moni kaptanım, seni, sana kaptanlık teklif edecek kadar iyi tanıyorum.
teşekkürlerr canım benim ,minik kizimla ilkdefa bugece beraber yattik 4 bucuk ay sonrasinda amaliyat olunca ayrildik kizimla k.v. demle birlikte yatiyordu kizim besiginde k.v. dem kizlarin odasindaydi .. bizde tatile gidince k.v. dem koyde bizde espiye merkezde kaliyoruz kizimi sabah yanima...
www.kadinlarkulubu.com
Üyelerin böyle taleplerde bulunması doğru değil, senin de bu talepleri olumlu karşılaman doğru değil.
Tartısı olmadığı için tartılamıyorsa "kilo bildirmedi, tartısı yok" şeklinde not düşmelisin.
"Artı gelip takımı kötü etkilemek istemiyorum" bakış açısı ne yazık ki suistimale açık. Kaptanlar olarak bu durumu kontrol altına almalısınız.
Aynı bakış açısına yarışmacı iken ben de sahiptim. Bu nedenle de yarıştığım 8 ay boyunca her Perşembe lapa diyeti yaptım. Takımı olumsuz etkilememek budur. Sorumluluk budur. Tabii bu benim mizacım ile ilgili.
Diğer her açıklama; tartım yok, ödemim var, ay galiba kilo aldım sabit yaz, cümleleri
takımı olumsuz etkilememek değil, takım ruhuna sahip olmamaktır. Konuya dair var mı söylemek istediğin bir şey?