Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Kaptanım merhaba moni kaptanım sıralamayı etkiliyor yazmış ama öncesinde de 2.oluyorlardı o sebeple ben değiştirdim umarım yanlış olmamıştır. 9.takımda yine 1.oluyordu

Gercekten kotu olmus kaptanım
Arama yaparak ulasiriz bilgilere emeğinize saglik simdiden ❤❤

Ay pardon kaptanımcım yaaa
eline sağlık demeden çıkmışım
linklerin bozulması kafayı da bozdu

eline sağlık

681. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

4. Takım yarışmacısı
fyzanur 681. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

13. Takım yarışmacısı
Kiloverenbiri 681. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
681. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

681. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 9. TAKIM (3 ► 1)
  • 10. TAKIM (5 ► 2)
  • 13. TAKIM (7 ► 6)

ETAP NOTLARI

4. TAKIM
fyzanur ile ilgili olarak;
Üyemiz 2020 yılı izin haklarını (2+1) doldurmuştur, bilginize.

6. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 6. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.

13. TAKIM
680. etap raporu yükümlülüklerinizi yerine getirmediğinizden (geç getirdiğinizden) dolayı 1 ceza puanı aldınız. Görünmezlik ceza puanı ile ilgili detay bilgiler karar defterimizin 4. maddesinde yer almaktadır, bilginize.
Karar defterinin bozulan linklerini onardıktan sonra ilgili detayı da ekleyeceğim. Bu durumda toplam ceza puanınız 2 oldu, bilginize.

14. TAKIM
1) bircocuklu ile ilgili olarak;
Başlangıç kilosu 63 olan bir yarışmacının hedefi minimum 56,7 olabilir. Sizin bildiriminizde hedef 57 görünüyor. Bendeki listeyi 56,7 olarak düzelttim, siz de notlarınızda düzeltin lütfen.
2) zuzuzuzu
Konuyu tekrar etmeyeceğim. Çünkü 679. etap sonrasında paylaşım alanında zaten yazmıştım. Bahsettiğim takımlardan biri de sizdiniz.
Üyenin kilo farkı ikiye değil, üçe bölünecek. Sonuç listelerinde lütfen gerekli değişikliği yapınız.

Rapor Kaynağı

Eline saglik kaptanım ❤

Elinize sağlık

Sevgili kaptanlarım, karar defterindeki linklerin bozulması üzerine hepsini güncellemem gerekmekte.
Bazı karar metinlerinin içinde de yönlendirme linkleri var. Onlar da bozulmuş doğal olarak.
Yavaş yavaş yaparım dedim ama karar defterinin ulaşılabilirlik öneminin farkındayım.
Hafta sonu bitireceğim.

Karar defteri başlığına ara ara düzelttiklerimi ekleyeceğim. Son toparlamaya kadar o bölümü yok sayın.

Bitirdiğimde haber veririm buradan.

Kalın sağlıcakla.

Tamamdır kaptanım elinize emeğinize sağlık

Karar defteri link güncellemesini bitirdim.
Rastgele birkaç linki kontrol ettim, doğru yere götürdü.
Yine de bir hata ile karşılaşırsanız ya da düzeltmem gereken bir yer olduğunu düşünüyor iseniz yazarsınız.

İyi hafta sonları.

Eline emegine saglik kaptanim ❤
Iyi hafta sonlari

Kaptanim ellerine ,emeklerine saglik.
Karar defterindeki sorunun giderilmesi icin yardimim dokunursa , seve seve yardim etmek isterim size..

Kaptanım ben baktım neredeyse çoğu maddeyede bastım ama içerik yok yine aynı sayfaya atıyor
Kaptanlarım sizde baktınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…