Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

681. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2657811

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2657812

4. Takım yarışmacısı
fyzanur 681. Etap birincisi oldu! :KK9: :nazar:

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

13. Takım yarışmacısı
Kiloverenbiri 681. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR :KK9: :nazar:
681. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2657813

681. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 9. TAKIM (3 ► 1)
  • 10. TAKIM (5 ► 2)
  • 13. TAKIM (7 ► 6)

ETAP NOTLARI

4. TAKIM
fyzanur ile ilgili olarak;
Üyemiz 2020 yılı izin haklarını (2+1) doldurmuştur, bilginize.

6. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 6. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.

13. TAKIM
680. etap raporu yükümlülüklerinizi yerine getirmediğinizden (geç getirdiğinizden) dolayı 1 ceza puanı aldınız. Görünmezlik ceza puanı ile ilgili detay bilgiler karar defterimizin 4. maddesinde yer almaktadır, bilginize.
Karar defterinin bozulan linklerini onardıktan sonra ilgili detayı da ekleyeceğim. Bu durumda toplam ceza puanınız 2 oldu, bilginize.

14. TAKIM
1) bircocuklu ile ilgili olarak;
Başlangıç kilosu 63 olan bir yarışmacının hedefi minimum 56,7 olabilir. Sizin bildiriminizde hedef 57 görünüyor. Bendeki listeyi 56,7 olarak düzelttim, siz de notlarınızda düzeltin lütfen.
2) zuzuzuzu
Konuyu tekrar etmeyeceğim. Çünkü 679. etap sonrasında paylaşım alanında zaten yazmıştım. Bahsettiğim takımlardan biri de sizdiniz.
Üyenin kilo farkı ikiye değil, üçe bölünecek. Sonuç listelerinde lütfen gerekli değişikliği yapınız.

Rapor Kaynağı
Ben gercekten cok üzgünüm yazdiginiz mesajin bizim icin oldugunu hic dusunmemistim cunku simdi mesaji okuyunca geri gidip baktim zuzu sabit diyelim yazmis bende o karisiklikta sabit yazip gecmisim cok özür diliyorum duzenlememi yapiyorum hemenn

Kaptanlarım sonuç listeri hazır, hatam yok umarım
sevgilerle

:KK37:

Eline sağlık kaptanım, çok teşekkür ederim. :KK60:

681. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2657811

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2657812

4. Takım yarışmacısı
fyzanur 681. Etap birincisi oldu! :KK9: :nazar:

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

13. Takım yarışmacısı
Kiloverenbiri 681. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

MARATONCU TAKIMLAR :KK9: :nazar:
681. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2657813

681. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 9. TAKIM (3 ► 1)
  • 10. TAKIM (5 ► 2)
  • 13. TAKIM (7 ► 6)

ETAP NOTLARI

4. TAKIM
fyzanur ile ilgili olarak;
Üyemiz 2020 yılı izin haklarını (2+1) doldurmuştur, bilginize.

6. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 6. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.

13. TAKIM
680. etap raporu yükümlülüklerinizi yerine getirmediğinizden (geç getirdiğinizden) dolayı 1 ceza puanı aldınız. Görünmezlik ceza puanı ile ilgili detay bilgiler karar defterimizin 4. maddesinde yer almaktadır, bilginize.
Karar defterinin bozulan linklerini onardıktan sonra ilgili detayı da ekleyeceğim. Bu durumda toplam ceza puanınız 2 oldu, bilginize.

14. TAKIM
1) bircocuklu ile ilgili olarak;
Başlangıç kilosu 63 olan bir yarışmacının hedefi minimum 56,7 olabilir. Sizin bildiriminizde hedef 57 görünüyor. Bendeki listeyi 56,7 olarak düzelttim, siz de notlarınızda düzeltin lütfen.
2) zuzuzuzu
Konuyu tekrar etmeyeceğim. Çünkü 679. etap sonrasında paylaşım alanında zaten yazmıştım. Bahsettiğim takımlardan biri de sizdiniz.
Üyenin kilo farkı ikiye değil, üçe bölünecek. Sonuç listelerinde lütfen gerekli değişikliği yapınız.

