Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Burada kimse üstüne bir şey alınmasın. Ben kimseyi tanımıyorum.
Ne yazık ki bir isim oluyor ortada ama biz olay üzerinde konuşuyoruz.
Bir kez tartılınır ve bildirilir. Yoksa bana sizin doğru söyleyip söylemediğinize dair ispatla yükümlülüğünüz yok.

Dediğim gibi ben olayı, olayın dışarıdan bakıldığında nasıl gözüktüğü üzerinde konuşuyorum. Kişi siz değil Ayşegül de olabilirdi, kişilerle ilgili değil konu. O kaptanların sorumluluğu dahilinde.

Yine de teşekkür ederim açıklamalarınız için.

Biz teşekkür ederiz kaptanım
. Bu yarışmada kaç yıldır gördüğüm, en önemli şeyin güven ve şeffaflık olduğudur.. Siz kararı verdiniz, ellerinize sağlık. Asla kişisel algılamadım aslında haddim olmayarak dahil olduğumu düşünüyorum. Olsun yinede kendimi ifade ettiğim içinde mutluyum.

Püsküütüm çok özür dileyerek konu ile ilgili fikrimi söylemek istiyorum. Ben ilgili takım ve kaptanlar haricinde olaya etik çerçeve içinde bakınca, son liste olarak 19:14 de tüm takımların paylaşım yapmış olduğu listenin doğru olduğunu düşünüyorum. Senin de dediğin gibi maalesef sonrasında paylaşılan listeler Taht Savaşları'na yenik düşmüş.

Evet monişim zaten son düzenleme ile oraya dönecek liste.
9. takımla ilgili konuyu toparlayayım oraya geleceğim.

Sana yazdığımı bir üst mesaja editlemişim. Kafa gitti.

Özür ne demek ya hu? demiş idim.

9. Takımın 24.07.2020 saat 18:03 de yaptığı paylaşım şöyle:
* * * 9.Takım 684. Etap * * *

lina0156 (70.2/68.5/1.7/%2.42) kendi isteğiyle ayrıldı
Beyazkugu87 (82.0/80.9/1.1/%1.34)
zumazuma (63.0/61.6/1.4/%2.22)
ela_2019 (76.5///) sabit
mer_4260 (64.9/64.5/0.4/%0.62)
MmerVveeEee (76.9///) sabit
Yasamakguzel123 (64.5/63.9/0.6/%0.93) yeni üye BT:09/07/20 BK:65.8 HDF:56
LoveAndMarriage (67.5/66.2/1.3/%1.93) yeni üye BT:09/07/20 BK:70.4 HDF:63.4

9.Takım Ortalaması: 1.182

saat 19:53 olduğunda düzeltme notu ile yapılan paylaşım ise şu:
* * * 9.Takım 684. Etap * * *

lina0156 (70.2/68.5/1.7/%2.42) kendi isteğiyle ayrıldı
Beyazkugu87 (82.0/80.9/1.1/%1.34)
zumazuma (63.0/61.6/1.4/%2.22)
ela_2019 (76.5///) sabit
mer_4260 (64.9/64.5/0.4/%0.62)
MmerVveeEee (76.9///) sabit
LoveAndMarriage (67.5/66.2/1.3/%1.93) yeni üye BT:09/07/20 BK:70.4 HDF:63.4

9.Takım Ortalaması: 1.218
Tabii komik olmuş bu.
Yeni üye birden uçuvermiş. Bu uçuşla bir de ne görelim ortalama birden 0.036 puan yükselivermiş. İnsanın aklıyla oynanmasa iyiydi.

Ama sonra ne olduysa (vallahi dizi gibi) vazgeçilmiş ve sonuç listelerini hazırlayan kaptandan ilk haline dönülmesi rica edilmiş. Şu mesajla:

Sonuç listelerinde düzeltme yapınız lütfen. İki üyeli halinize, saat 18:03 de yaptığınız paylaşıma döndürünüz listenizi.

Etap raporu için düzeltmenizi bekliyor olacağım Handandandan

Su an ki konularla Cok alakasiz olcak ama bi sorum olcak kaptanlarim eger 2 etap birlestirilirse yeni uyeleri ekleyebiliyor muyuz ? Yoksa bi hafta daha mi beklemem gerekiyor? Ve oylama devam ediyo mu yoksa pazartesi tekrar mi yapilcak

Saygilar

Evet kaptanım o hafta yeni uye ekleyebilirsin
Oylama devam ediyor son mesajdan oyunu kullanabilirsin

OYLAMA

Haftaya bayrama denk gelen cuma için etapların birleştirilip birleştirilmemesi ile ilgili oylamadır.

Kurban bayramı sebebiyle üyelerin bayram tatiline gidecekleri düşünülerek; 685. Etap ve 686. Etabın birleştirilmesi için EVET, birleştirilmemesi için HAYIR olarak oyunuzu kullanınız.

ÖNERİ

Bayram haftasına denk gelen yarışma etabı (685. etap) ile bir sonraki etap (686. etap) birleştirilsin.

4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET /HAYIR
6. TAKIM : EVET
9. TAKIM : EVET / HAYIR
10. TAKIM : EVET
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET

OYLAMA KOŞULLARI

• Oylama için son gün 29 Temmuz Çarşamba günüdür.
  • Oy çokluğu esastır.
  • İlginize şimdiden teşekkür ederim.

OYLAMA

Haftaya bayrama denk gelen cuma için etapların birleştirilip birleştirilmemesi ile ilgili oylamadır.

Kurban bayramı sebebiyle üyelerin bayram tatiline gidecekleri düşünülerek; 685. Etap ve 686. Etabın birleştirilmesi için EVET, birleştirilmemesi için HAYIR olarak oyunuzu kullanınız.

ÖNERİ

Bayram haftasına denk gelen yarışma etabı (685. etap) ile bir sonraki etap (686. etap) birleştirilsin.

4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : HAYIR

OYLAMA KOŞULLARI

• Oy çokluğu esastır.

OYLAMA

ÖNERİ

4. TAKIM : EVET

OYLAMA KOŞULLARI

• Oy çokluğu esastır.

OYLAMA

ÖNERİ

4. TAKIM : EVET
9. TAKIM : EVET

OYLAMA KOŞULLARI

• Oy çokluğu esastır.
[/QUOTE]

seaBahAR kaptanim dun cok zamansizlikla ve aceleyle hazirladim sonuc listelerini.
Ben 2 kaptan arkadasimda istedikleri duzeltmelerin, sonucu etkilemedigini soyledikleri icin, degisikliklerin ne olduguna bakmadan duzenlemeyi yaptim.
Karar defterinde 20.00den sonra duzenleme yapilmamali kismini sadece paylasimda yapilmamali diye kodlamisim beynime, sonuc listelerinde yapabiliyoruz gibi..
Bundan oturu kusuruma bakmayin.Bir daha sonuc listesi hazirlayacagim zaman, hicbir duzeltme yapmayacagim, herkese sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…