- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Karar defteri:
3. ETAP ve SONUÇ LİSTELERİNİN BİLDİRİM ZAMANI KURALLARI:
Her takım etap listesini, Cuma günü en geç 20:00 ye kadar paylaşım alanında yayımlayacaktır.
Listelerde yapılacak değişiklikler için de süre Cuma günü 20:00 de sona ermektedir, bu saatten sonra yapılan değişiklikler ve talepler gözardı edilecektir.
Takım etap listelerinin sıralanması ve derecelerin belirlenmesi işi takımlarca sırayla ve Cumartesi günü en geç 18:00 e kadar yapılacaktır.
Her hafta neden bunu konuştuğumuzu anlamıyorum.
Konu ne olursa olsun talepler gözardı edilecektir.
20:00 den sonra fark ettiğiniz bir şeyi paylaşıma yazarak bana iletirsiniz, sonuç listesi yayımlandıktan sonra liste üzerine açıklamanızı yazarak değişiklik yaparsınız.
Liste hazırlayanlar da aynı karar defterinde belirtildiği gibi talepleri görmezden gelmelidir.
Daha açık yazayım defteri o halde.
3. ETAP ve SONUÇ LİSTELERİNİN BİLDİRİM ZAMANI KURALLARI:
Her takım etap listesini, Cuma günü en geç 20:00 ye kadar paylaşım alanında yayımlayacaktır.
Listelerde yapılacak değişiklikler için de süre Cuma günü 20:00 de sona ermektedir, bu saatten sonra yapılan değişiklikler ve talepler gözardı edilecektir.
Takım etap listelerinin sıralanması ve derecelerin belirlenmesi işi takımlarca sırayla ve Cumartesi günü en geç 18:00 e kadar yapılacaktır.
Her hafta neden bunu konuştuğumuzu anlamıyorum.
Konu ne olursa olsun talepler gözardı edilecektir.
20:00 den sonra fark ettiğiniz bir şeyi paylaşıma yazarak bana iletirsiniz, sonuç listesi yayımlandıktan sonra liste üzerine açıklamanızı yazarak değişiklik yaparsınız.
Liste hazırlayanlar da aynı karar defterinde belirtildiği gibi talepleri görmezden gelmelidir.
Daha açık yazayım defteri o halde.
Yawrukush kaptanım sonuc listelerini hazirlama sirasi sizde Evvabin kilosunda duzenleme yaparken 75.4 yazmam gerekirken 75.6 olarak yazmisim sonuclari degistirmiyor sonuc listesinde duzeltme yapabilir misin simdiden tesekkur ederim
Yawrukush kaptanım sonuç listelerini hazırlarken bu listeyi baz alabilir misin, dereceye ve sıralamaya herhangi bir etkisi yok
Kaptanlarim butun duzeltmeleri yaptim, sonuc listelerimiz hazir.
Dereceye giren tum takimlari ve uyelerimizi tebrik ediyorum.
Hepinize mutlu, keyifli hafta sonlari.