- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bayanlar güncelleme yaptım listede o yüzden tekrar paylaştım
Tamamdır Teşekkürler telaşem var pek kafam yerinde değil değil kusura bakmayıngüncelleme yaptığın son mesajın üzerine ;
4.takım düzeltme
şeklinde yazarsan listenin neden tekrar paylaşıldığı belli olur canım .. tekrar açıklama mesajına da gerek kalmıyor bu şekilde .
Benim kaptanlık jübilem olsun bu son paylaşım , sevgili kaptanım @MiuLego nun da hoş geldini ..
Tüm kaptanlarım ve cuma yarışlarının güzelleri , diyet bölümü editörlerinden biri olarak her daim buralardayım hala .. Her türlü destek takviye ekip ihtiyacınızda ... kapınızdan alınır 5 dk da teslim edilir ... :))
Herkese keyifli kilo vermeler diler , kendi takımıma da bu güzel veda için teşekkür ederim .
Hayirli olsun aus cum emekliligin darisi basima :)Benim kaptanlık jübilem olsun bu son paylaşım , sevgili kaptanım @MiuLego nun da hoş geldini ..
Tüm kaptanlarım ve cuma yarışlarının güzelleri , diyet bölümü editörlerinden biri olarak her daim buralardayım hala .. Her türlü destek takviye ekip ihtiyacınızda ... kapınızdan alınır 5 dk da teslim edilir ... :))
Herkese keyifli kilo vermeler diler , kendi takımıma da bu güzel veda için teşekkür ederim .
Hayirli olsun aus cum emekliligin darisi basima :)
Kaptanım bizim takımın ve benim üzerimde çok hakkın var. Her zaman yardımcı oldun. Herşey için çok teşekkür ediyorum hem kendi adıma hem takımım adınaAmin desem mi bilemedim , sağolasın kaptanım
Kaptanım bizim takımın ve benim üzerimde çok hakkın var. Her zaman yardımcı oldun. Herşey için çok teşekkür ediyorum hem kendi adıma hem takımım adına
Ellerine saglik aus kaptanim bende sabah mesaj attim duzenleyeyim diye geldigimde sen halletmissinhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-145
14.takım kaptanısekerpancari kaptanımın rahatsızlığından ötürü , sonuç listelerini hazırladım arkadaşlar .
Dereceye giren takım ve arkadaşları tebrik ederim ... kaldığımız yerden kilo vermeye devam :))
Ellerine saglik aus kaptanim bende sabah mesaj attim duzenleyeyim diye geldigimde sen halletmissin
SekerPancarii gecmis olsun tekrar canim
Ellerine sağlık canım.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-145
14.takım kaptanısekerpancari kaptanımın rahatsızlığından ötürü , sonuç listelerini hazırladım arkadaşlar .
Dereceye giren takım ve arkadaşları tebrik ederim ... kaldığımız yerden kilo vermeye devam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?