Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

679. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2652577

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2652579

13. Takım yarışmacısı
Aysegul 6666 679. Etap birincisi oldu! :KK9: :nazar:

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

4. Takım yarışmacısı
fyzanur 679. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR :KK9: :nazar:
679. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2652580

679. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 5. TAKIM (5 ► 3)
  • 6. TAKIM (2 ► 1)
  • 10. TAKIM (7 ► 4)
  • 13. TAKIM (6 ► 5)

ETAP NOTLARI:
10. TAKIM
Aylin42konya ile ilgili olarak;
Aynı durum üçüncü kez tekrarlanınca ilgimi çekti.
Yarışmacımız Temmuz 2018 de 82 kilo ile katılıyor 5 ayda 23 kilo veriyor ve Aralık 2018 de 59 kilo ile mezun oluyor.
2019 yılına geldiğimizde, mezuniyetinden altı ay sonra, Temmuz ayında 78 kilo ile geri dönüyor. Bu kez de dört ay içinde 20 kilo veriyor ve 58 kilo ile mezun oluyor.
Son mezuniyetinden bu yana yedi ay geçti ve 90 kilo ile yarışmacımız üçüncü kez yarışmaya geri döndü. Yedi ayda 32 kilo almış yani.

Açıkçası bana oldukça tuhaf göründü bu durum. Hemen hemen aynı kilolar alınıyor veriliyor. Hemen hemen aynı tarihlerde mezun olunuyor ve geri dönülüyor.
Bu durumun metabolizma için ne kadar tehlikeli olduğunu bilmeyen yok. Neler oluyor da bu döngü sürekli tekrarlıyor, özel bir durum değilse anlatır mısınız lütfen?

13. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 13. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 13. Takım yarışmacısı chentiq üçüncü kez mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı
Elinize sağlık kaptanım şimdiden iyi haftalar dilerim ♥️

Eki Görüntüle 2652577

Eki Görüntüle 2652579

13. Takım yarışmacısı

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

4. Takım yarışmacısı

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

• 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM

Eki Görüntüle 2652580

• 5. TAKIM (5 ► 3)
  • 6. TAKIM (2 ► 1)
  • 10. TAKIM (7 ► 4)
  • 13. TAKIM (6 ► 5)

ETAP NOTLARI:
10. TAKIM
Yarışmacımız Temmuz 2018 de 82 kilo ile katılıyor 5 ayda 23 kilo veriyor ve Aralık 2018 de 59 kilo ile mezun oluyor.
2019 yılına geldiğimizde, mezuniyetinden altı ay sonra, Temmuz ayında 78 kilo ile geri dönüyor. Bu kez de dört ay içinde 20 kilo veriyor ve 58 kilo ile mezun oluyor.
Son mezuniyetinden bu yana yedi ay geçti ve 90 kilo ile yarışmacımız üçüncü kez yarışmaya geri döndü. Yedi ayda 32 kilo almış yani.

Açıkçası bana oldukça tuhaf göründü bu durum. Hemen hemen aynı kilolar alınıyor veriliyor. Hemen hemen aynı tarihlerde mezun olunuyor ve geri dönülüyor.
Bu durumun metabolizma için ne kadar tehlikeli olduğunu bilmeyen yok. Neler oluyor da bu döngü sürekli tekrarlıyor, özel bir durum değilse anlatır mısınız lütfen?

13. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 13. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

Ellerine sağlık püsküüütümm :KK36:

seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım hepinizi hayırlı akşamlar :KK36:
Bir konuda hem bilgi ileteyim hemde yanlışım var ise düzeltmenizi rica edeyim 🤗
Üyem calypso95 bugün hamilelik tedavisi için aşılama oldu malumunuz devamlı yatıyor diyetinede eskisi gibi devam edemeyecek üyemi sağlık iznine çıkarmamda bir sakınca olur mu ? Aşılamanın bugün olacağından haberim yoktu yoksa cuma listesi ile not düşerdim kusura bakmayın 😔
Sevgilerle 😘

seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım hepinizi hayırlı akşamlar :KK36:
Üyem calypso95 bugün hamilelik tedavisi için aşılama oldu malumunuz devamlı yatıyor diyetinede eskisi gibi devam edemeyecek üyemi sağlık iznine çıkarmamda bir sakınca olur mu ? Aşılamanın bugün olacağından haberim yoktu yoksa cuma listesi ile not düşerdim kusura bakmayın 😔
Sevgilerle 😘
4. takim adina bir sorun yok kaptanim.
Benimde yakin zamanda bir uyem ayni sekilde transfer olacak..
Dilerim tum bebek isteyenler en guzel zamanda bebeklerine kavusur.. :KK36:

Sevgilerle 😘
6.Takim adinada bir sorun yok kaptanim 😘😘

Sevgilerle 😘

Sevgili kaptanım bizlere sorman gereken bir durum yok zaten ortada.
Üyemizin listeye girişi 669. etap.
Her çeşit izne ayırabilirsin.
Bu Cuma da zaten listeye yazarsın. Her şey normal.

Hayırlısı neyse o olsun üye için. :nazar:

samp33a549e82362cbba.jpg

13. Takımdan chentiq chentiq 19 haftada 12,80 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur 1.hafta performans listesini bilgilerinize sunarım.

Sevgilerle :KK36:

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur 1.hafta performans listesini bilgilerinize sunarım.

Ellerine saglik kaptanim. :KK200:

Ellerine sağlık sevgili kaptanım. :KK36:

Duyuru:

Arkadaşlar biliyorsunuz üyemizin karnesini dün hazırlamıştım.

Ancak kural ihlali yapmışım. :skandal:

Şöyle ki:

"Yani üyemizin kayıt kilosu 80'in altında ise hedef kilosunun %90 ını, kayıt kilosu 80'in üstünde ise hedef kilosunun %80 ini yakalamış olmalıdır."

Artık karneyi hazırladım bitti. Doğrusu şöyle olmalı idi:
Üyemizin üçüncü dönüşündeki kayıt kilosu 75 ve hedefi 60 idi.
Hedefi 15 kilo vermekti. Mezuniyet hakkı için hedefin %90 ını yakalamalı idi. Bu da 13.5 kilo ediyor. Oysa yarışmacımız 12.8 kilo verdi. Yani olması gerekenden 700 gr fazlalığı var.

Hazırlamış olduğum karneyi geri çekmenin bir manası yok. Bu ayırdığım zamanı da çöpe atmak demek.
Daha dikkatli olmalıydım. Hafızam uzun yıllarca geçerli olan "%80" sınırına takılı kalmış. Özür diliyorum.

Karar defterimizde yazılı olan notu bir kere daha hatırlatayım, lütfen bundan sonra ben de siz kaptanlarım da daha dikkatli olalım:

"Kaptanlar gerek hedef kilo gerekse mezuniyet karnesine hak kazanma koşullarını kontrol etmekle yükümlüdürler."

chentiq chentiq
LAydLiNe LAydLiNe

Eki Görüntüle 2653202

13. Takımdan chentiq chentiq 19 haftada 12,80 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2652577

Eki Görüntüle 2652579

13. Takım yarışmacısı

4. Takım yarışmacısı

• 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM

Eki Görüntüle 2652580

• 5. TAKIM (5 ► 3)
  • 6. TAKIM (2 ► 1)
  • 10. TAKIM (7 ► 4)
  • 13. TAKIM (6 ► 5)

ETAP NOTLARI:
10. TAKIM

13. TAKIM

ETAP MEZUNLARI

Rapor Kaynağı
Eline emeğine sağlık püsküütüm. :KK60:

