- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
1. Takım
KHENA 116. etapta kendi isteğiyle ayrılmış, son kilosu 64.8 (115.etap)
Dolayısı ile geri dönüş bildirimi aşağıdaki şekilde yapılmalıydı:
KHENA ( 64,8 / 71,6 / -6,8 / -10,49% )
Sonuç olarak; üyenizin kilo alma sebebi karar defterinde belirtilen istisnalar dışında kalıyorsa ise, 155. etapta bu hatayı düzeltelim lütfen.
Bir de merak ettiğim bir şey var. Yeni üye alımı yapmayıp, mevcutla hedefe ulaşıp takımı kapatma kararınız vardı. Bu karar sırasında takım 3 kişiydi. Şimdi beş kişi oldunuz. Karar değişti sanırım..?
7. Takım ve BÜTÜN TAKIMLAR
7. Takıma, her takımın 12 kişi olması gereği kuralını uygulayan tek takım olduğu için de ayrıca teşekkürler.. a.s.
Bu vesile ile diğer takımların sözkonusu kuralı hatırlamasını rica ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=3063166&postcount=4
Aynı şekilde hatırlatmak istediğim bir şey de, uyulmayan/doğru bulunmayan kararları oylamaya sunarak karar defterini güncelleyebilirsiniz. Uyulmayan kuralları barındırmaya gerek yok çünkü..
13. Takım
Nicki değişen üyenizin isim değişikliğini yapmak üzere arşivde arama yaptırdım. Böyle bir üye yok. Başladım listelere bakmaya.. Neyseki sadece bir hafta önce gelmiş yarışmaya.
Yeni üye bildirimi yaparken listenizde "yeni üye" ibaresini kullanmayı lütfen unutmayın.
154. etap fatihlerini tebrik ediyorum.. a.s.
Bir ayı daha geride bıraktığımız için "Kim, kaç kilo verdi?" listemizi hazırladım.. Bir önceki listeye göre sıralamada yükselen bütün arkadaşlarımıza tebrikler.. :hooray:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-2.html#post12986748
nerde sopan püsküütüm .??....:çok üzgünüm:
kalişt küs buralara . madem tın yok bendede yok diyor galiba .kaydirigubbakcemile3..
bencede guruplar 12 kişi olmalı kurallar geregi gibi....haftalık degişiklikler normaldir ama sürekli eksik olan takımları pek anlayamıyorum dogrusu .:sm_confused:
özelikle nerminime diyorum bana kırılmasım ama bu hızla zeten 1.takım ne zaman toplu mezun olur orasıda ayrı bir konu .. zannımca nerminde fazla vakit ayıramıyor ...o zaman neden yeni üyelerle takım canlandırılmıyor .????...
takım içi fazla karışmak istemem sadece nacizane fikrim ...a.s.
seninde eline saglık püskütüm ...
Son düzenleme: