- 4 Şubat 2009
- 8.728
- 40
Şöyle bir cevap vereceğim: Sizin müsait olmadığınız gibi, telaşınız olduğu gibi, çocuklarınız olduğu gibi benim de var ve dün değil gelen mesajlara cevap yazabilmek nefes almaya zamanım olmadı şu anda şehir dışından yazıyorum gecenin bu saati olmasına karşılık ancak zamanım oldu özür dilerim mi demeliyim anlayamadım.....
Dün bana gelen mesajı yoğunluktan dolayı silmişim buraya alıntı yapamadım fakat bery çocuğunun telaşlı koşturmasından dolayı gelemediğini yazmıştı ve sonuç açıklama işinin de takıma bizim tarafımızdan hataırlatılacağını beklediğini belirtmişti..
Sizin takımınız açıldığı zaman elimden gelen yardımı yaptım arkadaşlar, hatta ilk mesajlarınıza bakarsak kuralların olduğu linkleri takımınıza kopyalayıp okumanızı rica ettim, okumuş olsaydınız bu durum oluşmazdı....
başka takımlara gösterilen esnek tavırımızı size de gösterebileceğimizi belirtmişsiniz bir mesajda, dün bilginiz olmasına karşılık geç bir saatte de olsa bery paylaşım alanına bir mesaj yazsaydı yine de anlayışla karşılanabilirdi fakat bery gelip bana bir mesaj atıp çıkmış yani herkes sonuç listesi beklerken takımada hatırlatma mesajı bırakmama rağmen umursamaz bir tavır sergilenmiş, bir de her şeye rağmen aşırı agresif tavırlar ile mesajlar yazmışsınız tavrınız bu güne dek hiç karşılaşmadığımız bir tavır arkadaşlar çok şaşırdım bu durumu görünce...
Çok haklısın Kalliste. Ben 6. takım üyesiyim.Cuma günü bende sonuç listeleri için baktığımda hiçbirşey göremedim ve belki paylaşım alanında bir sebep bir neden vardır düşüncesi ile paylaşım alanına baktım fakat senin mesajını ve 13. takımdan bir arkadaşın sonuç listelerini hazırlayabilirim yazısını gördüm. 9. takımdan tek bir arkadaş gelipte ne oluyor ne yapmalıyız diye sormamış?Bu nasıl takım ruhudur anlamadım :uhm:
9. takıma gittim baktım kimse yok..Takım kaptanı arkadaşmıydı bilmiyorum ama bizdeydi sıra unuttuk eyvah tarzında bi mesaj bırakmış akşam saatlerinde ama o mesaja rağmen tek bir üyesi ne oluyor dememiş? bu mudur sorumluluk? ciddiyet? :sm_confused: Bugün akşama kadar hala listeler hazırlanmamış? ortada da bi açıklama yok fisfisfis Diyelimki üye arkadaşlar sonuçları merak etmiyorlar o sebeple kendilerince takılıyorlar kilolarını yazıp kaçıyorlar ama unutulmamalıdırki bu takımların belli kuralları var ve bu kurallar ortaktır,uyulmalıdır.Uyulmamışsa da bir zahmet takım kapatılma aşamasına gelmeden özür dilenmeli kapandıktan sonra gelip buraya kendini haklı çıkarmaya çalışılmamalıdır.
Haksızlığa gelince Ortada evet bi haksızlık var ama sizin bizlere yaptığınız bi haksızlık bu. Çocuğu geldiğinde de aynı kişileri bulacakmış burada gamyoncuiremsu gibi çocuksu sözler biz olgun insanlara yakışmayan sözler.. ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır keskin sirke ise küpüne zarar.. lütfen kırıcı olmadan hiddetsiz şiddetsiz konuşalım sözlerimize dikkat edelim. Söz kimlere nereye gidiyor düşünelim.Hiç mesaj yazmaya niyetim yokken yazmış olduğunuz mesajları çok tahrik edici bulduğum ve haksız olduğunuz /haksızlık ettiğinize inandığım için yazdım bu mesajı.
Eğer hata yaptıysanız özür dileyin korkmayın; Unutmayınki özür dilemekte bir erdemlikdir. vereliniortak
6. takım kaptan yard. a.s