Aylin42Konya Aylin42Konya ile ilgili olarak, üyem takıma geldiğinde çok özenli ve istikrarlı bir şekilde ilerleyip sürecini tamamlıyor. Metabolizması müthiş çalışıyor o yüzden diyete karar verdiğinde bu süreç onun için çok kolay geçiyor.
Uzun bir hikayesi var aslında, kendisinin anlatması daha uygun olacaktır.
Ben kısaca özet geçeyim: takıma gelmeden önce yüksek kilolarda mide ameliyatı olmuş, kilolarının bir kısmını geri alınca takıma gelip mezun oldu. İkinci seferde de yine kiloları geri alınca tekrar geldi ve mezun oldu o sefer ki amacı deri ameliyatı olmak içindi. Ama başka sağlık problemleri sonucu ameliyatı olamadı ve yine kilo alarak takıma geri geldi. Kendisi evden çalışan bir hanım, yoğun bir şekilde dışarıya mantı ve her türlü hamur işi yapıp satıyor.

Aylin42Konya Aylin42Konya Aylin'im hikayeni kendin daha doğru anlatırsın diye düşünerek seni etiketlyorum.:KK200:

Eline sağlık canım. :KK60:

Aylin42Konya Aylin42Konya ile ilgili olarak, üyem takıma geldiğinde çok özenli ve istikrarlı bir şekilde ilerleyip sürecini tamamlıyor. Metabolizması müthiş çalışıyor o yüzden diyete karar verdiğinde bu süreç onun için çok kolay geçiyor.
Ben kısaca özet geçeyim: takıma gelmeden önce yüksek kilolarda mide ameliyatı olmuş, kilolarının bir kısmını geri alınca takıma gelip mezun oldu. İkinci seferde de yine kiloları geri alınca tekrar geldi ve mezun oldu o sefer ki amacı deri ameliyatı olmak içindi. Ama başka sağlık problemleri sonucu ameliyatı olamadı ve yine kilo alarak takıma geri geldi. Kendisi evden çalışan bir hanım, yoğun bir şekilde dışarıya mantı ve her türlü hamur işi yapıp satıyor.

Aylin42Konya Aylin42Konya Aylin'im hikayeni kendin daha doğru anlatırsın diye düşünerek seni etiketlyorum.:KK200:
Ellerine emeğine sağlık kaptanım ne güzel yazmışsın
Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanımın da dediği gibi metabolizmam çok güzel çalışıyor.Çok güzel hızlı kilo verebiliyorum.Hele birde düzenli 1 saat spor ve 10 bin ile 20 bin adım yürüyüş de ekleninde hafta da 3-4 kg verebiliyorum.Ama gelgelelim ki kilomu koruma konusunda çok başarısızım.%50 vermek %50 korumaktır bunu bile bile ikinci yarıyı başaramıyorum.Bir de Konya da ki koronadan dolayı sokağa çıkma yasakları benim yürüyüşümü kısıtladı.Evde canım spor yapmak da istemedi.Evde de yoğun bir şekilde mantı,pasta,puaça,su böreği,sarma vs heerrşey yapınca yiyince de sonuç 90 kg.Benim için kabus da öte bir durum,psikolojim bozuldu.
Ben 10 yıl önce 140 kg ile mide küçültme amaliyatı oldum.Estetik olucam diye büyük bir azimle 2. kez mezun oldum.Ama dr un o kadar hastası var ki 1 seneyi geçti ve bana hala sıra gelmedi.İnşallah bir süre daha gelmez.Çünkü bu kiloyla asla estetik olmak istemiyorum.Ama bu sefer kararlıyım 3. ve son mezumiyetim olucak inşallah
İşte durumum böyle canım.İlgin ve dikkatin için çook tşk ederim canım benim ❤❤❤

Eline emeğine sağlık kaptanım ❤❤❤
Değerli zamanını ayırıp da yazmışsın

Eline emeğine sağlık kaptanım ❤❤❤
Değerli zamanını ayırıp da yazmışsın
Dilim döndüğünce özetlemeye çalıştım.:KK28: İnanıyorum ki yine çok güzel kilolar verip kısa sürede mezun olacaksın ve bu sefer inşallah mezuniyet kilonda kalıp ameliyatını olacaksın.:KK60:
Ben sana yürekten inanıyorum.:KK200:

X