Eline sağlık ördekim.Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
41. tur performans uygulaması sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Bu turda hiçbir takım ceza almamıştır. 9. takım bu turda hiç nota almamıştır, tebrik ederim
Sevgiler
Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
Sevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
Bu turda hiçbir takım ceza almamıştır. 9. takım bu turda hiç nota almamıştır, tebrik ederim
Sevgiler
Performans Uygulaması
50.TUR / ALTINCI HAFTA 4. TAKIM BAŞARILI:nazar: 5. TAKIM BAŞARILI:nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM 737.Etap => %0,051=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,051=> 1.SARI KART 742.Etap=>TAKIM KAPATILDI 10.TAKIM 737.Etap => %0,123=> 1.NOTA 739.Etap => -%0,114 => 1.SARI KART 740.Etap => ETAP...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik kaptanimSevgili kaptan arkadaşlarım veseaBahAR
Sevgiler
Performans Uygulaması
Sağolun kaptanım referans için ayrıca teşekkürler
Tatlım 1 referans ihtiyacımız daha var inşallah hayırlı olacak5. takım Kaptan adayıEl_Em kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim."
Tatlım 1 referans ihtiyacımız daha var inşallah hayırlı olacak
Hayırlı olsun kaptanlığınızTeşekkür ederim kaptanımçok sağolun
seaBahAR yarınki listeler arasında kaynamasın El_Em için sağolsun Zipzip- kaptanım ve Handandandan kaptanım referans oldu
El_Em canım hayırlı olsun kaptanlığın
Teşekkür ederim kaptanım
Hayirli olsun tatlimKaptanim her şey için tesekkur ederim bu benim için bir başlangıç ama sizin için bu defter asla kapanmıyor 5.takim dört gözle sizi bekliyor olacak ❤
seaBahAR kaptanim ve referans olan diğer kaptanlarima tekrar teşekkür ederim ☺ elimden geldiğince bu platforma destek vermeye çalışacağım.
Hayirli olsun tatlim
toplight seninde buralarda olacagini düşündüğüm icin veda etmeye gerek yok bence :)