- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin, hayirli ramazanlar.Teşekkürler kaptanim
Günaydın herkese hayırlı ramazanlar ❤
toplightım ben seni gitti diye düşünmüyorum elbette.. yüz yıldır burada omuz omuzayız.seaBahAR yarınki listeler arasında kaynamasın El_Em için sağolsun Zipzip- kaptanım ve Handandandan kaptanım referans oldu
El_Em canım hayırlı olsun kaptanlığın
toplightım ben seni gitti diye düşünmüyorum elbette.. yüz yıldır burada omuz omuzayız.
Bütün emeklerin için yine de bu fırsatı değerlendirip teşekkür edeyim. Burada, benim için özel olan insanlardan birisin.
Senin için tek dileğim bozulan psikolojini düzeltebilmen. Kontrol edemeyeceğim şeylerle aramıza mesafe koymaya gayret etmemiz gerekiyor.
ve sevgili El_Em kaptanlığın hayırlı olsun.. güven telkin ediyorsun, iyi ki buralara gelmişsin.
sana da yaptıkların ve yapacakların için şimdiden teşekkürler.
Şimdi güncelliyorum karar defterini. 5. takıma da hayırlı olsun.
Hayirli olsun tatlim
toplight seninde buralarda olacagini düşündüğüm icin veda etmeye gerek yok bence :)
Sevgili arkadaşlar ben bir yere gitmiyorum buralardayım ama bu süreç boyunca Ankaradaki evimiz dışında köy hayatı tarzında bahçede yaşıyoruz işe 5 haftada 1 gidiyorum malum çocukların online dersleri vs derken elime telefon pek düşmüyor bir de doğal yaşam tarzında şimdi tavuklar fide üretimi çapa vs derken elime telefon geçmiyor burada pc zaten yok o yüzden bu süreçte takımla hiç ilgilenemedim bütün yük El_Em üzerindeydi istedim ki bu süreçte yetkilere onda olsun sevgili bahar ın dediği gibi be zaman bu diyet grupları kapanır ben o zaman giderim baharla birlikte burası benim için çok önemli biliyorsunuz gene buralardayım ama sorumluluktan kaçtım biraztoplightım ben seni gitti diye düşünmüyorum elbette.. yüz yıldır burada omuz omuzayız.
Bütün emeklerin için yine de bu fırsatı değerlendirip teşekkür edeyim. Burada, benim için özel olan insanlardan birisin.
Senin için tek dileğim bozulan psikolojini düzeltebilmen. Kontrol edemeyeceğim şeylerle aramıza mesafe koymaya gayret etmemiz gerekiyor.
ve sevgili El_Em kaptanlığın hayırlı olsun.. güven telkin ediyorsun, iyi ki buralara gelmişsin.
sana da yaptıkların ve yapacakların için şimdiden teşekkürler.
Şimdi güncelliyorum karar defterini. 5. takıma da hayırlı olsun.
Bende değiştirmek istiyorum nasıl olacak?seaBahAR kaptanim gunaydin
Yukarıda ki konu ile ilgili guncellemelerimizi yaptık :)
5.takimdan eski nicki -papatya olan üyemizin yeni nicki KuruPapatya oldu.
Birde başka bir üyemiz daha değiştirdi onu da ekleyeyim isterseniz yine cuma günü listede not düşerim. Eski üye adı reyyanmeftuni olan üyemiz reyyanK oldu.
Bilgilerinize,teşekkürler
Hayırlı olsun canım.Günaydın kaptanım ☺ güzel yorumlarınız için teşekkür ederim güveninizi boşa çıkarmamak için gayret sarfedecegim sağolun ❤❤
Teşekkürler kaptanımHayırlı olsun canım.
Sevgili arkadaşlar ben bir yere gitmiyorum buralardayım ama bu süreç boyunca Ankaradaki evimiz dışında köy hayatı tarzında bahçede yaşıyoruz işe 5 haftada 1 gidiyorum malum çocukların online dersleri vs derken elime telefon pek düşmüyor bir de doğal yaşam tarzında şimdi tavuklar fide üretimi çapa vs derken elime telefon geçmiyor burada pc zaten yok o yüzden bu süreçte takımla hiç ilgilenemedim bütün yük El_Em üzerindeydi istedim ki bu süreçte yetkilere onda olsun sevgili bahar ın dediği gibi be zaman bu diyet grupları kapanır ben o zaman giderim baharla birlikte burası benim için çok önemli biliyorsunuz gene buralardayım ama sorumluluktan kaçtım biraz