Kaptanım merhabaKaptanım paylaşım alanının daha yakından takip edin lütfen.
Kötü haber bu.
Geçende bireysel sıralama eski mesajının linkini kopyaladığımda beni de paylaşımın anasayfasına uçurmuştu.
Yine bir yazılım değişikliği, güncellemesi anlaşılan.
Ve yine bir sürü zaman çöp.
geçmiş olsun monişim.
iki takımın yardımına koşmuşEl_Em kaptanımız ama karar defteri de ihlal edilmiş yine.
20:00 den sonra özellikle de sonuç sıralamasını etkileyen hiçbir değişikliği yapmıyoruz.
olan olmuş, yardım edilmiş, düzenlenmiş vs.
ama kural 20:00 ise ya buna uyulması gerek ya da oylama yaparak bu kuralı değiştirmek gerek.
kaptanım yazdım zatenKaptanım merhabamoni kaptanım sıralamayı etkiliyor yazmış ama öncesinde de 2.oluyorlardı o sebeple ben değiştirdim umarım yanlış olmamıştır. 9.takımda yine 1.oluyordu
Gercekten kotu olmus kaptanımKötü haber bu.
Geçende bireysel sıralama eski mesajının linkini kopyaladığımda beni de paylaşımın anasayfasına uçurmuştu.
Yine bir yazılım değişikliği, güncellemesi anlaşılan.
Ve yine bir sürü zaman çöp.
Hafta içi yavaş yavaş düzeltirim. Zaten yine bir hafta sonu ve ben yine etap raporu hazırlayacağım.
o yüzden karar defteri linkleri güncellemesi beklesin.
Arama yaparak ulaşın lütfen
Kaptanlarım sonuç listeri hazır, hatam yok umarım
sevgilerle
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 676. ETAPEn Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (5.takim) ==> %0.660 2. (4.takim) ==> %0.473 3. (14.TAKIM) ==> % 0.392 BİREYSEL DERECELER 1. @ortabahar ===%3.53 === 10. TAKIM 2. @sportie === %2.23 === 6.TAKIM 3. @chentiq === %2.05 ===13 ...www.kadinlarkulubu.com
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE (08 Mayıs - 15 Mayıs 2020) *** 4. Takım 674. Etap *** Altıncı AppLesma (66.5/65.9/0.6/%0.90)Mezun olmak istiyor, hedef:72 Arietty_ (67.5/68/+0.5/%-0.74) Gecen hafta bildirimde bulunmadi ,arti geldigi icin yuzdesi bolunmedi, izne...www.kadinlarkulubu.com
Eline saglik kaptanım ❤681. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2657811
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2657812
4. Takım yarışmacısı fyzanur 681. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
13. Takım yarışmacısı Kiloverenbiri 681. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
681. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2657813
681. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 9. TAKIM (3 ► 1)
- 10. TAKIM (5 ► 2)
- 13. TAKIM (7 ► 6)
ETAP NOTLARI
4. TAKIM
fyzanur ile ilgili olarak;
Üyemiz 2020 yılı izin haklarını (2+1) doldurmuştur, bilginize.
6. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 6. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
13. TAKIM
680. etap raporu yükümlülüklerinizi yerine getirmediğinizden (geç getirdiğinizden) dolayı 1 ceza puanı aldınız. Görünmezlik ceza puanı ile ilgili detay bilgiler karar defterimizin 4. maddesinde yer almaktadır, bilginize.
Karar defterinin bozulan linklerini onardıktan sonra ilgili detayı da ekleyeceğim. Bu durumda toplam ceza puanınız 2 oldu, bilginize.
14. TAKIM
1) bircocuklu ile ilgili olarak;
Başlangıç kilosu 63 olan bir yarışmacının hedefi minimum 56,7 olabilir. Sizin bildiriminizde hedef 57 görünüyor. Bendeki listeyi 56,7 olarak düzelttim, siz de notlarınızda düzeltin lütfen.
2) zuzuzuzu
Konuyu tekrar etmeyeceğim. Çünkü 679. etap sonrasında paylaşım alanında zaten yazmıştım. Bahsettiğim takımlardan biri de sizdiniz.
Üyenin kilo farkı ikiye değil, üçe bölünecek. Sonuç listelerinde lütfen gerekli değişikliği yapınız.
