Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Sevgili kaptan arkadaşlarım ve seaBahAR seaBahAR

41. tur performans uygulaması sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bu turda hiçbir takım ceza almamıştır. 9. takım bu turda hiç nota almamıştır, tebrik ederim :nazar:

Sevgiler :KK200:

Eline sağlık ördekim. :KK60:

Bu turda hiçbir takım ceza almamıştır. 9. takım bu turda hiç nota almamıştır, tebrik ederim :nazar:

Ellerine sağlık sevgili morordek. :KK200:

Ellerine saglik kaptanim :KK200:

sevgili Kaptanlarim seaBahAR seaBahAR kaptanımız uygun görüşüyle 5. takım kaptanligini bu işi uzun süredir benim yerime götüren yardımcım El_Em El_Em e devretmek istiyorum ben gene buralardayım ama corona yüzünden konsantre olup takımla ilgilenemiyorum bir de kendimizi psikolojim bozuk o yüzden takımı El_Em El_Em e devretmek için 2 adet referans a ihtiyacımız var referans metnini aşağıya ekledim

5. takım Kaptan adayı El_Em El_Em kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."

Tatlım 1 referans ihtiyacımız daha var inşallah hayırlı olacak
El_Em El_Em azimle ve başarıyla bu işin hakkını veriyor gerçekten😍😍
Bu nedenle kendisine referans olabilirim

5. takım Kaptan adayı El_Em El_Em kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."

El_Em El_Em azimle ve başarıyla bu işin hakkını veriyor gerçekten😍😍
Bu nedenle kendisine referans olabilirim

5. takım Kaptan adayı El_Em El_Em kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Teşekkür ederim kaptanım 😍 çok sağolun

seaBahAR seaBahAR yarınki listeler arasında kaynamasın El_Em El_Em için sağolsun Zipzip- Zipzip- kaptanım ve Handandandan Handandandan kaptanım referans oldu
El_Em El_Em canım hayırlı olsun kaptanlığın

Kaptanim her şey için tesekkur ederim bu benim için bir başlangıç ama sizin için bu defter asla kapanmıyor 5.takim dört gözle sizi bekliyor olacak ❤
seaBahAR seaBahAR kaptanim ve referans olan diğer kaptanlarima tekrar teşekkür ederim ☺ elimden geldiğince bu platforma destek vermeye çalışacağım.

Kaptanim her şey için tesekkur ederim bu benim için bir başlangıç ama sizin için bu defter asla kapanmıyor 5.takim dört gözle sizi bekliyor olacak ❤
seaBahAR seaBahAR kaptanim ve referans olan diğer kaptanlarima tekrar teşekkür ederim ☺ elimden geldiğince bu platforma destek vermeye çalışacağım.
Hayirli olsun tatlim 😍

toplight toplight seninde buralarda olacagini düşündüğüm icin veda etmeye gerek yok bence :) 💓

X