Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

OYLAMA METNİ

OYLAMA

Yillik 2 izin hakkini kullanan ve saglik sorunlari sebebiyle yarismaya bir sure devam edemeyecek olan uyelere, saglik sorunlari cozume kavusana kadar verilecebilecek saglik izninin oylanmasi.

ÖNERİ

Uyelerimizin izin haklari kalmadigindan, yarismadan ayirabilmemizin tek yolu olan, kendi istekleri ile yarismadan ayrilmalari opsiyonu, beraberinde onlarin 6 ay yeniden yarismaya katilamamalarina sebep oluyor.Bunun yerine uyelerimize saglik izni kullanabilmeleri hakkini vererek , iyilesme sureclerini tamamlayip , tekrar yarismaya donmelerini (6 ay beklemeden) saglamak.

4. TAKIM : EVET
5. TAKIM : EVET
6. TAKIM : EVET
9. TAKIM : EVET
10. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET / HAYIR

OYLAMA KOŞULLARI
  • Oylama için son gün 01/07/2020 carsamba günüdür.
  • Oy birliği veya oy çokluğu esastır.
  • İlginize şimdiden teşekkür ederim.

seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43. Tur ikinci hafta performans listesini bilgilerinize sunarım

Sevgilerle

Emeklerine saglik kaptanim..

Eline sağlık kaptanım ❤

Ellerine sağlık kaptanımcım..

OYLAMA METNİ

OYLAMA

Yillik 2 izin hakkini kullanan ve saglik sorunlari sebebiyle yarismaya bir sure devam edemeyecek olan uyelere, saglik sorunlari cozume kavusana kadar verilecebilecek saglik izninin oylanmasi.

ÖNERİ

Uyelerimizin izin haklari kalmadigindan, yarismadan ayirabilmemizin tek yolu olan, kendi istekleri ile yarismadan ayrilmalari opsiyonu, beraberinde onlarin 6 ay yeniden yarismaya katilamamalarina sebep oluyor.Bunun yerine uyelerimize saglik izni kullanabilmeleri hakkini vererek , iyilesme sureclerini tamamlayip , tekrar yarismaya donmelerini (6 ay beklemeden) saglamak.

10. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET

OYLAMA KOŞULLARI
  • İlginize şimdiden teşekkür ederim.

OYLAMA METNİ

OYLAMA

ÖNERİ

10. Takım: EVET
13. TAKIM : EVET

OYLAMA KOŞULLARI
  • İlginize şimdrn teşekkür ederim

Eline sağlık canım.

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

merhaba sevgili kaptanlar ve seaBahAR uzun bir aradan sonra şöyle bir sayfaları dolaştım da Yawrukush kaptanım oybirliği veya oy çokluğu esastır kısmına itiraz edeyim dedim aynı anda hem oybirliği hem oy çokluğu olamaz hepinizin bildiği üzere oy birliğinde bütün takımların evet demesi oy çokluğunda ise 7 takımın 4 ünün evet demesi yeterli oluyor bu konuda gerçi çoğunluk sağlanmış gibi ama bazı oylamalarda bu durum çok önem arzedyiyor hatırlatayım dedim bu arada özledim hepinizi

Ben de seni özledim.. Dilerim daha iyisindir mental olarak.
Sen benden önce davranmışsın.. Henüz fark ettim ben de durumu.
Oylamanın bitip bitmediğine nasıl karar vereceğiz diye soracaktım Yawrukush kaptanıma.

13. Takımdan Aysegul 6666 27 haftada 26,70 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

mental olarak şükür çok daha iyiyim ama hayatımda radikal kararlar aldım ailemin yanına konyaya taşınmaya karar verdim tayin istedim bu arada bir çölyak şüphesi yüünden biyopsi oldum şükür ki aşırı gluten hassasiyeti denildi düzenimi oturtayım gene buralardayım sizsiz olmuyor çünkü

Ellerine sağlık Püsküütüm Uzun zamandan sonra en mutlu olduğum karne bu karne. Aysegul 6666 çok güzel bir iş başardı. İnşallah bireysel listede de zirvede görebilirim kendisini. Zira yakında ben oturacağım o zirveye yine

Son düzenleme:

Yaaaaaaaaaaaa geçmiş olsun canım Gitmeden bi buluşma ayarlayalım mutlaka covid19 var ama sosyal mesafemize dikkat ederiz. Ne dersin seaBahAR cım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…