- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.073
- 1.123
Düzelttim canım:püsküüt canım 1. takım kaptanı ben oldum yardımcı da make up oldu.... haber vereyim dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-4.html#post18733197
Teşekkürler hasretimcim.. Düzelttim..püsküüt,canim karar defterine bakarken farkettimki,takim kaptanlarindaki degisiklikte yalnislik yapmissin,4,takim icn yazanlar 3.takim icin olacak orda degisiklik oldu,4.takim kaptani,hasretim34,yardimcisi nidahdir
Hata üstüne hata yapmaya başladım.. Bu acaba bir sinyal mi diyorum.. Mesela buradan emekli olmak gibi.. :92:
202. Etapla İlgili Olarak
Etap derecelerini paylaşan arkadaşları tebrik ediyorum.
kirmizigulcüm ellerine sağlık canım..
takyoncum aslında en ideal,en akıllıca ve doğal olarak en kalıcı yöntem bu.. hepimiz biliyoruz ki rejim yaparken onu kıs bunu kıs, sonra kafayı üşüt, ona saldır buna saldır.. hacıyatmaz düzenler..
Tebrikler. Paylaşım için teşekkürler..
1. Takım
Birçok takımda bu oluyor.. Yarışmacılardan biri, bildirime yetişemiyor, listeyi hazırlayan takım yönetimi de el mecbur sözkonusu kişiyi kilo vermemiş gibi gösteriyor.
Buraya kadar alışılagelen bir düzen, sorun yok..
Ancak ilginç olan geçen hafta yukarıdaki örneğin karşılığı bucakmagduru arkadaşımız ve bu hafta takım yönetimi, arkadaşımızın kilosunu bildirirken;
"geçen hafta bildirimde bulunmadığı için bu hafta kilosu 2 ye bölündü" açıklamasını eklemeyi ihmal etmiyor.
Bu davranışlarından ötürü, 1. Takım yönetimine alkışlar gönderiyorum.
2. Takım
Tamamen benden kaynaklı bir hatadır diye düşünüyorum. Öncelikle bunu ifade edeyim de sorumu sonra sorayım.
çitlenbikbesyo adlı üyenin bendeki tek kaydı şu:
Yarışmaya 9/7 2010 da katılmış. Başlangıç kilosu 60.4 ve sonra diskalifiye olmuş.
Geri alım notunu kaydetmemişim demek ki.. Diskalifiye sonrası, yeniden ne zaman dönmüştü yarışmaya, bilgi verir misiniz lütfen, listeyi düzelteyim. Yarın bi'gün mezun olursa karman çorman olacam çünkü.. :82:
4. Takım
Bravo!
4. Takımdan bir mezun daha! Son üç karne sizin takım yarışmacılarına ait! Kocaman tebrikler..
minnoş prensesin karnesi hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-29.html#post18733152
13. Takım
yagmurcini arkadaşımızla ilgili uygulamanız için teşekkürler..
Dilerim herkes bu şekilde uygulamaya devam eder.