- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Kaptanım ♥ çok sağol aslında bunları biliyorum ama hep işleyişte sakatlık çıkıyorya benimde oradan kaynaklı sıkıntım var şuan aslında böyle bir hakkımız olduğunu biliyorum ama bu opsiyonu kullanmadan önce bahar kaptana yazmamız gerektiği kalmış aklımda ki güncel karar defteri ( üye kilo bildiriminde bulunmadığında.. ) 18.madde üzerinde benimle irtibata geçilmeli yazmış bahar kaptan bu sebeple çelişkide kaldım eğer bu eskide kaldı ise seaBahAR kaptanım o kısmıda güncelleyecektir ♥♥ liste arası yine çorba oldu buralar ama affedinEmmis kaptanım yeni kurallımız bu şekilde.
Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ GENEL UYARI Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta...www.kadinlarkulubu.com
8. DİSKALİFİYE EDİLEN ÜYENİN DURUMU
Takım kaptanı üyeyi aşağıdaki sebeplere dayanarak diskalifiye etme hakkına sahiptir.
* Üyenin üç kez üst üste kilo bildirmemesi
* Üyenin takım kurallarına uygun davranmaması
* Üyenin yeterli paylaşımda bulunmaması
Diskalifiye edilmiş olan üye, istisnai durum haricinde bir daha yarışamaz.
İstisnai durumda uygulama şu şekilde işler:
Kaptan üyenin mazeretini diğer takımların onayına paylaşım alanında sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye tekrar yarışma hakkını kazanamaz.
İtiraz eden takımın, itiraz gerekçesini belirtmesi gerekmektedir.
İlgili üye onaya sunulduktan sonra yeniden yarışmacı olursa, yeni üye kuralları uygulanır.
Son düzenleme: