Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaa... Sonsuza kadar gitmiyor. Moniş bizim moniş. Trejedi yapmayalım lütfen
Dert sen ol minnoşum.kuzummm
ben bir yere gitmiyorum ki hala başınızın derdiyim
Teşekkür ederim kaptanımHayırlı olsun 10. Takım diyorum
moni kaptanım bende çektim katılmak isteyenlerden bizim takımı senin uyeler tamamlansın önce sonra yine ekleriz biz nasılsa
Siz varsınız adaşım, yetişiriz her tarafa bizNasıl yaa... Sonsuza kadar gitmiyor. Moniş bizim moniş. Trejedi yapmayalım lütfen
Dert sen ol minnoşum.
Gördün mü servey 'im gitmiyor. sadece 2 takıma birden yetişmek zorunda. işi artacak birazcık
Kalsaydı Kanguru_ kaptanım yorumlardıkAayyy memumu buraya yazmisim
yazsaydınız kaptanların menüleri adlı topik mi açsak acaba çok merak ediyorum ben bu kaptanlar ne yiyorSana gülerken az kalsın ben de menümü buraya yazacaktım
Ataların ne kadar doğru söyledikleri bir kez daha çıktı ortaya.
Önümüz yaz şimdi kıştan çıkan buraya koşacak o zaman da alacak yer kalmayacakBu günlerde de sanki katilmak isteyenler topigi çok boş kimse kilo vermek istemiyor mu artık ne yapıyor bilmiyorum
Aslında güzel olurdu bence birbirimizin kafasina da vururduk örnekte olurduk yani hatta menü yazmayan kaptana da ceza verelim çok deli fikirler dönüyor bendeÖnümüz yaz şimdi kıştan çıkan buraya koşacak o zaman da alacak yer kalmayacak
Benim de aklıma gelmedi değil şu menü meselesi
yazsaydınız kaptanların menüleri adlı topik mi açsak acaba çok merak ediyorum ben bu kaptanlar ne yiyor
Kalsaydı Kanguru_ kaptanım yorumlardık
gulme komsuna gelir basinaSana gülerken az kalsın ben de menümü buraya yazacaktım
Ataların ne kadar doğru söyledikleri bir kez daha çıktı ortaya.
Merak ediyosab yazim kaptanimyazsaydınız kaptanların menüleri adlı topik mi açsak acaba çok merak ediyorum ben bu kaptanlar ne yiyor
hmmm merak ettim menunu kaptanim
Bu fikri hiç sevmedim
fikirlerim bende kalsın o zaman
Bu fikri hiç sevmedim
Söylerdim ama beni aforoz ederler buralarda, yaşatmazlargulme komsuna gelir basina
Merak ediyosab yazim kaptanim
hmmm merak ettim menunu kaptanim
fikirlerim bende kalsın o zaman
Sevgili Kaptan arkadaşlarım ve seaBahAR 28. tur 3. hafta performans sonuçları hazırlanmıştır.
Not: 7. takım 557. etapta etap dışı kaldığı için kurallar gereği sonuncu olmuştur. Gerekli düzeltmeler aşağıdaki linkte yapılmıştır.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-24#post-55019361
Aaa ama çok ayıp yakışır mı size kaptanlarım peki tamam fikrimden vazgeçtimBencede hiç gerek yok
Şimdi yarım tepsi börek yediğimi neden söyliyim ki
Yetişiriz tabi ki. Biz 3 silahşörleri gibi. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için ama dartanyan sayımız baya fazla galibaSiz varsınız adaşım, yetişiriz her tarafa biz
Bizi beğenmedin galiba kaptanım. Bizde kilo vermek için buralardayizBu günlerde de sanki katilmak isteyenler topigi çok boş kimse kilo vermek istemiyor mu artık ne yapıyor bilmiyorum