Eki Görüntüle 2673713
5. TakımdanEl_Em 70 haftada 12,10 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Melegiimm22 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi: Mart / 8 Nisan / 4,3 Mayıs / 1,5 2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,8 KİLO Bu verilere göre oranlar şöyle: Başlangıç Kilosu (561. Etap) ( 85,2 ) Bitiş Kilosu (568. Etap)...www.kadinlarkulubu.com
Rica ederim kaptanımEllerine sağlık sevgili kaptanım..
TebriklerEki Görüntüle 2673713
5. TakımdanEl_Em 70 haftada 12,10 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
:nazar: @Melegiimm22 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi: Mart / 8 Nisan / 4,3 Mayıs / 1,5 2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,8 KİLO Bu verilere göre oranlar şöyle: Başlangıç Kilosu (561. Etap) ( 85,2 ) Bitiş Kilosu (568. Etap)...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkürler kaptanım
Eline sağlık canım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur 7.hafta performans listelerini bilgilerinize sunarım
İyi akşamlar
Performans Uygulaması
43. TUR / YEDİNCİ HAFTA 4. TAKIM 679.Etap => %0,118 => 1.NOTA 680.Etap => ETAP BİRİNCİSİ=> NOTA SİLİNDİ 682.Etap => %0,163 => 1.NOTA 683.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 5. TAKIM BAŞARILI :nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI :nazar: 10.TAKIM 686.Etap => %-0,987...www.kadinlarkulubu.com
Rica ederim kaptanımEline sağlık canım.
Elinize sağlık çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2674296
9. TakımdanLoveAndMarriage 5 haftada 7,40 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
:nazar: @Elif yildizz 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 76,00 Bitiş Kilosu (682. Etap) : 63,90 Verilen Toplam Kilo : 12,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,92% Toplam Süre : 7 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / % ...www.kadinlarkulubu.com
Selam kaptanım asıl listede olan üye değil mi ? Eğer öyle ise diskalifiye için cuma öncesi bahar kaptana diskalifiye sebebiyle birlikte bilgi vermek gerekiyor,olurunu aldıysan diskalifiye yazabilirsin almadıysan bu haftada bildirimsiz geçip öbür hafta için diskalifiye yazabilirsinKizlar bi sorum olcak bı üye takima gireli henüz 3 hafta oldu sanirim gecen hafta ve bu hafta bildirimde bulunmadi takimdan ayri yazabiliyo muyum yoksa diskalifiye yazicam napmam lazim
karar defterinde daha önce güncellemiş ve burada da duyurmuştum sevgili kaptanım.. benden onay almanıza artık gerek yok.Selam kaptanım asıl listede olan üye değil mi ? Eğer öyle ise diskalifiye için cuma öncesi bahar kaptana diskalifiye sebebiyle birlikte bilgi vermek gerekiyor,olurunu aldıysan diskalifiye yazabilirsin almadıysan bu haftada bildirimsiz geçip öbür hafta için diskalifiye yazabilirsin
Kaptanım ben bunu onay gibi algılıyorum amakarar defterinde daha önce güncellemiş ve burada da duyurmuştum sevgili kaptanım.. benden onay almanıza artık gerek yok.
P Pinarbartu sorunu anlamadım. "Takımdan ayrı yazabiliyo muyum?" ne demek?
Ayırabiliyor muyum mu demek istedin, bilemedim.
Karar defterinin diskalifiye bölümünü oku lütfen.
Emmis kaptanım yeni kurallımız bu şekilde.Kaptanım ben bunu onay gibi algılıyorum ama:) yani diskalifiye düşünüyorsak öncesinde sizle bir kontak kuracağız değil mi ?
Takım kaptanı bir üye için diskalifiye kararı aldığında; diskalifiye için öncelikle benimle iritabat geçmeli ve onaylanan diskalifiyeyi, ilgili etabın bildirim listesinde sebebi ve onaylandı notu ile birlikte açıkça belirtmek durumundadır.