Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Ellerine sağlık sevgili kaptanım..

Acaba diyorum link sorunun bir daha tekrarlanma olasılığına karşı şimdiden önlem alsam ve eski sisteme geri mi dönsem?
Yani her madde açıkça karar defterinde mi yer alsın. Linksiz?

Karar veremedim. Siz verin.

Bence linksiz her madde karar defterinde yer almalı Püsküütümm. Ellerine emeklerine sağlık. Çok uğraşıyorsun. Bana da lazım olmuştu cuma günü karar defteri maalesef ulaşamadım. Tek tek aramaya çalıştım bulamadım. Tabii ki yine senin için hangisi daha kolay olursa onu yapman taraftarıyım. Bozulduğu zaman düzeltmek çok emek istiyorsa her karar son mesajda olmalı

Bizim için senin zamanın daha önemli. Daha doğrusu ben kendi adıma konuşayım. Zaten bir çok maddeyi ezbere biliyoruz. Arada bir takılıyoruz. Onda da bulmamız zor olmaz diye düşünüyorum. Ama eğer uzun bir süre sana sorun çıkartmayacaksa eğer linkli devam edelim. Bir daha aynı sorunu yaşarsak bu kez oylamasız direkt uzun metne geçeriz. Senin için uygun olursa?

Teşekkürler Laydim fikrini belirttiğin için.
Hafta sonu geçmişe yönelik link bulmak çok uzun sürdü. Sayfa sayfa geriye gittim.
İşin kötüsü şu: Tekrar link bozulursa aynı işi baştan yapacağım, çünkü elimdeki linkler bir işe yaramıyor olacak.
Bundan kurtulmanın tek yolu da linksiz deftere geçmek gibi görünüyor.

Sonuç olarak linksiz deftere sen de sıcak bakıyorsun. Etti dört kaptan.. Yeterlidir bu kadarı benim için.
Oybirliği demiştim ama cevaplar geç geliyor. Neyse kapansın konu. Ben sizlere dayanarak kararımı alayım.

Yavaş yavaş metinleri ekler, eklediklerimin de linkini silerim. Zaman açısından yormaz, en azından bir kere uğraşırım ve bitmiş olur, risk içermez.

Benim zamanımı düşünen kalbini öperim senin.

Simdiden ellerine, emeklerine, bize harcadigin vaktine saglik Bahar kaptanim..
Yardima ihtiyacin olursa buradayiz..

Ayhhh daha da güzel bir fikir aklıma geldi.

Ben link metinlerinin hepsini açarım yavaş yavaş. Sonra biter, hepsi mis gibi durur orada. Ola ki bir gün yine link bozulması olursa elimizin altında hazır açık metin olur.

Ama biz günceli linkli, daha kolay ulaşılabilir haliyle kullanmaya devam ederiz.

evet.. evet.. bahar bu da geçecek bi'tanem benim.

:) Kaptanım valla en iyisi olur zaten hali hazırda linkleri yeniden yaptınız umarım uzun süre bozulmadan kalırlar

Harika bir fikir

Merhaba evren.. öperim en kıymetli yerinden.

amağğğğnnn bu bana dokunur mu beeee
ben neleri atlattım atlatıyorum peh

yaparım yavaş yavaş ne var.

neden hızlı yapamıyorum onu açıklayayım.. kapris yapmıyorum yani.
Şimdi... hani biz zırt pırt kararları oylayıp değiştiriyoruz ya. Elimizdeki linkler de uçtu ya.
Doğru iş yapabilmek için başlığın son sayfasından geriye doğru tek tek gitmeliyim ki ilgili maddenin "güncel" halini bulayım.
E o da uzun sürüyor tabii.

bu da evrene açıklama olsun, beni rahat bıraksın.

Yardım edebilirsem her daim hazırım canım evrenden geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…