Canım benim ne demek, rica ederim.Güne dair 3. konumuz da şu..
10. Takım biliyorsunuz kimoni şimin kaptanlığında dün açıldı. Henüz bir kaç yeni üyesi var.
Elbette ki deneme süecindeler.
10. Takımın işleyişi nasıl olacak, diye merak edenleri bilgilendirmek istiyorum.
10. takımın üye adayları için en az iki hafta geçmesi gerekir. Daha uzun süreler zaten kaptanın yetkisinde.
Üyeler kesinleşip de, 10. takım sonuç listelerinde yer alıncaya kadarmoni , 5. takımda kilo bildirimine devam edecek.
10. takımın ilk bildiriminde de kendi adının yanına "5. takımdan transfer oldu" notunu ekleyecek.
Gelelim teşekkürlere...
Yeni üye konusunda 10. takıma öncelik tanıyan herkese tek tek teşekkür ederim.
5. takım kaptanı sevgili yardımcımtoplight kaptanıma ve 5. takımın tüm üyelerine moni ye kaptanlık teklif etmem karşılığınd gösterdikleri anlayışlı tutum için teşekkür ederim.
...ve elbettemoni şime teklifimi kabul edip, bir takım sorumluluğunu kabul ettiği için teşekkür ederim.
Bir de karar defteri ile genel bir konu var, fikrinizi almak isterim.
Sormak istediğim şey şu:
Özellikle uzun açıklama gereken maddeler için ayrı ayrı başlıklar açsam ve karar defterine sadece link koysam?
Daha mı kolay olur sizin için bulmak?
Karar defterimiz uzadıkça uzuyor, bir konu bulmak zorlaşıyor diye düşündüm.. Indek sayfası gibi bir şeye mi dönüştürsem acaba? Böylece hemen başlığı görüp linki tıklayarak ulaşsanız?
Ne dersiniz?
Önemli bir konu bu.. o nedenle bütün takım kaptanlarının cevap vermesini bekleyeceğim. Genel fikre göre de harekete geçerim.
Zaman alır ama yavaş yavaş yapmayı düşündüğümden zahmetli olmaz Laydim..Eğer sana çok zahmet vermeyeceksek güzel bir fikir. Hem gelecek için de güzel bir yatırım olur
Süper fikirmiş balımmBir de karar defteri ile genel bir konu var, fikrinizi almak isterim.
Sormak istediğim şey şu:
Özellikle uzun açıklama gereken maddeler için ayrı ayrı başlıklar açsam ve karar defterine sadece link koysam?
Karar defterimiz uzadıkça uzuyor, bir konu bulmak zorlaşıyor diye düşündüm.. Indek sayfası gibi bir şeye mi dönüştürsem acaba? Böylece hemen başlığı görüp linki tıklayarak ulaşsanız?
Ne dersiniz?
Önemli bir konu bu.. o nedenle bütün takım kaptanlarının cevap vermesini bekleyeceğim. Genel fikre göre de harekete geçerim.
benim içinde uygundur ama sana fazla iş çıkarmayacaksa zaten yeteri kadar işin varBir de karar defteri ile genel bir konu var, fikrinizi almak isterim.
Sormak istediğim şey şu:
Ne dersiniz?
Hıcbır kuvvet onu bızden alamazdı ama hıcbır kuvvet bu kadar güzel olmamıştıGüne dair 3. konumuz da şu..
10. Takım biliyorsunuz kimoni şimin kaptanlığında dün açıldı. Henüz bir kaç yeni üyesi var.
Elbette ki deneme süecindeler.
10. Takımın işleyişi nasıl olacak, diye merak edenleri bilgilendirmek istiyorum.
10. takımın üye adayları için en az iki hafta geçmesi gerekir. Daha uzun süreler zaten kaptanın yetkisinde.
Üyeler kesinleşip de, 10. takım sonuç listelerinde yer alıncaya kadarmoni , 5. takımda kilo bildirimine devam edecek.
10. takımın ilk bildiriminde de kendi adının yanına "5. takımdan transfer oldu" notunu ekleyecek.
Gelelim teşekkürlere...
Yeni üye konusunda 10. takıma öncelik tanıyan herkese tek tek teşekkür ederim.
5. takım kaptanı sevgili yardımcımtoplight kaptanıma ve 5. takımın tüm üyelerine moni ye kaptanlık teklif etmem karşılığınd gösterdikleri anlayışlı tutum için teşekkür ederim.
...ve elbettemoni şime teklifimi kabul edip, bir takım sorumluluğunu kabul ettiği için teşekkür ederim.
oy oyy kuzummmHıcbır kuvvet onu bızden alamazdı ama hıcbır kuvvet bu kadar güzel olmamıştı
Rica ederiz...
Hıcbır kuvvet onu bızden alamazdı ama hıcbır kuvvet bu kadar güzel olmamıştı
Rica ederiz...
Ben tutuldum o cevabaaCevabın şekerliğine bakınız..
1. Takım adına eğer fazla iş çıkmayacaksa bence de çok iyi olur hem daha rahat olur bulmasıBir de karar defteri ile genel bir konu var, fikrinizi almak isterim.
Sormak istediğim şey şu:
Ne dersiniz?
10. Takım yazışmalarında vardı. Hayat nicki ile yeni üye olarak tekrar gelmiş sanırım. Üzülmüştüm, yazık ne değişik ruh halinde insanlar var.Arkadaşlar tesadüfen yemek yarışması ileKazen in msjlarına bakarken gördüm .. ölüm haberini alıp çok üzüldüğümüz üye ölmemiş.. bu konuda da bunla ilgili msj aradım göremedim ..
Yaaa gerçekten miArkadaşlar tesadüfen yemek yarışması ileKazen in msjlarına bakarken gördüm .. ölüm haberini alıp çok üzüldüğümüz üye ölmemiş.. bu konuda da bunla ilgili msj aradım göremedim ..
Evet güzel olur aslında.Bir de karar defteri ile genel bir konu var, fikrinizi almak isterim.
Sormak istediğim şey şu:
Ne dersiniz?
Arkadaşlar tesadüfen yemek yarışması ileKazen in msjlarına bakarken gördüm .. ölüm haberini alıp çok üzüldüğümüz üye ölmemiş.. bu konuda da bunla ilgili msj aradım göremedim ..
Ben tutuldum o cevabaa
Bu kadar sevilmek nasıl bi duygu baharcım
Bir de karar defteri ile genel bir konu var, fikrinizi almak isterim.
Sormak istediğim şey şu:
Ne dersiniz?
su an farketmiş bulunmaktayız bayaa bi geç oldu amaBen beğendim..
Şimdi merak ettiğim şu.. acaba 14. takım bu birinciliğini fark edecek mi?
su an farketmiş bulunmaktayız bayaa bi geç oldu ama
cumadan beri takımda bayram havası 2. olduk diye. burası gibi takımlarda cok pozitif cok mutlu
sihirli değnek kimindi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?