Rica ederim tatlım ne demek..
Şimdi bakıyorum durumuna.. Bi'dakka lütfen.. (ay bunu niye yazdıysam? sanki karşımdasın ya da telefondasın..)
iç ses: ya madem neden yazdım diyosun e be püsküüt! sil anacım o zaman yazdığını..
Ay tamam.. Vallahi de billahi de konuya şıppadanak dönüyorum.. Ama bi'dakika excel dosyama geçeyim..
kriz geldi.. naklen yansıtıyorum şu anda yani
Offf tamam toparlıyorum..
221. etap başlangıç kilosunu 61.5 + 5.1 : 66.6 olarak yazıyorsunuz..
bitiş kilosunu da cuma sabahı tartı ne gösterirse kısmetine..
nevcim..Teşekkür ederim canım benim.Peki acaba bayramın akabindeki ilk hafta cuma,bir önceki hafta bildirimde takımca bulunulmadığı için kilolar 2'ye mi bölünecek,yoksa bütün takımlar aynı durumda olduğu için direk olarak verilen kilo bölünmeden mi yazılacak?
Olmaz şekerim..Bizim takımdaki gulaydemir isimli üyemiz kullanıcı adını değiştiremediği için yeni hesap açmış. Artık yeni nicki karanfill83. Püsküütcüm sorun olmaz değil mi? :)
nevcim..
Bayramlarda bildirim yapmıyoruz.
Bayram sonrası normal, yani bölme yapmadan bildirimde bulunuyoruz..
Malum bayram aynı zamanda midelerin de bayramı olduğu için, kilo alırsak bi'sonraki hafta düzeltme şansımız olsun.. İkiye bölersek hiç bi'fark göremeyiz kanımca..
Çoookk teşekkür ederim cevabınız için
nevcim..
Malum bayram aynı zamanda midelerin de bayramı olduğu için, kilo alırsak bi'sonraki hafta düzeltme şansımız olsun.. İkiye bölersek hiç bi'fark göremeyiz kanımca..
benim kanımca da görmeyiz kuşum
nevcim..
nevcim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?