Rapor Kaynağı
Estağfurullah kaptanım rica ederimAy pardon kaptanımcım yaaa
eline sağlık demeden çıkmışım
linklerin bozulması kafayı da bozdu
eline sağlık
Elinize sağlık681. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2657811
Eki Görüntüle 2657812
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2657813
- 9. TAKIM (3 ► 1)
- 10. TAKIM (5 ► 2)
- 13. TAKIM (7 ► 6)
ETAP NOTLARI
4. TAKIM
6. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 6. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
13. TAKIM
680. etap raporu yükümlülüklerinizi yerine getirmediğinizden (geç getirdiğinizden) dolayı 1 ceza puanı aldınız. Görünmezlik ceza puanı ile ilgili detay bilgiler karar defterimizin 4. maddesinde yer almaktadır, bilginize.
Karar defterinin bozulan linklerini onardıktan sonra ilgili detayı da ekleyeceğim. Bu durumda toplam ceza puanınız 2 oldu, bilginize.
14. TAKIM
Başlangıç kilosu 63 olan bir yarışmacının hedefi minimum 56,7 olabilir. Sizin bildiriminizde hedef 57 görünüyor. Bendeki listeyi 56,7 olarak düzelttim, siz de notlarınızda düzeltin lütfen.
2) zuzuzuzu
Konuyu tekrar etmeyeceğim. Çünkü 679. etap sonrasında paylaşım alanında zaten yazmıştım. Bahsettiğim takımlardan biri de sizdiniz.
Üyenin kilo farkı ikiye değil, üçe bölünecek. Sonuç listelerinde lütfen gerekli değişikliği yapınız.
Rapor Kaynağı
Yardim edebilsek keske kaptanım ama excelden hic anlamiyorum
düşünmen yeterli..Yardim edebilsek keske kaptanım ama excelden hic anlamiyorum
Yinede yapabileceğim birsey olursa yardim ederim
Tamamdır kaptanım elinize emeğinize sağlıkSevgili kaptanlarım, karar defterindeki linklerin bozulması üzerine hepsini güncellemem gerekmekte.
Bazı karar metinlerinin içinde de yönlendirme linkleri var. Onlar da bozulmuş doğal olarak.
Yavaş yavaş yaparım dedim ama karar defterinin ulaşılabilirlik öneminin farkındayım.
Hafta sonu bitireceğim.
Karar defteri başlığına ara ara düzelttiklerimi ekleyeceğim. Son toparlamaya kadar o bölümü yok sayın.
Bitirdiğimde haber veririm buradan.
Kalın sağlıcakla.
Sevgili kaptanlarım, karar defterindeki linklerin bozulması üzerine hepsini güncellemem gerekmekte.
Bazı karar metinlerinin içinde de yönlendirme linkleri var. Onlar da bozulmuş doğal olarak.
Yavaş yavaş yaparım dedim ama karar defterinin ulaşılabilirlik öneminin farkındayım.
Hafta sonu bitireceğim.
Karar defteri başlığına ara ara düzelttiklerimi ekleyeceğim. Son toparlamaya kadar o bölümü yok sayın.
Bitirdiğimde haber veririm buradan.
Kalın sağlıcakla.
Eline emegine saglik kaptanim ❤Karar defteri link güncellemesini bitirdim.
Rastgele birkaç linki kontrol ettim, doğru yere götürdü.
Yine de bir hata ile karşılaşırsanız ya da düzeltmem gereken bir yer olduğunu düşünüyor iseniz yazarsınız.
İyi hafta sonları.
Kaptanim ellerine ,emeklerine saglik.681. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2657811
Eki Görüntüle 2657812
MARATONCU TAKIMLAR
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2657813
- 9. TAKIM (3 ► 1)
- 10. TAKIM (5 ► 2)
- 13. TAKIM (7 ► 6)
ETAP NOTLARI
4. TAKIM
6. TAKIM
13. TAKIM
14. TAKIM
2) zuzuzuzu
Rapor Kaynağı
Kaptanım ben baktım neredeyse çoğu maddeyede bastım ama içerik yok yine aynı sayfaya atıyorKarar defteri link güncellemesini bitirdim.
Rastgele birkaç linki kontrol ettim, doğru yere götürdü.
Yine de bir hata ile karşılaşırsanız ya da düzeltmem gereken bir yer olduğunu düşünüyor iseniz yazarsınız.
İyi hafta sonları.
baktım bir kısmında sıkıntı yoktu kaptanim ama tam sakin kafayla bakacağım ilk maddeler yine son sayfaya yonlendirmistiKaptanım ben baktım neredeyse çoğu maddeyede bastım ama içerik yok yine aynı sayfaya atıyor
Kaptanlarım sizde baktınız mı ?
Öyle mi bende bir sorun var o haldeBende yeniden kontrol ettim suan bir sorun gorunmuyor karar defterinde, linkler calisiyor.