Rapor Kaynağı
Eline emeğine sağlık püsküütüm. :KK60:

Kaptanim ellerine ,emeklerine saglik. :KK200:
Karar defterindeki sorunun giderilmesi icin yardimim dokunursa , seve seve yardim etmek isterim size..
Yok tatlım dün hepsini tek tek düzelttim.

Kaptanım ben baktım neredeyse çoğu maddeyede bastım ama içerik yok yine aynı sayfaya atıyor 😔
Kaptanlarım sizde baktınız mı ?
baktım bir kısmında sıkıntı yoktu kaptanim ama tam sakin kafayla bakacağım ilk maddeler yine son sayfaya yonlendirmisti
Öyle mi bende bir sorun var o halde 🙈 tekrar tekrar sayfa yeniledim baktım ama ilginç anlayamadım
Ben 2 gun hicbir linki acamamistim kaptanim.
Az evvel karar defterindeki son mesaja gittim, tek tek linleri kontrol ettim hepsi aciliyor.
Acaba server ile ilgili bir sorun mu oluyor, anlayamadim...
Kaptanlarım siz bir sorun ile karşılaşırsanız bana çalışmayan maddenin numarasını verin. Böyle bir şey anlamıyorum ben.
Dün tek tek bütün maddelerin linklerini düzelttim. Sonra da son mesajda rastgele birkaç tanesini denedim, doğru yere gittim. Şimdi siz böyle yazınca yine girip bir kaç tanesini daha tıkladım yine doğru yere gittim.
Ama hepsine bakmadım. Bakamadım, kafam durdu ve sıkılmıştım çünkü. :kahve:

Ben gercekten cok üzgünüm yazdiginiz mesajin bizim icin oldugunu hic dusunmemistim cunku simdi mesaji okuyunca geri gidip baktim zuzu sabit diyelim yazmis bende o karisiklikta sabit yazip gecmisim cok özür diliyorum duzenlememi yapiyorum hemenn
Tamamdır kaptanım.

Kaptanım elinize sağlık bende tekrar baktım sadece 14.madde hedef kilo belirlenmesi ... O maddeye bir bakabilir misiniz rica etsem
Çok sağolun 😘
Dun yazmaya firsatim olmadi kaptanim 14.madde yine son sayfaya yönlendiriyor digerlerinde sıkıntı yasamadim

14. maddeyi düzelttim, sağlamasını yaptım. :KK28:

Acaba diyorum link sorunun bir daha tekrarlanma olasılığına karşı şimdiden önlem alsam ve eski sisteme geri mi dönsem?
Yani her madde açıkça karar defterinde mi yer alsın. Linksiz?

Karar veremedim. Siz verin. :63:
Linklerin bozulma ihtimaline karsilik her madde acikca yazabilir aslinda tekrar tekrar duzenlemek zorunda kalmazsiniz kaptanim 🤗

Acaba diyorum link sorunun bir daha tekrarlanma olasılığına karşı şimdiden önlem alsam ve eski sisteme geri mi dönsem?

Bencede cok guzel bir fikir, isiniz kolaylasmis olur Bahar kaptanim, mutlu haftalar. :KK200:

Kendi çapımda minnak bir oylama başlatmış oldum..
Sağ olsunlar 3 kaptanım fikir belirtmişler ve linksiz olsun demişler.
Teşekkürler Zipzip- Zipzip- El_Em El_Em ve Yawrukush Yawrukush kaptanlarım.

Linksiz olunca çok uzun bir sayfa olacak ve belki bulmanız zorlaşacak diye endişe etmekteyim.
Ki eskiden de böyleydi daha kolay olsun diye link işine geçmiştik yine böyle bir sürü deli deli zaman harcamıştım.

Karar defterini sizler kullandığınız için oybirliği önemli bu nedenle diğer kaptanlar da fikir belirtirlerse ben de ona göre başlayayım ucundan.

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur üçüncü hafta performans listesi hazırdır,bilgilerinize sunarım

Sevgilerimle :KK36:

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur üçüncü hafta performans listesi hazırdır,bilgilerinize sunarım

Eline saglik kaptanim ❤

Ellerine saglik canim.. :KK200:

X