Ya sizin neden beğenmeyimYetişiriz tabi ki. Biz 3 silahşörleri gibi. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içinama dartanyan sayımız baya fazla galiba
Bizi beğenmedin galiba kaptanım. Bizde kilo vermek için buralardayiz
Bir müddet buraları biz şenlendiririz
Daha çok yeni yakında yeşerir her yer. Biraz beklemek lazımYa sizin neden beğenmeyimyeni kanlar yeni canlar demiştim ama şu aralar ortalık durgun
Hımmm bi düşünelim
14. takım bu hafta 9 basamak birden yükselerek birinciliği kapmış.
2. liği 6. ve 13. takım 3 basamak birden yükselerek paylaşmışlar.
2. takım 2 basamak yükselerek 3. lük koltuğuna yerleşmiş.
1. ve 12. takım ise geçen haftaya göre 1 basamak ilerleyerek 4. lük koltuğuna birlikte oturmuşlar.
Yükselen bütün takımlarımızı tebrik eder haftaya yeni bir listeyle karışınızda olmak ümidiyle esen kalın
seaBahAR Ellerine sağlık canım
14. Takım 11. likten 2. liğe yükselmiş. O yüzden yükselen yıldızların birinciliğini 14. takım aldı. Biz geçen hafta 4. ü olmuşuz. Bu hafta 3 basamak ilerlemişiz sadece.1. olan 13. takım değil mi yahu? Hani senin kaptanı olduğun takım?
14. Takım 11. likten 2. liğe yükselmiş. O yüzden yükselen yıldızların birinciliğini 14. takım aldı. Biz geçen hafta 4. ü olmuşuz. Bu hafta 3 basamak ilerlemişiz sadece.
Ekstra motivasyon kaynağı çıkartayım dedim kendimce
Bu bana olsun..
yok yetmez.
Bu da bana olsun.
Bunlar da sana olsun.
Ellerine sağlık Laydim.. nefis olmuş nefis.
Bak sayende iki birinci olacak her etapta; biri sonuç listesi birincisi biri de yükselen yıldız birincisi. Süper ya!
Deme öyle yaaaa utandım şimdi
Biraz magazine dökeyim dedim işi, top 10, top 20 listeleri oluyor yaaa radyolarda, müzik kanallarında, senin listeyi görünce o geldi aklıma. Baktım bi de 14. takım çok güzel yükselmiş. Karalayıvereyim bişeyler dedim çok benzemedi ama eğlendim
eline emeğine sağlık püsküütüm
Deme öyle yaaaa utandım şimdi
Biraz magazine dökeyim dedim işi, top 10, top 20 listeleri oluyor yaaa radyolarda, müzik kanallarında, senin listeyi görünce o geldi aklıma. Baktım bi de 14. takım çok güzel yükselmiş. Karalayıvereyim bişeyler dedim çok benzemedi ama eğlendim
Link fikri çok güzelBir de karar defteri ile genel bir konu var, fikrinizi almak isterim.
Sormak istediğim şey şu:
Özellikle uzun açıklama gereken maddeler için ayrı ayrı başlıklar açsam ve karar defterine sadece link koysam?
Daha mı kolay olur sizin için bulmak?
Karar defterimiz uzadıkça uzuyor, bir konu bulmak zorlaşıyor diye düşündüm.. Indek sayfası gibi bir şeye mi dönüştürsem acaba? Böylece hemen başlığı görüp linki tıklayarak ulaşsanız?
Ne dersiniz?
Önemli bir konu bu.. o nedenle bütün takım kaptanlarının cevap vermesini bekleyeceğim. Genel fikre göre de harekete geçerim.
10.takım adına: Daha kolay olur bizim için.Bir de karar defteri ile genel bir konu var, fikrinizi almak isterim.
Sormak istediğim şey şu:
Özellikle uzun açıklama gereken maddeler için ayrı ayrı başlıklar açsam ve karar defterine sadece link koysam?
Karar defterimiz uzadıkça uzuyor, bir konu bulmak zorlaşıyor diye düşündüm.. Indek sayfası gibi bir şeye mi dönüştürsem acaba? Böylece hemen başlığı görüp linki tıklayarak ulaşsanız?
Ne dersiniz?
Önemli bir konu bu.. o nedenle bütün takım kaptanlarının cevap vermesini bekleyeceğim. Genel fikre göre de harekete geçerim.
Bir de karar defteri ile genel bir konu var, fikrinizi almak isterim.
Sormak istediğim şey şu:
Ne dersiniz?
a harfinde var sıkıntı :)Klavye alev alıyor yazarken.. imlaya çok dikkat eden bir yapım olmasına karşın bazen harfler uçuyor, bastığımı snıyorum ama basmamışım.. sonra mesjımı görünce fark ediyorum.
Kusura bakılmasın lütfen..
Mesela.. İndek yazmışım
İndeks yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?