerine sağlık sevgili kaptanım.
Doğru biliyorsun. Aynı takım üst üste ceza almıyor. Gözün aydın P Pinarbartu
Ben de sonuç listeleri programını hazırlayayım.
Yaa bende katılmak istiyorum ama emziren bir anneydim bebeğim 6 aylık
Rica ederim kaptanımEllerine sağlık sevgili kaptanım.
Doğru biliyorsun. Aynı takım üst üste ceza almıyor. Gözün aydın P Pinarbartu
Ben de sonuç listeleri programını hazırlayayım.
Teşekkür ederiz
Eline sağlık kaptanım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 44.tur 8.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Performans Uygulaması
43. TUR / YEDİNCİ HAFTA 4. TAKIM 679.Etap => %0,118 => 1.NOTA 680.Etap => ETAP BİRİNCİSİ=> NOTA SİLİNDİ 682.Etap => %0,163 => 1.NOTA 683.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 5. TAKIM BAŞARILI :nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI :nazar: 10.TAKIM 686.Etap => %-0,987...www.kadinlarkulubu.com
SONUÇ :44.tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre 13. ve 14.takım sonuç hazırlama cezası almıştır. 5. ve 6.takım 44.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur,başarılarının devamını dileriz.
**Kural gereği sanıyorum iki tur üstüste aynı takım ceza alamıyor bu sebeple 14.takım cezadan muaf olabilirseaBahAR kaptanım bu konuda dönüş yaparsa sevinirim
Rica ederim kaptanımEline sağlık kaptanım.
Rica ederiz kaptanımEtap raporu hazırlayıp, gerekli talebi yazmadığım halde; haftanın birincisi olarak sırrını paylaşanstrontium a ve kaptan Handandandan ya sorumluluğu için teşekkür ederim.
Kaptanım hiç sorun değil sen merak etmeP Pinarbartu kaptanım etap sonuç listesi içinEl_Em kaptanım performans listesi için ellerinize sağlık
Kendim adına da çok üzgünüm şu an çünkü bu hafta cuma günü dahil bütün hafta sonu internetin olmadığı bir yerde olacağım. Takımda da maalesef sonuçları hep ben hazırlıyordum. Şimdi başka bir takım arkadaşım hazırlayacak ama sizler de göz kulak olursanız çok sevinirim.
Sagol cnm bnde bu cuma yokum bnm de arkadaslar hazirlickP Pinarbartu kaptanım etap sonuç listesi içinEl_Em kaptanım performans listesi için ellerinize sağlık
Kendim adına da çok üzgünüm şu an çünkü bu hafta cuma günü dahil bütün hafta sonu internetin olmadığı bir yerde olacağım. Takımda da maalesef sonuçları hep ben hazırlıyordum. Şimdi başka bir takım arkadaşım hazırlayacak ama sizler de göz kulak olursanız çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim kaptanım iyi ki varsınKaptanım hiç sorun değil sen merak etme ♥
Sagol cnm bnde bu cuma yokum bnm de arkadaslar hazirlickyoksa hazirlardim ben
P Pinarbartu kaptanım etap sonuç listesi içinEl_Em kaptanım performans listesi için ellerinize sağlık
P Pinarbartu kaptanım etap sonuç listesi içinEl_Em kaptanım performans listesi için ellerinize sağlık
KaptanımLaydim şöyle yapalım:
Ben sonuç listelerini yeniden düzenleyeyim.
8 haftalık programın son 4 haftası sizin takımın ceza haftası olsun, ilk dört hafta sırayla gitsin.
Yarın sabah yaparım.
Bu karariniza o kadar sevindim ki Bahar kaptanim anlatamam.DUYURU
16 Ekim Cuma (696. etap) itibari ile geçerli olmak koşulu ile;
Kilo bildirimleri fotoğraflı olarak yapılacaktır.
Kararı oylamaya sunmuyorum. Daha önce iki kez oylandı ve anlayamadığım şekilde kabul etmeyen takımlar oldu.
Güven anlamında ciddi sorunlar yaşadığım ortamın sorumlusu olarak bu kararı almayı uygun buluyorum. Karar defterini yarın sabah güncelleyeceğim.
Kalan sağlar bizimdir.
Yawrukush
El_Em
Zipzip-
Handandandan
moni
LAydLiNe
P Pinarbartu