İçim içimi yedi kaç gündür ceza alacağız diye.Görünmez asla değildi benim tarafımdan fakat yazmak aklıma dahi gelmedi.
Buda bir aydınlanma oldu.
Eline emegine saglik kaptanimEki Görüntüle 2668237
6. TakımdanLili 38 7 haftada 7,70 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Melegiimm22 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi: Mart / 8 Nisan / 4,3 Mayıs / 1,5 2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,8 KİLO Bu verilere göre oranlar şöyle: Başlangıç Kilosu (561. Etap) ( 85,2 ) Bitiş Kilosu (568. Etap)...www.kadinlarkulubu.com
Eline emegine saglik kaptanimSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur altıncı hafta performans listelerini bilgilerinize sunarım
sevgilerle
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur altıncı hafta performans listelerini bilgilerinize sunarım
sevgilerle
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık kaptanımSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur altıncı hafta performans listelerini bilgilerinize sunarım
sevgilerle
Eline emegine saglik kaptanim
Ellerine sağlık sevgili kaptanım..
Rica ederim kaptanlarımEline sağlık kaptanım
Gunaydin sevgili kaptanlarim.❤
Hepinizin bayrami mubarek olsun.
Keyifle,mutlulukla ve sevdiklerinizle gecirdiginiz bir bayram olur umarim, sevgiler.
GünaydınMerhabalar gruba katılabilir miyim geç mi kaldım acabaseaBahAR
Evet,tamam teşekkürlerGünaydın
Takımlara mı katılmak istiyorsunuz ? 5.takıma gelebilirsiniz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
Bayramın 31 Temmuz 2020 tarihine denk gelmesi nedeni ile 685. etap ile 686. etap birleştirilmiştir.
Birleşme nedeni ile 685. etapta bildirim yapılmayacaktır.
686. etapta ise üye bildirimleri hesaplanırken izinden dönen üye kuralı uygulanacaktır;
- kilo verilmesi durumunda fark ikiye bölünecek- kilo alınması durumunda fark ikiye bölünmeyecek
Oylamaya ilişkin, toplamda 5 EVET oyu kullanılarak oy çokluğunun sağlandığını gösteren son paylaşım ilişiktedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
banucum mesele nedir bilmiyorum ama sen varsan hayırlı olur inşallah onu diliyorum sana Çok şükür Rabbim yardımcı oldu ve çok hayırlı bir şeye vesile olup şimdiye kadar hiç almadigim kadar hayır dua aldim:KK71::KK71::KK71::KK71:www.kadinlarkulubu.com
Püsküütümmm ve kaptan arkadaşlarım geçen hafta etaplar birleşmemiş olsaydı, yeni üye ekleyecektim listeye. Şimdi birleştiği için kilosunu ikiye bölmek pek aklıma yatmadı. Nasıl bir uygulama yapmak gerekiyor sizce?Sevgili arkadaşlar,
Bu Cuma bildirimde bulunurken aşağıdaki kurallara uymayı lütfen unutmayınız.