Canın sağolsun canım benim,ramazan rehaveti hem de yoğunluktan üzme kendinibenim hatam canim,kisi sayisini yalnis sayip yalnis bölmüsüm.üzgünüm,her tarafi karistirdim zaten,dün yogun bir gündü
Ben zaten kişi sayısını yanlış saymışım, hatam orda oldu. 12 olacagına 11 yapmıştım.Bu durumda % 0.51 iken % 0.47 gibi bir oran cıktı haliyle..Bu hafta uygulama ilk oldugu için yanlışlıklar oldu sanırım.İnş. bir dahaki hafta düğzeltiriz takım olarak...
Bir dahaki hafta daha dikkatli olacagıma söz veriyorum Püsküütüm
Bizim takımdaki arkadaş için, yaptıgın düzeltmeye teşekkür ediyorum canım
10. takımın listesinde bende yardımcı oldum onlara.Papatya kontrol etti, sonra bende kontrol etmiştim listeyi..:26:
Birde 10. takımı bizim kardeş takım olarak kaydedibiliriz istersen..
c
anim bizim yüzdemiz dereceeri etkiledigi iicn,ben degismesini rica ediyorum..#
bu arada 10.takimla kardes olabiliriz,
O halde ben 10. Takıma kardeş olarak her iki takımı da yazıyorum.. Böylelikle biriniz sıkışık olursanız diğerine paslar..
İlginize teşekkürler arkadaşlar..
Hedef kiloları, yarışmaya kayıt anında yazıyoruz, biliyorsun.. Ya da aradaki zamanda değişme varsa iletiyorsunuz, ben de editliyorum..püskütt 'cüm..zehra_s arkadaşımızın hedefi 60 idi .fakat arkadaşımız hedef olarak 63 te kalmaya karar verdi..bu hafta mezun edcez bi yanlışlık olmasın diye yazdım..
evet canım, bildirimde bulunmayanları da ekliyorsun.takımda bildirimde bulunmayanlar varsa da yüzdeyi takımdaki kişi asyısına bölerken
onları da dahile diyoruz değil mi kızlar
2 kişi bildirim yapmadı mesala ama onlarda dahil bölünmye
bu arada 5. takım kaptanının netinde sorun olduğu için
yardımcınında işi olduğu için
eski kaptan olarak ben yapıcam bildirimi
takımda bildirimde bulunmayanlar varsa da yüzdeyi takımdaki kişi asyısına bölerken
onları da dahile diyoruz değil mi kızlar
2 kişi bildirim yapmadı mesala ama onlarda dahil bölünmye
bu arada 5. takım kaptanının netinde sorun olduğu için
yardımcınında işi olduğu için
eski kaptan olarak ben yapıcam bildirimi
evet canım, bildirimde bulunmayanları da ekliyorsun.
zaten yeni sistemin amacı buydu. bildirimde bulunmayanların da hesaplamayı etkileyebilmesi:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?