Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
make'cim, ellerine sağlık canımlısteler hazır kızlar butun dereceye gıren takımları kutluyorum
1 takımıda kaptanı olarak kınıyorum
Rahatlat o zaman kendini..
koyver nefesini..
lısteler hazır kızlar butun dereceye gıren takımları kutluyorum
make'cim, ellerine sağlık canım
1. olan kardeş takımımızı kutluyorum ve dereceye giren tüm takımlara ve bireyseldeki arkadaşlara tebrikler.
lısteler hazır kızlar butun dereceye gıren takımları kutluyorum
ellerine sağlık tatlışım:103:
dereceye giren arkadaşları ve takımları kutluyorum bulaşıcı olur inşallah
takımlara katılmak için:merhabalar,
yeni üye oldum.bu yarışmaya katılmak isterim eğer aranıza alırsanız.şu anda 78.5 kg civarındayım.88kg den 8 ay içinde 10 kg zar zor verebildim,ve ilerliyemiyorum.hedefim 66kg olmak.bu arada AKREP33ve NEYSENE bu 80'den 63 kg'ye ne kadar zamanda indiniz.süper kilo vermişsiniz.tebrik ederim.umarım bende başarabilirim.
1. olan 5. takımı kardeş takımımızı ve dreceye giren diğer takımları kutluyorum..tebrikler..CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 196. ETAP SONUC LİSTELERİ
25 ŞUBAT-4MART
196. etap takım derecelerı
5 takım 1.07 = etap1 cısı
4 takım 0.97 = etap 2 cısı
8 takım 0.87 = etap 3 cusu
196 cı etap bıreysel dereceler
zilan80 4.76 etap 1cisi
6 takım
kırmızıgül 3.17 etap 2 cısı
7 takım
batuhanım 3.09 etap 3 cusu
8 takım
canım, bizim takım 13. takım, 11 kişi şu anda. ben şöyle bir baktım şu anda en az kişi 1. takımda var. o da çok az değil, 8 kişi. yine de bizden ziyade onların yeni üye alması daha iyi bir dağılım olur sanırım.Hanımlar takım arayan 2 tane yeni üyemiz var.
Bizim takımda şu an zaten 4-5 tane yeni üye var deneme sürecinde.
Yeni üyelerimizi takımına davet edebilecek takım kaptanlarımız var mı acaba? :)
Bizde şu an için davet edecek yer kalmadı bana göre ama üyeler de açıkta kalmasın
bir de genel olarak da şunu yazmak istiyorum. bu aralar katılmak isteyenlerin sayısı artıyor. malum sıcak havalar yaklaşıyor:) acaba kapatılan takımlardan bir tanesi açılabilir mi? ya da takımlardaki kişi sayısı artırılabilir belki. sadece bir öneri.
canım, bizim takım 13. takım, 11 kişi şu anda. ben şöyle bir baktım şu anda en az kişi 1. takımda var. o da çok az değil, 8 kişi. yine de bizden ziyade onların yeni üye alması daha iyi bir dağılım olur sanırım.
bir de genel olarak da şunu yazmak istiyorum. bu aralar katılmak isteyenlerin sayısı artıyor. malum sıcak havalar yaklaşıyor:) acaba kapatılan takımlardan bir tanesi açılabilir mi? ya da takımlardaki kişi sayısı artırılabilir belki. sadece bir öneri.